- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
kızlar benimki tepemde sıra bende diyo yaaaaaaaaaaaa
hadi görüşürüz
ya demek süleyman beydee ameliyatıı önerdii
sen bunu eşine söyledinmi cnmm pekii
ya nasıl yapsanızda bu çıkan spremelr kaliteli olsaaaaaaa:44:
evet seni kestiriyorum yaza diyorum :) ya ben eşime kızıyorum aslında diyordum ya sana denemicem yaza istemiyorum böyle olursa. tek tarafın çabasıyla olmuyor çünkü. 2 kutu klomen ve 2 kutu arginmax bitirince yıkama öncesi çıkmaya başlamıştı ve temmuz ayında olumlu birşeyler olurken bıraktı 6 aydır kullanmadı . Doktor ameliyat deyince tekrar ilaçları aldı şimdi başladı içmeye
cnm galiba size ameliyat yolu görünüyo
eğer spermler kötü ise drlarda haklı o zaman hani olucaksa en iileri olsun istiyolar
yani kalitesi az konup tutunamaması daha acı verici zaten
cnm bende olmasın diyordum ama bakalım emre bey ne diyecek onunlada görüşün bencede
zor bi karar yaa ufff sperm var kalitesi az :26:içinden çıkılması zor bi hal :44::44:
kimse yazdıklarıma cvp yazmadı cok kırıldım oysaki sizlerle arkadaş olmak istemiştim. neyse hayırlı geceler rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin.
aynen öyle oldu canımgörüşürüz cnmm
enişte aldımı yine netiii yaaaaa
kimse yazdıklarıma cvp yazmadı cok kırıldım oysaki sizlerle arkadaş olmak istemiştim. neyse hayırlı geceler rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin.
merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsunmerhaba kızlar bizde eşimin azosperm olduğunu yeni ögrendik daha olayın vahametini yeni anlamaya başladım çok üzgünüm çok sanırım bizi şimdi uzun bir maraton bekliyor Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir imtihan geçen çarşamba öğrendik günlerce ağladım şimdi tedavisini araştırıyorum nasıl dayanırım neler yaparım hiç bilmiyorum yardımızı bekliyorum arkadaşlar eşi azosperm olupta gerçekten bebek sahibi olan var mı?
hayırlı geceler arkadaşlar adım berivan 21 yaşındayım 4 senelik evliyim. çocuğum yokeşim azosperm 24 yaşında. 1 kere tese oldu bol miktarda sperm bulundu. tüp bebek yaptık tutmadı. geçirdiği iltihap sonucu azosperm olmuş. kurutmuş. ama çoğu yerde hücre varmış. kaan aydosun yanında şuan tedavideyiz sudafed ve endol kullanıyor şimdi eşim 13 gün oldu. 1 ay kullanıcak sonra sperm testi vermeye gidicez. inşallah cıkış olur. olmazsa başka ilacaçlar vericek. umutluyum inşallah doğal yolla gebe kalırım. rabbim hepinize hayırlı sağlıklı salihlerden evlatlar nasip eder inşallah. benide aranıza alırmısınız dualara katılmak istiyorum.
Esim uyuyor yanimda beni uyku tutmadi
Bugun gine birinden senin niye cocugun yok sozunu duydum
Ne bu sozu duymaya alisa bildim ne cocugumun olmayisina
Inanirmisiniz bu sozu duymamak icin biri bisey deyip canimi acitacak diye kimseyle gorusesim bile gelmiyor
Yoruldum artik buna alismam gerekiyor ama ben alisamiyorum
Esim uyuyor yanimda beni uyku tutmadi
Bugun gine birinden senin niye cocugun yok sozunu duydum
Ne bu sozu duymaya alisa bildim ne cocugumun olmayisina
Inanirmisiniz bu sozu duymamak icin biri bisey deyip canimi acitacak diye kimseyle gorusesim bile gelmiyor
Yoruldum artik buna alismam gerekiyor ama ben alisamiyorum
iyi geceler canım
çocuğun var mı yok mu değil de
bir de niyesini soruyo yaaa
aman canım boşver takma böyle şeyleri
inşallah bizlerin de bir gün olacak evlatları
canım biraz önce biz senle karşılaştık mı?
ya da sen beni başka bir topikte gördün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?