AY İNŞLH DEDİĞİN GİBİDİR CNMcanımm değer bence gayet iyi cemremlerin bile 29 du celalettin hoca iyi demişti..
hem refarans aralığı 16 'dan başlıyo cnm baksana sizin 55 lerde
inş sizin içinde güzel şeyler söylerr..
hayırlı yolculuklar cnm kütahyaya gidicekmişsin...
cnm süper bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bizim 29 çıkmıştı yani sizin bizden de yüksek
oh oh ohinş güzel gelişmeler olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
dr gösterin o da olumlu diyecek bak görürsünnnnn
canım değeriniz güzel maşallah bizim bile 46'ydı
eminim hoca da olumlu konuşacaktır
tabi önemli olan onların dışarı çıkması
hoca da bunun için tedavi uygulayacaktır
CNM SİZİN 46 VE SPERM ÇIKIŞI VARDI DEĞİLMİ
İNŞLH BİZDEDE OLUR ÇOK KORKUYORUM CELALETTİN BEY NE DİYECEK
İNŞLH ARTIK ŞU ÇEKTİKLERİMİZ SON BULUR
BİRAZ ARAŞTIRDIM İYİ GİBİ DURUMUMUZ ÇOK ŞÜKÜR DARISI SPERMLERİ GÖRMEYE OLUR İNŞLH...
belgin cim eşime micro tese yapıldı ve spermatid bulunmuştu ;doktor uğraşmayın donasyon yapın hayatta olmaz dedi;Eşim KAan hoca yı buldu 4 aylık ilaç tedavisi uyguladı tam oda tese yapacaktı biz gitmeden önce spermiyogram yaptırdık ve sperm çıkışı oldu bizde dondurttuk;hemen tedaviye başladık şükür bu günümüze inş. en kısa zamanda hepiniz kavuşursunuz yavrunuzaaa
arkadaşlar eşimin fsh ve lh yüksek çıkıyo fakat testeron sonucu iyi doktor bizi korkuttu bunlara bakarak vücutta sperm üretimi yok falan dedi bizimle aynı durmda olupta sperm çıkışı olanlar varmı fsh,lh düşürmek için bitkisel tedavi falan biliyomusunuz.
ARUNA--------------------------------------------------161
ASBELOVE----------------------------------------------161
ASKBEBEK----------------------------------------------161
BAHAR85-----------------------------------------------162
BENGUSUU---------------------------------------------162
BİRUMUT99---------------------------------------------162
CİCEK00------------------------------------------------162
DENİZBULUT-------------------------------------------162
ECRİN23------------------------------------------------162
ESMA----------------------------------------------------162
FLZASK2003-------------------------------------------162
HASRET------------------------------------------------162
HMTNZL------------------------------------------------161
KADER60-----------------------------------------------161
KADER_NL----------------------------------------------161
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------161
MİXER07------------------------------------------------161
NİLDA015----------------------------------------------161
NURSEN------------------------------------------------161
NZLYLN-------------------------------------------------161
SAGANAK-----------------------------------------------161
SEVAL0817---------------------------------------------161
SONSUZ-------------------------------------------------161
TULAY20------------------------------------------------161
UMUT99-------------------------------------------------161
VCK------------------------------------------------------161
YAREN16------------------------------------------------161
YASEMENSU--------------------------------------------161
ZAMBAK06----------------------------------------------161
34BC-----------------------------------------------------161
BANU_K-------------------------------------------------161
Allah Resulü(s.a.v.) buyuruyor:
“Dua ile sema arasında bir engel vardır.Üzerime salavat getirilince engel açılır, DUA YERİNE ULAŞIR.”
“Kim altından kalkamayacağı güç bir işle karşı karşıya gelirse, üzerime çok çok salavatı şerife getirsin.Çünkü Allahü Teala, üzerime getirilen salavat-ı şerife sebebi ile onun sıkıntılarını, kederlerini giderir, rızkını çoğaltır, Allah’ın yardımı ile muradına nail olur.”
