- 19 Nisan 2012
- 129
- 9
- 68
16 ocak test tarihim ins, pozitifi goruruz.hergun igne yaptiriyorum.sakin olmaya calisiyorum,
sen nasisin canimcimmm
mrb arkadaslar.aranıza yeni katıldım.kısaca bu konudaki gecmiimiz anlatayım.ben yaklasık 2.5 yıldır evliyim.evllendikten hemen sonra hamile kalmak istemiyordum.doğum kontrol hapı kullanarak korunduk.şimdi 8 aydır korunmayı bıraktık.8 ay içinde hamile kalmayı bekledik.hamile kalamayınca .bir kadın doğum uzmanına gittik eşimle.beni muayene etti.hormon tetkiklerimi istedi.bide hsg filmi istedi.tabi ondan korktuğum için onu cektirmedim.benim tahlillerimde bir problem çıkmadı.eşimdenede spermiyogram testi istemişti.eşimlede ürologo gittik.renkli doppler çektirdik.hormon testleride istedi.hormonlarında problem çıktı.fsh hormonu 18.8 çıktı.yüksek çıkmıstı.spermyogram testindede sperm hüzresine rastlanamadı yazıyordu.hiç beklemediğimiz bi sonuctu.sok olduk ikimiizde.doktor normal yolla hamile kalamayacağımı söledi.ancak tüp bebek dedi.bunu öğreneli bir hafta oldu.kafam çok karısık.internetten bayağı bir arastırdım.umut tüp bebek merkezini kafama koydum.ordaki doktorlara mail attım.durumumuzu izah ettim.bazı tetkiklri yapmamaızı söledi emre bey.daha önce bu durumları yasamıs olan arkadaslar varsa eger bana yardımcı olursanız çok sevinirim.ne tür asamalardan gececeğiz?yada bizim gibi olup tüp bebekle hamile kalan var mı?umudumuz olmalı mı?çok canım sıkkın.kendimimi teselli edeyim eşimimi?yardımlarınızı bekliyorum....
mrb arkadaslar.aranıza yeni katıldım.kısaca bu konudaki gecmiimiz anlatayım.ben yaklasık 2.5 yıldır evliyim.evllendikten hemen sonra hamile kalmak istemiyordum.doğum kontrol hapı kullanarak korunduk.şimdi 8 aydır korunmayı bıraktık.8 ay içinde hamile kalmayı bekledik.hamile kalamayınca .bir kadın doğum uzmanına gittik eşimle.beni muayene etti.hormon tetkiklerimi istedi.bide hsg filmi istedi.tabi ondan korktuğum için onu cektirmedim.benim tahlillerimde bir problem çıkmadı.eşimdenede spermiyogram testi istemişti.eşimlede ürologo gittik.renkli doppler çektirdik.hormon testleride istedi.hormonlarında problem çıktı.fsh hormonu 18.8 çıktı.yüksek çıkmıstı.spermyogram testindede sperm hüzresine rastlanamadı yazıyordu.hiç beklemediğimiz bi sonuctu.sok olduk ikimiizde.doktor normal yolla hamile kalamayacağımı söledi.ancak tüp bebek dedi.bunu öğreneli bir hafta oldu.kafam çok karısık.internetten bayağı bir arastırdım.umut tüp bebek merkezini kafama koydum.ordaki doktorlara mail attım.durumumuzu izah ettim.bazı tetkiklri yapmamaızı söledi emre bey.daha önce bu durumları yasamıs olan arkadaslar varsa eger bana yardımcı olursanız çok sevinirim.ne tür asamalardan gececeğiz?yada bizim gibi olup tüp bebekle hamile kalan var mı?umudumuz olmalı mı?çok canım sıkkın.kendimimi teselli edeyim eşimimi?yardımlarınızı bekliyorum....
