Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ben de okurum.. allah acil şifalar versin..

Kader arkadaşımın salavatlarını okudum.. Allah kabul etsin, tez zamanda anne olmayı nasip etsin..

HMTNZL için okudum salavatları rabbim kabul etsin arkadasımızın yüzünü tez zamanda güldürsün rabbim

cnm ben hmtnzl arkadaşımın salavatlarını okudum allah kabul etsin tez zamanda evlat sıkıntısını gidersin kendi canından kanından evlatlar nasip eylesin inşlh amin...

bende okuurum canımm rabbım şifa versın ınşllhh

bende iyiyim cnm
grip olmuşum
evde dinleniyorum burda havalar soğuk ama kar yağmadı..
bu kış hep hastalıkla geçecek heralde

geçmiş olsun canım,inan bende olmakla olmamak arasında gidip geliyorum,korkuyorum da bu ay sonunda mikrotesemiz var,tedavi sırasında hasta olacam diye ödüm kopuyor

geçmiş olsun canım,inan bende olmakla olmamak arasında gidip geliyorum,korkuyorum da bu ay sonunda mikrotesemiz var,tedavi sırasında hasta olacam diye ödüm kopuyor

saol cnm bende 1 haftadır belirtisi vardı yakalandım
cnm dikkat et inş hastalanmazsın
eşin mikrotesemi olacak
ilk defamı kimle tedavi oluyordunuz ?
cnm inş sperm bulunur ve bebişine kavuşursun
seninde güzel haberlerini alırız

Canim dikkat et kendine bol bol c vitamini al.
Insallah tesenizde güzel gecer bol ve kaliteli sperm bulunur insallah.. Ilk tesenizmi olacak.

Canım bende okurumm 1 yasinn.
Rabbim şifasını versin inş.

cnm ben hastaydım msjına cvp veremedim şimdi musaitim 1 tanede ben okurum

Kıyamam cnm benimm hastamı oldunn..
Çokk geçmiş olsunnnnn inşallah iyileşirsin bi an önceeeeeee

herkese iyi akşamlar

iyi akşamlar canımmmm..
çokkk uzun zaman oldu görüşmeyeliiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…