Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar
gününüz aydın olsun ne dileğiniz vara rabbim kabul etsin amin

Canımm ben HASRET VE HMTNZL 'nin salavatlarını okudumm.
Allah kabul etsin..
İnşallah rabbimm onlaraa en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder..:26::26:

cnm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn
amanda aman erkek bebişmiş gelennnn
rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin cnm
allh razı olsun ne olur bizleri hiçççççççççç unutma

günaydın kızlar
gününüz aydın olsun ne dileğiniz vara rabbim kabul etsin amin

günaydın cnm
sende bi daha ki ay rapor için başvuracakmışsn demek
rapordan sonra ne yapmayı düşünüyorsun cnm
hakkına hayırlar olsun peki celallettin beyin dediği şeyleri yapacakmısınız genede :26:

bılıosunuz 500 yasın okutuyordum sızlerın sayesınde sonuna geldım artık nerdeyse.. sımdı sızden bısı ıstıcem benden yasın alıpta okuyanlar bunu beğenebılırlermı_? listemde coğumuz var zaten okuduğunuzu belırtırmısınız canlar

cnm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn
amanda aman erkek bebişmiş gelennnn
rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin cnm
allh razı olsun ne olur bizleri hiçççççççççç unutma

çok saol amin canım benim, unutur muyum hiçççç sizleri, flzask, bahar, sen, vck, tülay20, pıtırcıkk43... ve diğer ismini yazamadığım tüm arkadaşlarım inşallah hepiniz yaşayacaksınız bu günleri de,
ben de burdan okuycağım günleri bekliyorum...

cnm ben okudum Allah kabul etsin

cnm ne demek istediğini anlamadım ama ben sana 1 yasin okumuştum belirteyim istedim

cnm çokkkkkkkkkkkkk sağol unutulmammak çok güzel bişeyyyyyyyyyy
inş bizlerde yazarız elbet bi gün buraya hamileyimmmmmmmm diye
zaten biz biirbirimiz için çok değerliyiz cnm nasıl geçiyo hamilellik zorlanıyormusun
hee bu arada kız kocişini gece uyandırıp cnm şunu çekti diyomusunnnn

cnm ben okudum Allah kabul etsin

Canım benimm çok sağoll..inan ismimi görünce hemen gözlerim dolduuu..
Sizler biliyosunuz bizlerin neler yaşadığını ..nasıl özlemle beklediğimizi..
inşallahh .sende burdan bizim hamiş haberlerimizi okursunn.
ee tabi sen o zamalar oğluşunla ilgileniyo olucaksınnn
bizleride o zamanda unutmazsınn inş.

Son düzenleme:

kızlar ben çıkıyorum dışarda işim var akşama görüşürüz inşşşşşşşşşşşş

hepiniziiiiiiiiiii

selam kızlar hayret bugün topik dolu kar yağdı evde oturdunuz değilmi keşke hergün kar yağsa
asbelove canım salavat okuyabiliyorsun ayrıca 72000fatihayıda şimdi okuyabilirsin şifa niyetine çünkü fatiha suresi hem dua hem suredir
biliyorsun ki fatiha suresi başlı başına şifa duasıdır inşallah Rabbim okunan duaların hürmetine yüzünüzü güldürsün

Çok teşekkür ederim canımmm Allah razı olsunn tefriciye de okuyabiliyor muyum peki canım?
Aminnnnnnnnnnnn hepimizin inşallah tez vakitlerde

S.A. arkadaşlar bugun eşim , bizden istenilen bütün tahlil sonuçlarını Celalettin bey e götürdü.. maşallah doktor bey çok ilgilenmiş eşimle. ve bizim sonuçumuzla ilgili neler neler demiş.. hiçbir sorununuz yok demiş. yani bütün hormonlar dopler sonucu hepsi uygun.
sadece varikosel var onun içn'''' zamanında ateşe kadıoğlunun yapmadığı'''' ameliyatı yaptırıcaz. ve ameliyat sonrası macunlarla destek olucaz demiş.

EY YÜCE RABBİM BİZİ YOKTAN VAR EDEN SENSİN BİZE DE NASİP EYLE...

Herşey normalken bi tanecik bile hücrenin olmaması ne kadar ilginç..
Rabbim çok büyük insanoğlu acizliğini anlıyor. Rabbim inş. bizede emanetini nasip eder..bunu daha da candan istemek lazım sanırım..
Rabbim bu derdi hiç kimseye vermesin. ve sabır ile bize çıkış yolu umut ışıkları nasip etsin.. derdimize derman olacak insanlarla karşılaştırsın.
bize kaldıramayacağımızdan fazlasını yüklemesin.
burada ki tüm anne adayları bence kainatın en süpper anneleri olacak. Allah bize en doğru zamanda süpper bebeklerimizi nasip etsin.

Bahar ben salavatlarimi okudum allah kabul etsin

Hmtnzl canim allah en kisa zamanda kucagini doldurur insallah

Ecrin ben okumadim daha hastayim bitsin okuyacam yazarim okuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…