ARUNA--------------------------------------------------161
ASBELOVE----------------------------------------------161=OKUDU
ASKBEBEK----------------------------------------------161
BAHAR85-----------------------------------------------162=OKUDU
BENGUSUU---------------------------------------------162=OKUDI
BİRUMUT99---------------------------------------------162=OKUDU
CİCEK00------------------------------------------------162=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------162=OKUDU
ECRİN23------------------------------------------------162=OKUDU
ESMA----------------------------------------------------162
FLZASK2003-------------------------------------------162=OKUDU
HASRET------------------------------------------------162=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------161
KADER60-----------------------------------------------161
KADER_NL----------------------------------------------161
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------161
MİXER07------------------------------------------------161
NİLDA015----------------------------------------------161=OKUDU
NURSEN------------------------------------------------161
NZLYLN-------------------------------------------------161=OKUDU
SAGANAK-----------------------------------------------161
SEVAL0817---------------------------------------------161
SONSUZ-------------------------------------------------161
TULAY20------------------------------------------------161=OKUDU
UMUT99-------------------------------------------------161
VCK------------------------------------------------------161
YAREN16------------------------------------------------161=OKUDU
YASEMENSU--------------------------------------------161
ZAMBAK06----------------------------------------------161=OKUDU
34BC-----------------------------------------------------161=OKUDU
BANU_K-------------------------------------------------161=OKUDU
Allah Resulü(s.a.v.) buyuruyor:
“Dua ile sema arasında bir engel vardır.Üzerime salavat getirilince engel açılır, DUA YERİNE ULAŞIR.”
“Kim altından kalkamayacağı güç bir işle karşı karşıya gelirse, üzerime çok çok salavatı şerife getirsin.Çünkü Allahü Teala, üzerime getirilen salavat-ı şerife sebebi ile onun sıkıntılarını, kederlerini giderir, rızkını çoğaltır, Allah’ın yardımı ile muradına nail olur.”
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
canım laremi okudum ben simdi cocugunun annesi diye biliyorum profil yazılarından anladımlarem mrb tedavi sonucun ne oldu şuan bizimde spermatid çıktı bizim dr da kaan aydos bizde ignelere bugün başlıycaz
KIZLAR MERHABA PAZRTESİ EŞİM KAN VERDİ İNHİBİN B TESTİ İÇİN SONUCU AZ ÖNCE GÖNDERDİLER
Yetiskinlerde : 16-225 pg/mL referans aralığı bizim sonuç 55 iyimi acaba bayabi düşük geldi bana amacelalettin bey ne diyecek bakalım
kısmetse 22 ocakta gideceğiz
Hoşgeldinn cnm aramızaaaaa
inşallah sizde en kısa zamanda kurtulursunuz bu dertdenn..
bu yoll uzun bi yol cnmm..sabretmek lazımm....
bazılarımız senelerdir . uğraşıyoruz..bebiş sahibi olmak içinnn ..bazılarımız bebişlerine kavuştu bazılarımızda hala uğraşıyoruz bende 10 senelik evliyim
ve hala bebişimm yokk..
hiç sperm olmaması dururmunda doktorlar genelde m.tese ameliyatı öneriyolarr testisten sperm aranıyo..
bazılarda iğne ve ilaçlarla sperm çıkışı sağlamayı başarıyolar..
ve ayrıca bitkisellerlede çıkış olabiliyo cnmm
arkadaşalar sana yardımcı olucaklardır mutlaka sakin ol neler yapabilirsinn onları araştır şimdii.
ilk önce sperm olmamasının nedenlerinin bulmak lazımm neden kaynaklanıyoo
genetik testleriniziz yaptırabilirsininz emre bey hangi testleri istedi peki..
ama senin durumunda olan ve sonrasında sperm çıkan ve bebeğine kavuşan arkadaşlarımızda varr.
