hoşgeldin canım ben ve 2 kardeşim toplam 3 tane aldık canım .Merhaba canlarrr
Nasılsınız bu akşam iyisinizdir inşallahhh
Ben yasin toplamaya devam:))
Yardımcı olabilecek arkadaşlar aranıyorrr
hoşgeldin canım ben ve 2 kardeşim toplam 3 tane aldık canım .
birde kurana gidersem sen ve ecrin için ordada dağıtmaya çalışıcam inşallah size daha çok yardımcı olabilirim
Merhaba canlarrr
Nasılsınız bu akşam iyisinizdir inşallahhh
Ben yasin toplamaya devam:))
Yardımcı olabilecek arkadaşlar aranıyorrr
iim cnm sağol ameliyatta tamm belki dahaa ii olabilir de ama sonuçta ameliyat eşin bayağı zor durumlarda kalacak
yani hakikaten zor bi durum sen ne yapmayı düşünüyorsun eşinle :26:
slm cnmm
sizde azda olsa çıkış varya cnm emre bey size ilaç vermişmiydi o zaman.
bugün giddiğiniz doktorda ameliyatı önerdi demek .
tabi en kolay yolu gösteriyolar hemen ..
hayırlısı cnmm seninde kafan karıştı demek eşin ne düşündü ameliyatı duyunca
Merhaba canım,
Ben de yarın okuyabilirim kısmetse . Okuduğumda yazarım tatlım. İş dönüşü başlayabilicem çünkü. Okumadan önce niyet ediyor muyuz ? Yanlış bişey yapmıyayım.
evet cnm anladım olun ya bari olduk ameliyat dersin aklında soru işareti kalmaz kaderde ne varsa o olur zaten hiç belli nolmazcemrem canım celalettin bey eşime iğne tedavisi uygulamayı düşünüyordu
fsh düşürmek için işte tedavi uzun süreceği için birde eşimde hidrosel olduğu için en azından bir kerede olsa şansımızı denemek istiyoruz
aşkbebeklerde bizde test sonucumuz çıktıktan sonra görüşmeye gitmedik ben telefonla görüştüm gelin konuşalım dedi
Emre Bey çıkış olduktan sonra ameliyat yapmayı düşünmem demişti o zaman. bu üroloji doktoruna baska bi sorun için gitmiştik o sordu çocuk var mı kaç yıllık evlisiniz falan diye ondan sonra anlattık bizde. Siz ne tavsiye edersiniz dedik baktı bizim kağıtlara vallahi sizin bir sorununuz yok aslında bulamadım . Y delasyon testinide yaptırın bi ama bu yine sorunun çözülmesini sağlayacak bir şey çıkarmayacak dedi. (erkek çocuğunuz olursa aynı hastalık ondada olur mu onu öğrenirsiniz ) preglny iğneyi kullanabilirsiniz o arttırabilir sayınızı ama bence bu çıkanlarla denemektense micro teseyle bulunan spermler daha kaliteli olur onu düşünün . Ben yapmıyorum ameliyat ama yapan bir yer bulursunuz tüp bebek merkezleriyle konuşun dedi
Sağol canımcım ismim Canan Cananın niyetine demen yeterliymiş canım zaten hepimizin niyeti belli
İnşallah bebişlerimizi kucağımıza alacağımız günlerde gelecek inşallahhh
ya canım ne alakası var ya istiyorumbebeğimi arkadaşımızın eşinde çıkan spermler dondurulmuştu veEmre Bey çıkış olduktan sonra ameliyat yapmayı düşünmem demişti o zaman. bu üroloji doktoruna baska bi sorun için gitmiştik o sordu çocuk var mı kaç yıllık evlisiniz falan diye ondan sonra anlattık bizde. Siz ne tavsiye edersiniz dedik baktı bizim kağıtlara vallahi sizin bir sorununuz yok aslında bulamadım . Y delasyon testinide yaptırın bi ama bu yine sorunun çözülmesini sağlayacak bir şey çıkarmayacak dedi. (erkek çocuğunuz olursa aynı hastalık ondada olur mu onu öğrenirsiniz ) preglny iğneyi kullanabilirsiniz o arttırabilir sayınızı ama bence bu çıkanlarla denemektense micro teseyle bulunan spermler daha kaliteli olur onu düşünün . Ben yapmıyorum ameliyat ama yapan bir yer bulursunuz tüp bebek merkezleriyle konuşun dedi
evet cnm anladım olun ya bari olduk ameliyat dersin aklında soru işareti kalmaz kaderde ne varsa o olur zaten hiç belli nolmaz
neler oluyo gün doğmadan
öyle canım kararımızı verdik inşallah hakkımızda hayırlıdır pişman olmayız
sizinde tedaviniz olmulu sonuçlanır ve bebişin gelir en yakın zamanda amin
Allah yardımcınız olsun inşallah bol spermler çıksın.
cemrem29 valla tek tük çıkış olursa ben yine onlarla denerim diyorum.
flzask Emre bey vitamin arginmax ve klomen onermıstı esım tup bebek denedıgımızden beri kullanmıyordu. 6 aydır bırakmıstı. bugun onları aldı :)
Canım tedaviye karar vermişsin : Hayırlısı olsun canım inşallah bol bol spermlerle karşılaşırsınız. Senin için dua edeceğim o gün kötü bişey duyma herşey yolunda gitsin diye. İnşallah benim gibi üzülmiceksin tatlım.
Bir de özelden mesaj attım sana tatlım . Bakabildin mi
amin canım Allah razı olsun.Rabbim seninde benimde isteyen herkesin gönlünün mükafatını versin inşallah
dualarınız içinde tekrar ALLAH razı olsun canım .canım mesajını gördüm ama şu anda cevap yazamıyorum çünkü 10dakika beklemem lazım yeni özel mesaj yazmıştım.
tamam canım yaparım ama dediğim gibi bazen hatırlamıyorum ismini bana özelden yaz canım sana hatırlarsam haber veririm canımcım
cemrem29 valla tek tük çıkış olursa ben yine onlarla denerim diyorum.
flzask Emre bey vitamin arginmax ve klomen onermıstı esım tup bebek denedıgımızden beri kullanmıyordu. 6 aydır bırakmıstı. bugun onları aldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?