canımm yaptımmm yaptım çizelgeyiiiiiii
yanlış yerdekini kopyalıyomuşumm sağol cnmm..
verdiğimiz kiloyu nasıl yazacağız ..
canımm yaptımmm yaptım çizelgeyiiiiiii
yanlış yerdekini kopyalıyomuşumm sağol cnmm..
verdiğimiz kiloyu nasıl yazacağız ..
doğrumu yaptım acaba :44::44::44:
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aferin kızzzzzzzzzz
aslında anlayınca kolay oluyo dimi güle güle kullan çizelgeni, ayol bol bol eksilen kilolarını yazzzzzzzzzzzz
ne güzel olmuş kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hadi bakalımmmmmmmmmmmmm
aynen girip kiloları değiştiriceksin gene alttakini kopyalıyacaksın o kadarrrrrrrrrrrrr
sağol cnmm
kolay aslında evt.
uğraştım yapamayıncada sinir oldumm neyse yaptımm seninde yardımlarınla
şimdi belki bunu gördükçe biraz daha heveslenirimde veririmm kilocukalrı.
cnm bide bu çizelgenin üst tarafındaki rakamlar ne oluyo acaba bende başta 18.33 yazıyoya sonda 15 o ne demek acaba:44::44:
yaptınya sen ona bak inş bu çizelge sana bol bol motive olup kilocukları verirsin cnm
o yukarıdaki rakamlar vücut yağ oranı cnm yani ne kadar kilo verirsen yağ oarnın o kadar düşecek cnm
inşallah cnm yaaaaaa:26::26:verelim kilocuklarıı
anladımm cnmmmmm sağollllll
neyse cnm bende yatayımm bizimki uyudu koltukta benimde yarın kurs varrr..
iyi gecelerrrrr sana görüşürüz yarınnnnnn
iyiyim birtanem evet kararımızı verdik hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
amin canım inşallah Rabbim hepimize yaşatır bu mucizeyi ve bebişlerimize kavuşuruz en yakın zamanda inşallah
sen nasılsın canımcım ne var ne yok[/QUOTE canim cok sevindim insallah bol spermler cikarda sende yavruna kavusursun. yillarca ozlemini cektigin evladina.bizim daha genetik cikmadi . bide burda ne guzel aile olmussunuz. ben calistigim icin cok yazamiyirum . girdigim zaman yazilanlari okuyorum. burda herkes birbirini anliyor. cevrem gebe ve doguranlarla dolu oldugu icin burasi siginilacak bir liman gibi bana. bugun alt komsum dogum yapmis. dogum yaptigini soyledi telefonda. birde o kadar guzel bir duygu demez mi. sanki hayat ustume ustume geliyor. Rabbim sen buyuksun.hersey sana oldukca kolay. biz evlat hasreti cekenleri evlatsiz koy
yma amin.
canım çıkmak zorunda kaldım dün.
şimdi cevap yazayım dedim.geç olsada
aynen dediğin gibi kafamız dağılıyor.
gün yetmiyor desem inanırmısın ?
yoğunluktan düşünecek birşey olmuyor.
Allah razı olsun duaların içinde . okuldaki arkadaşlarla gün yapalım dedik
boşa olmasın hem gün yapalım hem de herkesin niyetine göre dua okuyalım dedik.
kendi çapımızda bişey.
99 yasin okuyoruz şimdi her arkadaşa. bağışlıyoruz her toplandığımızda. gerisi gır gır şamata valla
fethet bacım mağazaları.ohhh yakışır cancağızıma
canım 3 ay sonra görüşelim demişti celalettin hoca.
şubat tatilinde gidelim diyoruz bizde.
bakalım celalettin hoca ne diyecek .
eşim görüşecek.inş canım hakkımızda hayırlısı olsun
hepimiz kavuşalım tatlım hayırlı bebişlerimize...amin.
Tamam canım benim. Ah bi niyetimiz gerçekleşse göbüşlerimiz bizim de dolsa kocaman olsa , biz de giysek süslü püslü lohusa kıyafetleri ah ahhhhh. Allah'ım çok mu şey istiyoruz ya rabbim. Ne olur duy sesimiziBiz şuan hiçbir şey yapmıyoruz bizim kendiliğinden olma ihtimali hiç yok Bakalım ne kadar dayanabileceğim bu acıya . Rabbim bana ve tüm arkadaşlarıma sabır ve dayanma gücü versin inşallah. Zooorrr çok zooorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?