Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Allahim insallah bizlerede o guzel dugyugu yasamayi nasip eder
Rabbim kimseyi umutsuz darda birakmasin

Gecmis olsun insallah en kisa zamanda sen anne olmayi esin baba olmayi tadarsiniz

Son düzenleme:
Allahim insallah bizlerede o guzel dugyugu yasamayi nasip eder
Rabbim kimseyi umutsuz darda birakmasin

Gecmis olsun insallah en kisa zamanda sen anne olmayi esin baba olmayi tadarsiniz

aminnn. dua ederken hepimiz için dua ediyorum.. inş. o güzel günler hepimiz için yakındır..

cnm senin için yasin okudum allah kabul etsin

Canımmm allah razı olsunnnnn

Rabbim ne kadar büyük bugün böyle güzel haberler aldıktan sonra hayırlısıyla bebiş haberini de alacağız
Rabbim bebişini kucağına alacağın zamanları da göstersin tez vakitte inşallahhh

Asbelove canim bende alirim bir yasin süresi senin icin. Ay sonuna kadar okurum allahin izniyle.
Rabbim niyetini kabul etsin.

inş. hepimize.. ne kadar mutluluğa iyi haberlere açız.. sanki hamile olmuşuz gibi seviniyoruz.. bizler çok değerli insanlarız bence Rabbim sevdiğine veriyor derdi tasayı daha cok yaknolalım diye. buradaki bütün kardeşlerimin yüzü gülsün.. o kadar kötüudüm ki kaç haftadır iyi geldi. inş. sorunsuz bir ameliyat nasip olur.. ve Rabbim '' OL'' der inş.

canım ben hasret ve hmtnzl arkadaşlarım için salavatlarımı okudum allah kabul etsin kısa zamanda bebeklerine kavuşurlar inşallah...

Amin canım aminnnnnn ol diyecek Rabbim sadece zamanını bekliyor inşallahhh
Evet canım daha çok dua etsin de sesini duyayım diye sevdiği kullarına verirmiş dertleri inşallah bizde mükafatlarımızı alacağız
Rabbim neylerse güzel eyler

canım benim gözünüz aydın inşallah Rabbim şifa verir ve bebişine kavuşursun biran evvel.peki canım sizin sorun neydiki doktorunuz ne dedi şimdiye kadar azo sebebiniz belli değilmiydi.

bu yazı altıdır arkadaşlar slm arkadaşlar acıbadem hastanesi ücretsiz tüp bebek yapıyormuş bi arkadaştan duydum ve verdiklaeri numrayı aradım akşam ismimi aldılat tc mi aldılar ne güzel seevinmiştim en sonunda demezmi hiç sağlık güvenceniz olmayacak meğerse sadece yeşil kartlılara yapıyolarmış.ama talep çok olursa herkes için değerlendireceklermiş sizde arayın talep artsın arkadaşlar 144 tel. numarası (AZ ÖNCE BENDE KONUŞTUM UZMANLAR TARAFINDAN DEPĞERLENDİRİLİP WEN KISA ZAMANADA BİZLERE DÖNÜLECEKMİŞŞ )

cnm çok sevindim sonucunuza
inş eşin ameliayttan sonra spermler dolar taşar
benim eimde varikosle ameliaytı olacak inş hepimiz o bebişlerimizi hepimize nasip ederrrrrrrrr

yurtdışındayım dua okuyabilecek birileri yok canımcım ya ama ben dün 1 tane okudum senin için.. allah kabul etsin, inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun arkadaşım..

canım benim gözünüz aydın inşallah Rabbim şifa verir ve bebişine kavuşursun biran evvel.peki canım sizin sorun neydiki doktorunuz ne dedi şimdiye kadar azo sebebiniz belli değilmiydi.

yok cnm belli değil.. bizim biraz bahtsız kaderimiz.. yinede bir sebebi yok. yani bi açıklama yapılamiyor.. sebebsiz infertilite.. azo muz var. ve hiç sperm yok. buradaki arkadaşların sayesinde bi kapı acıldı. Allah h.lısını versin hepimize.

cnm çok sevindim sonucunuza
inş eşin ameliayttan sonra spermler dolar taşar
benim eimde varikosle ameliaytı olacak inş hepimiz o bebişlerimizi hepimize nasip ederrrrrrrrr

amin canım benim inşallah. hamile arkadaşlar girip yazdıklarında çok imreniyorum.. inş. Rabbim bizede nasip eder. ilk varikosel ameliyatımız hüsran olmuştu inş. ameliyat güzelce gecerde tıbbi tedavimizi daha iyi yaparız. Rabbim sana da kolaylık versin

bu yazı altıdır arkadaşlar slm arkadaşlar acıbadem hastanesi ücretsiz tüp bebek yapıyormuş bi arkadaştan duydum ve verdiklaeri numrayı aradım akşam ismimi aldılat tc mi aldılar ne güzel seevinmiştim en sonunda demezmi hiç sağlık güvenceniz olmayacak meğerse sadece yeşil kartlılara yapıyolarmış.ama talep çok olursa herkes için değerlendireceklermiş sizde arayın talep artsın arkadaşlar 144 tel. numarası (AZ ÖNCE BENDE KONUŞTUM UZMANLAR TARAFINDAN DEPĞERLENDİRİLİP EN KISA ZAMANADA BİZLERE DÖNÜLECEKMİŞŞ )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…