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
şekerler nasılsınız.ben şifayı kapmışım 2 gündür hem grip hem boğaz ayrısıyla cebelleşiyorum bu arada bugün eczacımız aradı bir tane tüpbebek ilacını bulamamış eşdeğer bir ilaç getirtecekmiş
ulun beyi aradık olur dedi çok heyecan yaptım bir ilaçla bu kadar heyecan yapıyorsan başlayınca kalbim duracak herhalde inşallah sonucu hayırlı olur
Geçmiş olsunn cnm dikkat et kendinee inşallah iyileşirsin bi an önce..:26::26:
ayyyyyy demek ilaçalrı duyunca bile heyecan yaptınnnnn
inşallah hep deavm eder cnm heyecanın
sağol canımcım aslında çok dikkat ettim ama işte hastalık gelince gelme git denilmiyor ki
evet canım ya çok heyecan yaptım bakalım o iğneleri nasıl yapıcam korkudan rüyalarıma girer herhalde
yada bebişim için gözümü yumarım artık görücez benim sağım solum belli olmaz iğneyi görünce bile kalbim duruyor
amin canım sonucu hayırlı olsun herşeye katlanıcaz
Kader_nl arkadaşımızın selavatlarını okudum Rabbim kabul eder inşallah..
canım hmtnzl arkadaşın salavatlarını da okudum yazmıştım ama gözünden kaçtı galiba..
KIZLAR MERHABA PAZRTESİ EŞİM KAN VERDİ İNHİBİN B TESTİ İÇİN SONUCU AZ ÖNCE GÖNDERDİLER
Yetiskinlerde : 16-225 pg/mL referans aralığı bizim sonuç 55 iyimi acaba bayabi düşük geldi bana amacelalettin bey ne diyecek bakalım
kısmetse 22 ocakta gideceğiz
canlar sadece dualara ne kadar okuyacağıma bakıp çıkıyorum
son zamanlarda çok yoğunum
iş yerinde inanılmaz yoğunluğum var şu günlerde 1 haftadır topiği okuyamıyorum varmı güzel gelişmeler
nzlnyden haber varmı inşlh sağlıklı emriyoları yerleştirilmiştir
kısmetse bu günde kütahyaya ailemin yanına gidicem 2 gün duaları okuyamayacağım
baharcığım pazartesi geldiğimde okusam olurmu cumartesi ve pazara ait olan duaları...
canım sisin azo sebebi nedir bizim genetik ve benim eşiminde fsh39 lh 23 çıkıyor yüksek ama önümüzdeki ay tedaviye başlıycaz inşallah sperm çıkarda bebişime kavuşurum Rabbimden umut kesilmez hakkımızda hayırlısı olsun
bilmiyorum canım doktor bişey demedi ki genetik testlerden delesyon testimiz iyi çıktı kromozon testinide sonucunu bu ayın sonunda alcaz inşallah birşey çıkmaz fakat doktor genetikten pek şüphelenmiyorum dedi ama bakalım,inşallah sende bebeklerine kavuşursun arkadaşım allah gönlüne göre versin.
selam kizlar.
KADER NL arkadasimin salavatlarini okudum ALLAH kabul etsin.saglikli hayirli kuzular bagislasin amin,
canim ne yaptin test tarihi ne zaman
mrb arkadaslar.aranıza yeni katıldım.kısaca bu konudaki gecmiimiz anlatayım.ben yaklasık 2.5 yıldır evliyim.evllendikten hemen sonra hamile kalmak istemiyordum.doğum kontrol hapı kullanarak korunduk.şimdi 8 aydır korunmayı bıraktık.8 ay içinde hamile kalmayı bekledik.hamile kalamayınca .bir kadın doğum uzmanına gittik eşimle.beni muayene etti.hormon tetkiklerimi istedi.bide hsg filmi istedi.tabi ondan korktuğum için onu cektirmedim.benim tahlillerimde bir problem çıkmadı.eşimdenede spermiyogram testi istemişti.eşimlede ürologo gittik.renkli doppler çektirdik.hormon testleride istedi.hormonlarında problem çıktı.fsh hormonu 18.8 çıktı.yüksek çıkmıstı.spermyogram testindede sperm hüzresine rastlanamadı yazıyordu.hiç beklemediğimiz bi sonuctu.sok olduk ikimiizde.doktor normal yolla hamile kalamayacağımı söledi.ancak tüp bebek dedi.bunu öğreneli bir hafta oldu.kafam çok karısık.internetten bayağı bir arastırdım.umut tüp bebek merkezini kafama koydum.ordaki doktorlara mail attım.durumumuzu izah ettim.bazı tetkiklri yapmamaızı söledi emre bey.daha önce bu durumları yasamıs olan arkadaslar varsa eger bana yardımcı olursanız çok sevinirim.ne tür asamalardan gececeğiz?yada bizim gibi olup tüp bebekle hamile kalan var mı?umudumuz olmalı mı?çok canım sıkkın.kendimimi teselli edeyim eşimimi?yardımlarınızı bekliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?