S.A. arkadaşlar bugun eşim , bizden istenilen bütün tahlil sonuçlarını Celalettin bey e götürdü.. maşallah doktor bey çok ilgilenmiş eşimle. ve bizim sonuçumuzla ilgili neler neler demiş.. hiçbir sorununuz yok demiş. yani bütün hormonlar dopler sonucu hepsi uygun.
sadece varikosel var onun içn'''' zamanında ateşe kadıoğlunun yapmadığı'''' ameliyatı yaptırıcaz. ve ameliyat sonrası macunlarla destek olucaz demiş.
EY YÜCE RABBİM BİZİ YOKTAN VAR EDEN SENSİN BİZE DE NASİP EYLE...
Herşey normalken bi tanecik bile hücrenin olmaması ne kadar ilginç..
Rabbim çok büyük insanoğlu acizliğini anlıyor. Rabbim inş. bizede emanetini nasip eder..bunu daha da candan istemek lazım sanırım..
Rabbim bu derdi hiç kimseye vermesin. ve sabır ile bize çıkış yolu umut ışıkları nasip etsin.. derdimize derman olacak insanlarla karşılaştırsın.
bize kaldıramayacağımızdan fazlasını yüklemesin.
burada ki tüm anne adayları bence kainatın en süpper anneleri olacak. Allah bize en doğru zamanda süpper bebeklerimizi nasip etsin.
Allahim insallah bizlerede o guzel dugyugu yasamayi nasip eder
Rabbim kimseyi umutsuz darda birakmasin
Gecmis olsun insallah en kisa zamanda sen anne olmayi esin baba olmayi tadarsiniz
cnm senin için yasin okudum allah kabul etsin
S.A. arkadaşlar bugun eşim , bizden istenilen bütün tahlil sonuçlarını Celalettin bey e götürdü.. maşallah doktor bey çok ilgilenmiş eşimle. ve bizim sonuçumuzla ilgili neler neler demiş.. hiçbir sorununuz yok demiş. yani bütün hormonlar dopler sonucu hepsi uygun.
sadece varikosel var onun içn'''' zamanında ateşe kadıoğlunun yapmadığı'''' ameliyatı yaptırıcaz. ve ameliyat sonrası macunlarla destek olucaz demiş.
Rabbim çok büyük insanoğlu acizliğini anlıyor. Rabbim inş. bizede emanetini nasip eder..bunu daha da candan istemek lazım sanırım..
Rabbim bu derdi hiç kimseye vermesin. ve sabır ile bize çıkış yolu umut ışıkları nasip etsin.. derdimize derman olacak insanlarla karşılaştırsın.
burada ki tüm anne adayları bence kainatın en süpper anneleri olacak. Allah bize en doğru zamanda süpper bebeklerimizi nasip etsin.
Asbelove canim bende alirim bir yasin süresi senin icin. Ay sonuna kadar okurum allahin izniyle.
Rabbim niyetini kabul etsin.
Canımmm allah razı olsunnnnn
Rabbim ne kadar büyük bugün böyle güzel haberler aldıktan sonra hayırlısıyla bebiş haberini de alacağız
Rabbim bebişini kucağına alacağın zamanları da göstersin tez vakitte inşallahhh
Ecrin ben okumadim daha hastayim bitsin okuyacam yazarim okuyunca
inş. hepimize.. ne kadar mutluluğa iyi haberlere açız.. sanki hamile olmuşuz gibi seviniyoruz.. bizler çok değerli insanlarız bence Rabbim sevdiğine veriyor derdi tasayı daha cok yaknolalım diye. buradaki bütün kardeşlerimin yüzü gülsün.. o kadar kötüudüm ki kaç haftadır iyi geldi. inş. sorunsuz bir ameliyat nasip olur.. ve Rabbim '' OL'' der inş.
inş. hepimize.. ne kadar mutluluğa iyi haberlere açız.. sanki hamile olmuşuz gibi seviniyoruz.. bizler çok değerli insanlarız bence Rabbim sevdiğine veriyor derdi tasayı daha cok yaknolalım diye. buradaki bütün kardeşlerimin yüzü gülsün.. o kadar kötüudüm ki kaç haftadır iyi geldi. inş. sorunsuz bir ameliyat nasip olur.. ve Rabbim '' OL'' der inş.
Allah razı olsun canım sağol hemen yazıyorum
Canım Allah razı olsun bir kişi bir tane okuyabiliyormuş dağıtabilir misin çevrende 3taneyi yoksa 1tane mi yazayım senin için
Canlarımmmmm sağolunnnn Rabbim dualarımızı kabul eylesin
canım benim gözünüz aydın inşallah Rabbim şifa verir ve bebişine kavuşursun biran evvel.peki canım sizin sorun neydiki doktorunuz ne dedi şimdiye kadar azo sebebiniz belli değilmiydi.
cnm posta kutun dolmuşşşşş
boşaltırmısın cnmmmm
cnm çok sevindim sonucunuza
inş eşin ameliayttan sonra spermler dolar taşar
benim eimde varikosle ameliaytı olacak inş hepimiz o bebişlerimizi hepimize nasip ederrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?