Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canımben özelden msj atamıyorum tabiki okurum
ne zaman kadar yazar mısın?

Son düzenleme:
Ecrin, Esma, Flzask arkadaşların salavat okudum.Allah kabul etsin inşallah cok yakında bebeklerine kavusurlar.

canım çıkmak zorunda kaldım dün.
şimdi cevap yazayım dedim.geç olsada
aynen dediğin gibi kafamız dağılıyor.
gün yetmiyor desem inanırmısın ?
yoğunluktan düşünecek birşey olmuyor.
Allah razı olsun duaların içinde . okuldaki arkadaşlarla gün yapalım dedik
boşa olmasın hem gün yapalım hem de herkesin niyetine göre dua okuyalım dedik.
kendi çapımızda bişey.
99 yasin okuyoruz şimdi her arkadaşa. bağışlıyoruz her toplandığımızda. gerisi gır gır şamata valla
fethet bacım mağazaları.ohhh yakışır cancağızıma

canım 3 ay sonra görüşelim demişti celalettin hoca.
şubat tatilinde gidelim diyoruz bizde.
bakalım celalettin hoca ne diyecek .
eşim görüşecek.inş canım hakkımızda hayırlısı olsun
hepimiz kavuşalım tatlım hayırlı bebişlerimize...amin.

canım ben okudum hasret arkadasmızın salavatlarını allah kabul etsınnn ınsallahh

cnm ben okudum Allah kabul etsin

ben hasret için okudum Allah ona eşiyle birlikte hayırlı e sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

gözünüzaydın Allah uzun ömürler versin bebişlerinize evinize götürürsünüz inşallah en yakın zamanda.

selam kızlar nasılsınız

slm cnm nasıslınnnnnnnnnnnnnn
tedaviye karar vermişsin hayırlı olsun sürecin çabuk kolay ve spermli olsun inş cnm benim
şubatta mı başlıyorsun

bangi cnm nasılsın hoşgeldin kız

Son düzenleme:
baharcığım ben nzlyn,esma,flzask,hasret arkadaşlarım için dualarımı okudum Rabbim kabul etsin

tedaviye karar vermişsin hayırlı olsun sürecin çabuk kolay ve spermli olsun inş cnm benim
şubatta mı başlıyorsun

iyiyim birtanem evet kararımızı verdik hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
amin canım inşallah Rabbim hepimize yaşatır bu mucizeyi ve bebişlerimize kavuşuruz en yakın zamanda inşallah
sen nasılsın canımcım ne var ne yok

ne olsun cnm bende derslerle haşır neşirim bu günlerde
artık akşamları bakıcam topiğe çünkü az kaldı sınava:18:
bari sizde bi kere ameliayt olmuş olun belki çıkar çıkmasa bile bundan sonra başka ialaç kürler denersiniz cnm
inş çıkarda biz herşeyi düşünelim de
cnm dr celallettin bey size iğne mi dedi
asbebeklere ne dedi hiç yazmadı merak ettim de:26:

Hasret arkadaşımızın salavatlarını okudum.. allah kabul etsin, hayırlı evlatlar nasip etsin..

şubatta mı başlıyorsun

bangi cnm nasılsın hoşgeldin kız

merhaba hoşbuldum. iyiyim sen nasılsın? bugün bi üroloji doktoruna gittik burda diyorki bir kaç tane çıkan spermle denemektense ameliyatla bulunanla denemk daha cok sansınızı arttırır kafam karıştı

merhaba hoşbuldum. iyiyim sen nasılsın? bugün bi üroloji doktoruna gittik burda diyorki bir kaç tane çıkan spermle denemektense ameliyatla bulunanla denemk daha cok sansınızı arttırır kafam karıştı

iim cnm sağol ameliyatta tamm belki dahaa ii olabilir de ama sonuçta ameliyat eşin bayağı zor durumlarda kalacak
yani hakikaten zor bi durum sen ne yapmayı düşünüyorsun eşinle :26:

şubatta mı başlıyorsun

iyiyim birtanem evet kararımızı verdik hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
amin canım inşallah Rabbim hepimize yaşatır bu mucizeyi ve bebişlerimize kavuşuruz en yakın zamanda inşallah
sen nasılsın canımcım ne var ne yok

baharcımm flzask ve hasretin salavatlarını okudum canım..
Allah kabull etsin...
Rabbim evlerini odalarını çocuk kahkahalarına boğsun..
neşeleri hiç eksik olmasın...

slm cnmm
sizde azda olsa çıkış varya cnm emre bey size ilaç vermişmiydi o zaman.
bugün giddiğiniz doktorda ameliyatı önerdi demek .
tabi en kolay yolu gösteriyolar hemen ..
hayırlısı cnmm seninde kafan karıştı demek eşin ne düşündü ameliyatı duyunca

Baharcım

Canım ESMA ve FLAZSK2003 arkadaşımızın selavatı şeriflerini okudum tatlım. Allah kabul etsin inşallah.

ESMA ve FLAZSKcım rabbim bebişlerinize en kısa zamanda kavuşmanızı nasip esin inşallah canlarım. Evleriniz bebek sesleriyle dolsun taşsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…