Kizlar hepinize merhabalar bugun doktor kontrolum
vardi bebisimiz erkekmis rabbim hepinize de nasip
eder insallah bugunleri gormeyi...her doktor randevusunda
korkuyorum kalbi duyunca rahatliyorum...hepiniz icin duaciyim
surekli sizlere de diliyorum sabir ve guc diliyorum ayrica.
takipteyim sizleri okuyorum surekli cepten...hepinizi opuyorum....
yurtdışındayım dua okuyabilecek birileri yok canımcım yaama ben dün 1 tane okudum senin için.. allah kabul etsin, inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun arkadaşım..
çok saol amin canım benim, unutur muyum hiçççç sizleri, flzask, bahar, sen, vck, tülay20, pıtırcıkk43... ve diğer ismini yazamadığım tüm arkadaşlarım inşallah hepiniz yaşayacaksınız bu günleri de,
ben de burdan okuycağım günleri bekliyorum...
S.A. arkadaşlar bugun eşim , bizden istenilen bütün tahlil sonuçlarını Celalettin bey e götürdü.. maşallah doktor bey çok ilgilenmiş eşimle. ve bizim sonuçumuzla ilgili neler neler demiş.. hiçbir sorununuz yok demiş. yani bütün hormonlar dopler sonucu hepsi uygun.
sadece varikosel var onun içn'''' zamanında ateşe kadıoğlunun yapmadığı'''' ameliyatı yaptırıcaz. ve ameliyat sonrası macunlarla destek olucaz demiş.
EY YÜCE RABBİM BİZİ YOKTAN VAR EDEN SENSİN BİZE DE NASİP EYLE...
Herşey normalken bi tanecik bile hücrenin olmaması ne kadar ilginç..
Rabbim çok büyük insanoğlu acizliğini anlıyor. Rabbim inş. bizede emanetini nasip eder..bunu daha da candan istemek lazım sanırım..
Rabbim bu derdi hiç kimseye vermesin. ve sabır ile bize çıkış yolu umut ışıkları nasip etsin.. derdimize derman olacak insanlarla karşılaştırsın.
bize kaldıramayacağımızdan fazlasını yüklemesin.
burada ki tüm anne adayları bence kainatın en süpper anneleri olacak. Allah bize en doğru zamanda süpper bebeklerimizi nasip etsin.
cnm çokkkkkkkkkkkkk sağol unutulmammak çok güzel bişeyyyyyyyyyy
inş bizlerde yazarız elbet bi gün buraya hamileyimmmmmmmm diye
zaten biz biirbirimiz için çok değerliyiz cnm nasıl geçiyo hamilellik zorlanıyormusun
hee bu arada kız kocişini gece uyandırıp cnm şunu çekti diyomusunnnn
Canım benimm çok sağoll..inan ismimi görünce hemen gözlerim dolduuu..
Sizler biliyosunuz bizlerin neler yaşadığını ..nasıl özlemle beklediğimizi..
inşallahh .sende burdan bizim hamiş haberlerimizi okursunn.
ee tabi sen o zamalar oğluşunla ilgileniyo olucaksınnn
bizleride o zamanda unutmazsınn inş.
:nazarnım gözün aydınnnnnnnnnnnn
demek prens geliyor
sağlıklı sıhatli hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inş
biliyorum canım hep takiptesin altta ismini gördükçe mutlu oluyorum bizi unutmadı diye
güzel yürekli arkadaşım dualarında bizi eksik etme rabbim hepimize yaşatsın bu güzelliği inş
bende seni ve minik oğlunu öpüyorum canım
merhaba kizlar,
sizden bir ricam olaakti, amcam akciger nakli olacak uygun organ bulundugunda. Onun icin 500 yasin niyetlendik. Herkes bir tane okumali.okumak isteyen olursa cok sevinirim.31 ocak gününe kadar okunmali.
Duaniza ihtiyacimiz var.
Allahim hepinizden razi olsun.
sağolasın canım allah razı olsunnn
canim benim gercekten bizi birbirimiz anliyoruz.hamilelik rahat geciyo bu konuda da sansliyim tek sorunum kilo
81 olmusum tedavim bittiginde 76 ydim yani test gunume yakin bir zamanda..tedaviye 72 ile baslamistim birax agirlik yapiyo bebise bisey olmasin da
goruntu onemli degil hani kilo yuzunden erken doguranlar oluyomus bunun disinda rahatim size de boylesi nasip olsun canim ben cok sansliyim....canim da hic bise istemedi ozellikle. Aserme ve bulanti sifir.ultrasonda gormesem hani hamile oldugumu unutuyorum o derece bakalim sizler nasi olucaksiniz bazilari cok kusuyor o arkadaslara da aciyorum.....
Canim benim cooook duygusalsin gozlerin doldu demek...cok yazamiyorum ama muhabbetleriniz cok guzel ve her okudugum mesaj da beni duygulandiriyor..ben oglusla ilgilenmekten belki bu kadar sik okuyamam dogru yaza kadar insallah biseler olsunnnn....
Amin canim baharim guzel dileklerine cok tesekkur ederim...moralinin dusmesi bu aralar cok normal canim tedaviden onceki aylarda ben bile bazen mucize olur mu olur diye bekler adet olunca da uzulurdum ama insallah en gec yaza ytedavinde sen de hamile olcaksin inaniyorum tum kalbimle de diliyorum..canim dualarimda sizleri eksik eder miyim sen ve arkadaslar beni az mi teselli ettiniz ne cok korkuyordum tedaviden siz olmasaniz belki rahat olamazdim canim minnet borcum var hepinize...hep yazamiyorum bi yandan umut olup duacinizim ama bi yandan da acilari hatirlatmak istemiyorum surekli hatirlatmak gibi..canim benim opucukleri aldik bebisle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?