Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Iyiyim canim bende tsk ederim..
Bende bi geleyim bakayim dedim..
Sohbet koyu biraz duram bari canim..

tamam cnmm bende araştırcamm haber veririm sana
ve inş bulurumm:26::26:

Slm canim nasilsin??
Amcan icin Yasin okutuyormussun Allah kabul etsin..
Tez vakitte sifasini versin insallah...
Canim bende okuyabilirim 1 tane..
Ama 1 kisi daha fazla okuyabiliyorsa daha fazlada okurum canim..

Slm canim nasilsin??
Amcan icin Yasin okutuyormussun Allah kabul etsin..
Tez vakitte sifasini versin insallah...
Canim bende okuyabilirim 1 tane..
Ama 1 kisi daha fazla okuyabiliyorsa daha fazlada okurum canim..

Slm yarencigim, iyim hamd olsun sen nasilsin?
Evet amcam koah hastasi ve nakil gerekliymis. Uygun organ bekliyor suan. Allahim tüm hastalara sifasini versin bir an önce.
Canim herkes birer tane okuyacakmis. Allah razi olsun simdiden.
Rabbim hayirli evlatlarla senlendirsin evinizi.

Bende iyiyim canim cok sagol..
Cok büyük gecmis olsun canim.
Allahim insallah en kisa zamanda uygun organ naklinin gerceklesmesini nasip eder.
Tamam canim 1 tane okurum en gec yarin.
Amin canim insallah hepimizin evlerini bebislerimizle senlendirir..

sanada ii akşamlarrrrrrrrrrrr
nasılsın cnm

iyi akşamlarr canımm
nasılsınnnn

Bangicigim iyi aksamlar canim.

iyiyim kızlar sizler nasılsınız? 2 gün önce Süleyman Beyle konuştum yaza tekrar denersek benden istediğiniz bir şeyler var mı diye. O da bir fikrim var ama Emre beyle eşin konussun karar versinler dedi. O da ameliyatla bulunan spermler daha ii olabilir dedi. bizim çıkış var ama baya kötüymüş spermler.

ya demek süleyman beydee ameliyatıı önerdii
sen bunu eşine söyledinmi cnmm pekii
ya nasıl yapsanızda bu çıkan spremelr kaliteli olsaaaaaaa:44:

cnm galiba size ameliyat yolu görünüyo
eğer spermler kötü ise drlarda haklı o zaman hani olucaksa en iileri olsun istiyolar
yani kalitesi az konup tutunamaması daha acı verici zaten
cnm bende olmasın diyordum ama bakalım emre bey ne diyecek onunlada görüşün bencede
zor bi karar yaa ufff sperm var kalitesi az :26:içinden çıkılması zor bi hal :44::44:

çok geçmiş olsun çok iyi anlıyorum ne çektiğinizi.biz 2010da mikrotese olduk sonuç sadece spermatid çıkmıştı,yani olgunlaşamamış sperm.sonra bazı vitamin takviyeleriyle son 4 aydırda prengly iğne kullanıyoruz 2 defa sperm boyamaya çağırdılar(menide canlı sperm arama,kolay bişey endişelenmeye hiç gerek yok) hiçbir değişiklik yok yine olgunlaşmamış.şubatta yine mikrotese yapalım belki buluruz olmazsa bunlarla tüp bebek yaparız dedi doktorumuz.bende göze alamadım tekrar eşimin mikrotese olmasını o yüzden doğal yoldan çıkış görene kadar beklemeye karar verdim.hala iğneleri kullanıyoruz çinko,çakşır otu kökü çayı,keçi boynuzu,nohut suyuda kullanmaya devam ediyoruz.

kızlar benimki tepemde sıra bende diyo yaaaaaaaaaaaa
hadi görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…