Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
rabbim oglusunu saglikla kucagina almani nasip etsin canim.ikinizde allaha emanet olun.
Dualarinda olmak ne güzel.

Canim gözün aydin allahim anali babali büyütsün.
Insallah küvezdende bir an evvel cikarlar. Rabbim hayirli, saglikli uzun ömürler nasip etsin prenseslerimize.

slm arkadaşlar ben yeni katıldım 27 aralıkta mikro tese olduk ve sonuç spermatid çıktı igneler yazdı onlara başlıycaz perşembe bu durumda olanlar varmı ve bebek sahibi olan da varmı ? birde bu sperm boyamak ne anlama geliyo 1 ay içinde bizi dr çarıp sperm boyamasıda yapılacakmış bilgisi olanlar lütfen cevap verin :)

Canim ben HMTNZL arkadasim icin SALAVAT-I serifleri okudum..
Allahim kabul etsin..
Arkadasima tez vakitte bebislerini nasip etsin...AMIN...

meraba canım allah analı babalı büyütsün çok güzel haber sana biraz soru sormak istiyorum senn durumun nasıldı yani tedavini ilemi hamilesin ? öyleyse biraz anlatırmısın bizde spermatid çıktıda 4 5 ay tedevi görecegiz oyüzden çok merak ediyorum.

günaydın kızlar.
Baharım HMTNZL- arkadaşımızın salavatlarını okudum allah kabul etsin inş.tez zamanda muradına kavuşsun inş.

HMTNZL kardeşimizin selavatlarını okudumm.Rabbim tez zamanda gönlünden geçeni versin inşallah.

Hayırlı olsun cnm demek oğluşun olucakkkkkk
Hayırlısıyla inş doğum yaptığın günleridee yazarsın cnmmmmm.
Allah razı olsunn cnm inş bizlerde görürüz o günleriiiiii

Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin..

darısı bizlerin başına..

canım maşallah Allah hayırlı evlat eder inşallah
amin canım bizlere de nasip olur inşallah bu heyecanları yaşamak

rabbim oglusunu saglikla kucagina almani nasip etsin canim.ikinizde allaha emanet olun.
Dualarinda olmak ne güzel.

hepinize çok teşekkür ederim dualarımda olmaz mısınız hiç ben bugunume cok sukredıyorum ve hepınızın cabalarını gordukce en ufak sızıntı bıle yapmaya hakkım olmadıgını dusunuyorum bu bebegın kıymetını cok ıyı anladım...inşallah sizler de görceksiniz bugunlerı...hersey allahtan ben de sızlerın basaracagına ınanıyorum duacınızım tabı kı her zaman dılımdesınız bebegım ıcın sukrettıkten sonra hep sızlere de dılıyorum...cok bekletmeyın benı ben de gormek ıstıyorum sızlerı bebıslerle....

canım bızde az da olsa sperm vardı tedavı sırasındakı testte 24 bın cıkmıstı kecıboynuzu kullandıgımız ay 100bın de cıktıgı oldu, bu cıkanlarla tedavım oldu, spermler cok hareketlı degıldı hareketlılık ve morfolojı kotuydu ama 5 tane dollenme oldu ve 1 tanesı 1.kalıte oldu o da tuttu...5-10 tane sperm e donusse bıle yetecek ınan umudunu kaybetme ınsallah sperme dönüşecektir,çıkan yumurtaları dölemeye yetecek kadar sağlam çıksa yetiyor bana 1 tane transfer edildi düşün o da tuttu işte, sizlere en azından bu konuda umut olabilmeyi diliyorum, benimle beraber iki arkadas daha transfer oldu onlarınkı de 2.kalite 2 adetti ve ıkısı de hamile 2.kalıte de tutuyor yeter kı Allah ol desin...

ne demek canım okurum tabii yarın okusam olur mu?
Allah razı olsun canım sağol hemen yazıyorum

ay sonuna kadar ben de 3 tane okurum arkadaşım..

Canım Allah razı olsun bir kişi bir tane okuyabiliyormuş dağıtabilir misin çevrende 3taneyi yoksa 1tane mi yazayım senin için
Canlarımmmmm sağolunnnn Rabbim dualarımızı kabul eylesin

HMTNZL arkadasımızın salavatlarını okudum rabbım kabul etsın ınşllhh çifter çifter elatlat nasıp etsın inşllhh

asbelovecım nabtın canım azaldımı sayın_? bak bıde şöle bısı öğrendım 72000 fatıha suresı okuyormussun canım benım arastırırken buldumm

asbelovecım nabtın canım azaldımı sayın_? bak bıde şöle bısı öğrendım 72000 fatıha suresı okuyormussun canım benım arastırırken buldumm

200e yaklaşıyorum henüz canım sağolasın idare ediyorum dün de regl oldum bir ay daha gitti Rabbim dualarımızı kabul etsin
72000fatihayı kendin okuyorsun dimi canım bir de süresi var mı onun acep regl bitiminde başlayayım
Allah razı olsun benimle de paylaşıyorsun

tabıkı canım kendınde okuyabılıosun bu fatıha suresını hatım olarak ındırmeymıs canım süresı yoktur öle bılıyorum ben eşimle bırlıkte okuyorum. canım paylasıcam tabıkı hepımız bırbırmıze destek olucaz meleklerımıze rabbımızın ıznıyle kavuscaz ınsallah..he bak bırde meryem suresı oku 41 gun hergun 1 tane

Sağolasın tatlım bak iyi fikir bende eşimle birlikte okuyayım biter zaten ne ki meryem suresini okudum ama tilavet secdesini bilmiyormuşum canım onu yeni öğrendim ayşenin topiğinde onları yapıyorum şimdi hayırlısıyla Rabbim kabul eder inşallahhh
Sizdeki sorun ne canım biz tüp yolunda ilerliyoruz bakalım hayırlısı

ınşllh kavusursun bebeğine canımm. benım eşimde sperm cıkısı yok kaan aydosa gttık sadece ultrasyonla baktı testısler yerınde gözukuo ele gelıo dedı yumurtalıkalrın etrafında su topluluğu var dedı gergın duruyor oyuzden olamyabılır dedı hormonlar falan normaldı kanla tıkanıklığı oldunu sanmıyorum dedı ama ınmemıs testıs olabılır dedı ama ultrasyıonmdadatestısler yerınde dedı :) dırek tüp bebeğe yönlendırdı bızde hemen ıstemedık cunku hıcbısı yapmadı nededıını kendıde anlamadı guven vermedi.. sımdı bıtkısel kullanıyoruz ıstanbulda maltepede azerı bır hanım var onun ılaçlarını kullandık gecen ay yuvarlak hucre cıktı ıltıhap azaldı ve gergınlık gtmıs esım kendını daha rahat hısedıomus bu ay gene kullanıo test yapılcak bakalım

flazsk, hasret ve hmtznl arkadaşlarımız için okudum cnm allahım kabul etsin inşallahhhh....

Kaan hoca artık eskisi gibi değil anladığım kadarıyla canım ününü çok duydum biz de gitmeyiş planlıyorduk ama topiclerdeki yorumlara bakınca vazgeçtim
Bizde var biraz sperm çıkışı o yüzden dr. biraz varken tüp yapalım o yüzden rapor için uğraşıyoruz hayırlısı
Eşinden de daha iyi haberler alırız inşallah canımmm sonuçları haber ver ama merak ederim ne zaman yaptıracaksınız testi canım

hayırlısı canımm:) ocak 18de yptırcaz canım ınsallah yuzumuz gülerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…