Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba canlarrr
Nasılsınız bu akşam iyisinizdir inşallahhh
Ben yasin toplamaya devam:))
Yardımcı olabilecek arkadaşlar aranıyorrr

Merhaba canlarrr
hoşgeldin canım ben ve 2 kardeşim toplam 3 tane aldık canım .
birde kurana gidersem sen ve ecrin için ordada dağıtmaya çalışıcam inşallah size daha çok yardımcı olabilirim

cemrem canım celalettin bey eşime iğne tedavisi uygulamayı düşünüyordu
fsh düşürmek için işte tedavi uzun süreceği için birde eşimde hidrosel olduğu için en azından bir kerede olsa şansımızı denemek istiyoruz
aşkbebeklerde bizde test sonucumuz çıktıktan sonra görüşmeye gitmedik ben telefonla görüştüm gelin konuşalım dedi

hoşgeldin canım ben ve 2 kardeşim toplam 3 tane aldık canım .
birde kurana gidersem sen ve ecrin için ordada dağıtmaya çalışıcam inşallah size daha çok yardımcı olabilirim

Canımmmm sağolasınnn Allah razı olsunnn
İnşallah tez zamanda bebiş haberini alırız senindeeee

Merhaba canlarrr

Merhaba canım,

Ben de yarın okuyabilirim kısmetse . Okuduğumda yazarım tatlım. İş dönüşü başlayabilicem çünkü. Okumadan önce niyet ediyor muyuz ? Yanlış bişey yapmıyayım.

iim cnm sağol ameliyatta tamm belki dahaa ii olabilir de ama sonuçta ameliyat eşin bayağı zor durumlarda kalacak
yani hakikaten zor bi durum sen ne yapmayı düşünüyorsun eşinle :26:

Emre Bey çıkış olduktan sonra ameliyat yapmayı düşünmem demişti o zaman. bu üroloji doktoruna baska bi sorun için gitmiştik o sordu çocuk var mı kaç yıllık evlisiniz falan diye ondan sonra anlattık bizde. Siz ne tavsiye edersiniz dedik baktı bizim kağıtlara vallahi sizin bir sorununuz yok aslında bulamadım . Y delasyon testinide yaptırın bi ama bu yine sorunun çözülmesini sağlayacak bir şey çıkarmayacak dedi. (erkek çocuğunuz olursa aynı hastalık ondada olur mu onu öğrenirsiniz ) preglny iğneyi kullanabilirsiniz o arttırabilir sayınızı ama bence bu çıkanlarla denemektense micro teseyle bulunan spermler daha kaliteli olur onu düşünün . Ben yapmıyorum ameliyat ama yapan bir yer bulursunuz tüp bebek merkezleriyle konuşun dedi

Merhaba canım,

Ben de yarın okuyabilirim kısmetse . Okuduğumda yazarım tatlım. İş dönüşü başlayabilicem çünkü. Okumadan önce niyet ediyor muyuz ? Yanlış bişey yapmıyayım.

Sağol canımcım ismim Canan Cananın niyetine demen yeterliymiş canım zaten hepimizin niyeti belli
İnşallah bebişlerimizi kucağımıza alacağımız günlerde gelecek inşallahhh

evet cnm anladım olun ya bari olduk ameliyat dersin aklında soru işareti kalmaz kaderde ne varsa o olur zaten hiç belli nolmaz
neler oluyo gün doğmadan

cnm ameliyat olmakta zor ya
hakkınıza ne hayırlı ise o olsun cnm
ne desem bilemedim:26:

Sağol canımcım ismim Canan Cananın niyetine demen yeterliymiş canım zaten hepimizin niyeti belli
İnşallah bebişlerimizi kucağımıza alacağımız günlerde gelecek inşallahhh

Tamam canım benim. Ah bi niyetimiz gerçekleşse göbüşlerimiz bizim de dolsa kocaman olsa , biz de giysek süslü püslü lohusa kıyafetleri ah ahhhhh. Allah'ım çok mu şey istiyoruz ya rabbim. Ne olur duy sesimizi Biz şuan hiçbir şey yapmıyoruz bizim kendiliğinden olma ihtimali hiç yok Bakalım ne kadar dayanabileceğim bu acıya . Rabbim bana ve tüm arkadaşlarıma sabır ve dayanma gücü versin inşallah. Zooorrr çok zooorrr

ya canım ne alakası var ya istiyorumbebeğimi arkadaşımızın eşinde çıkan spermler dondurulmuştu ve bebişleri oldu
bence nasip kısmet işi inşallah Rabbim sizinde bebişinizi tez elden gönderir

Canım tedaviye karar vermişsin : Hayırlısı olsun canım inşallah bol bol spermlerle karşılaşırsınız. Senin için dua edeceğim o gün kötü bişey duyma herşey yolunda gitsin diye. İnşallah benim gibi üzülmiceksin tatlım.

Bir de özelden mesaj attım sana tatlım . Bakabildin mi

Allah yardımcınız olsun inşallah bol spermler çıksın.

amin canım inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah sizdeki spermlerde en yakın zamanda bebişe dönüşür şu azodan hepimiz kurtuluruz hayırlısıyla

cemrem29 valla tek tük çıkış olursa ben yine onlarla denerim diyorum.

flzask Emre bey vitamin arginmax ve klomen onermıstı esım tup bebek denedıgımızden beri kullanmıyordu. 6 aydır bırakmıstı. bugun onları aldı :)

cnm bencede tek tek çıkış olsun biraz dondurun sonra gene deneyin
ben olsam öle yapardım eşimi de çıkış varken kestirip biçtirmem yani yazık adama da
varken çok saçma bence

amin canım Allah razı olsun.Rabbim seninde benimde isteyen herkesin gönlünün mükafatını versin inşallah
dualarınız içinde tekrar ALLAH razı olsun canım .canım mesajını gördüm ama şu anda cevap yazamıyorum çünkü 10dakika beklemem lazım yeni özel mesaj yazmıştım.
tamam canım yaparım ama dediğim gibi bazen hatırlamıyorum ismini bana özelden yaz canım sana hatırlarsam haber veririm canımcım

Tamam tatlım Allah razı olsun. 5 dk sonra göndericem özelden.

cnm bence deavm etsin eşin arginmaxa inş faydası olurrr...daha fazla sperm çıkarr.
yine onlarla denersiniz....

canımm yaptımmm yaptım çizelgeyiiiiiii
yanlış yerdekini kopyalıyomuşumm sağol cnmm..
verdiğimiz kiloyu nasıl yazacağız ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…