Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm tabloyu güncelliyosun sanırım bizede 1 yıl oldu haftaya eşim test verecek belki çıkarsa bişey o zaman yazarsın bizimkinide
inş çıkacak cnm benim elbet çıkacakkkkkkkkkkkkkkkkkk
cnm hayırlı olsun evladın sağlıklı sizle birlikte yaşasın iinş
olsun sen en zor karar verilen şeyi başardın cnm
kızın evinize neşe,mutlulluk getirsinnnnnnnnn

inşallah cnmm bi hamilee kalsam hayırlısylaaaa..
ooooo hemde oğluşummla gelicem erkek olucakk diyosunnnnn..
senin balkondaa güzell valla gerçektennnn
ohh bebişler yanımızdaaaaa inşallah olur be cnm o günlerrrrrrrrride görürüzz :26::26::26:

amin inş cnm epeydir senlede denk gelmedik iyisin inş ne var ne yok

tatlım sen inceciksin ya
ama ekmeksiz olmaz cnm hiç değilse günde 3 veya 4 dilim ye
sonra sıkıntı yaşama tatlım

sağolll tatlımmmmm
sende zayıflamışsın ama
ekmek gün içinde yemiyorum cnm sadece akşam yemeklerinde 1 dilimm yiyorum
zaten yeni başaldımm.bu akşam 1 dilim yedimm.
ama sabahlarıı hiç yemiyorumm..

aslında böyle havalarda daha çok oksijen olduğu için zayıflamaya daha yardımcı oluyor ama tempolu yürümek lazım tabi

tembolu yürümek o kadat zorkii karda düşmemek içinnnnn kendimimi sıka sıka yürüdümmmmmmm

aman cnm benim karlar erisin öyle allah korusun düşersin felan sonra kulaklarımı çınlatma

amin inş cnm epeydir senlede denk gelmedik iyisin inş ne var ne yok
evet cnm zaten bu raa çok sık girmiyorum akşamdan akşama 19 unda sınavım var o yüzden ders çalışıyorum ne yapıyım işte
cnm siz preglyn kullanıyorsunuz dimi dr eşimede verdi 3 aık haftada 2 gün olacak aradık ama bulamadık peki senin aldığın yerler var mı yani bizde arasak bulabilirmiyiz :26:

çok sağol cnm ben zaten dedim hani bildiğin yerler varsa diye hiç sorma bende eşimde pc den bakıp duruyoruz bugün bile kaç yer aradık bulamadık artık dediğin gibi
bi gün dışarı çıkıp bütün gün ara sokaklardaki ecz. bakmak lazım
evet cnm ben ist oturuyorum
ilgin için teşekkür
evet cnm ya takıntı yapmamak lazım verisek ii olur veremessekte dünyanın sonu değil yani
ne diyosun kızzzzzz doğurmayıp ne yapacan içinde mi tutucan
ayyy zaten tüpdü, ilaçtı ,ottu, bitkiydi derken hamiş olunca da doğum parası diye dört döncez desene
ayyy kocişinde korktu heee eee başa gelince görürüm ben onuuuuu inşşşhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:

tabiki cnm dünyanın sonu değill..:106:
vallahi tedaviler zaten dünya paraa,bide doğum ücretlerini duyunca adam bi sinirlendiiiiii
neyse sonra sakinleşti sen yeterki hamile kallll..dedi.
aaaaaa bi olsam bende daha çok düşüncektee
cnm siz iğneyimi arıyosunuzz.bende bakarım cnm burdaki eczanelere

aynen cnm ya bu paralar daha doğurmadan bebişlere gidiyo doğunca ne olur allh bilir
evet cnm iğne lazım 3 aylık haftada 2 gün toplam 24 tane lazım bakıyoruz inş buluruz
ayyy bi tanem çok sağol kızzzzzzzz aklında bulunsun olursa hemen gelip alırız inş

cnm bu iğneyi ameliyat sonrasımı kullanıcakk pekii
bide iğnenin tam adını yazarmısın cnmm

Canim ben KADER_NL arkadasimin SALAVAT-i seriflerini okudum.
Allahim kabul etsin insallahh...
Tez zamanda cifter cifter bebislerini nasip etsin...AMIN...

CeIIattin hOCA internete yazınca çıkıyor istanbulda bezmi alem vakıf universitesi tıp fakültesinde çalışıyor tel falan yaziyor nete.ben kendim mail attım durumumu anlattım hoca ya hemen cevap verdi sende durumu mail atabilirsin.birde burda y kromozom sonuçları olumsuz çıkıp bebek sahibi olanlar vardı okumuştum canım Allah dan umut kesilmez moralini yüksek tut eşine de destek ol onun suanda daha cok desteğe ihtiyacı var.bu arada celalettin hocanın mail adresini vereyim drcperu@yahoo.com

selam kızlar muhabbet koyu heralde
nasılsınız
hoşgeldin cnm ii yazışıyoruz ne olsun sen nasılsın güzelim
cnm bu iğneyi ameliyat sonrasımı kullanıcakk pekii
bide iğnenin tam adını yazarmısın cnmm
evet cnm ameliyattan sonra kullanacakadı
PREGNYL 5000 IU.1 AMPUL cnm
eger bulursan ara beni güzelim şimdiden çokkkkkkkkk sağol ttatlım
Herkese slmlar canlar...Nasilsiniz??
Tatli sohbetler...

hoşgeldin kızzzzz naslsın
biz iiyiz şükür takılıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…