belkide tedaviniz kolaydr cnmm..spermlerinizz çabucak çıkar....:26::26::26:
ARUNA--------------------------------------------------161
ASBELOVE----------------------------------------------161=OKUDU
ASKBEBEK----------------------------------------------161
BAHAR85-----------------------------------------------162=OKUDU
BENGUSUU---------------------------------------------162=OKUDI
BİRUMUT99---------------------------------------------162=OKUDU
CİCEK00------------------------------------------------162=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------162=OKUDU
ECRİN23------------------------------------------------162=OKUDU
ESMA----------------------------------------------------162
FLZASK2003-------------------------------------------162=OKUDU
HASRET------------------------------------------------162=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------161
KADER60-----------------------------------------------161
KADER_NL----------------------------------------------161
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------161
MİXER07------------------------------------------------161
NİLDA015----------------------------------------------161=OKUDU
NURSEN------------------------------------------------161
NZLYLN-------------------------------------------------161=OKUDU
SAGANAK-----------------------------------------------161
SEVAL0817---------------------------------------------161
SONSUZ-------------------------------------------------161
TULAY20------------------------------------------------161=OKUDU
UMUT99-------------------------------------------------161
VCK------------------------------------------------------161
YAREN16------------------------------------------------161=OKUDU
YASEMENSU--------------------------------------------161
ZAMBAK06----------------------------------------------161=OKUDU
34BC-----------------------------------------------------161=OKUDU
BANU_K-------------------------------------------------161=OKUDU
Allah Resulü(s.a.v.) buyuruyor:
“Dua ile sema arasında bir engel vardır.Üzerime salavat getirilince engel açılır, DUA YERİNE ULAŞIR.”
“Kim altından kalkamayacağı güç bir işle karşı karşıya gelirse, üzerime çok çok salavatı şerife getirsin.Çünkü Allahü Teala, üzerime getirilen salavat-ı şerife sebebi ile onun sıkıntılarını, kederlerini giderir, rızkını çoğaltır, Allah’ın yardımı ile muradına nail olur.”
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
insan ilk ogrendiginde afalliyor. biz ogreneli 2ay oldu ilk ay hergun agliyordum. simdide alismis degilim . canim genetik tasti istenur. azospermi nedenleri arastirilir sonrada esin mikrotese denilen ameliyat olur. sperm bulunur ise tup bebek. insallah sabriimizi gosterirsek Allah nasp eder.
Esim uyuyor yanimda beni uyku tutmadi
Bugun gine birinden senin niye cocugun yok sozunu duydum
Ne bu sozu duymaya alisa bildim ne cocugumun olmayisina
Inanirmisiniz bu sozu duymamak icin biri bisey deyip canimi acitacak diye kimseyle gorusesim bile gelmiyor
Yoruldum artik buna alismam gerekiyor ama ben alisamiyorum
arkadaşlar günaydın;
dün emre beye gittik ve bizde genetikten şüpelendi y kromozomu için genetik testi yapalım dedi çok korkuyorum bunun sonucunda ne çıkar arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi?
evet ya alışmak çok zor..umarım caresiz değilizdir.işte pazartesi genetik testleri yaptırmaya gideceğiz..umarım kötü bi sonuç çıkmaz..ALLAH a hep dua ediyorum..ALLAH nasip ederse hiç bişey engel değil.siz ne yaptınız tüp bebek iç.in girişimleriniz oldu muu??hangi merkezi düşünüyorsunuz?
Haklısın canım insanın sinirleri bozuluyo..Bana okulun koridorunda velilerden biri seslenmişti::Hocam yine mi boşsunuz..Hala kadını görünce sinirlerim tepeme çkıyıo...
Insanın canının yana bılecegını dusunmuyorlar
Derdı ceken bılır baskası anlamıyor ınsanı
Bazıları herseyi kendı elınde sanıyo kendını bılmez cok
Rabbım bızlerede nasıp eder ınsallah bır gun anne olmayı o duyguyu yasamayı
Sanada allah gule gule buyutmek nasıp etsın.... Ve bırde ogluna kardes nasıp etsın rabbım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?