Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım sana ozelden yazdım ama posta kutun dolu gıtmedı

Bız celalettın hocaya maıl atmıstık bıze gerı donmedı canım
Bakmıyormu maıllere bılgın varmı

Son düzenleme:
Baharcigim, ben mavimeneksenin salavatlarini okudum canim.
Mavimeneksemmmmm, rabbim hayirli evlatlar nasip etsin sana bir an evvel insallah.

Merhaba alev, alllahim bir an önce bu derten kurtarsin sizi insallah.

Ben mail yazdigimda dönmüstü geri ama kac gün sonra döndü hatirlamiyorum.
Mail yerine telefonda acabilirsin. Merkezi arayip ordaysa gösürtüyorlar , merkezde degilse cepini veriyorlar. Ben öyle görüsmüstüm.

baharcım KADER60A arkadaşımızın duasını okudum Allah kabul etsin inş
[h=2][/h]

CNM KADER_NL NİN DUASINI OKUDUM aLLAH KABUL ETSİN İNŞ
[h=2][/h] [h=2][/h]

baharım bende arkadaslar ıcın dua etmek ıstıyorum eger ıhtıyacınız olursa ben burdayım ıyı gecelerrrrr

canımm benimm nasılsın hoşgeldinnnn

hosbulduk bıtanem ıyıyım napıym gezınıyorum ıste.buarada kanbardan msj gelmıs cok sevındım gorunce.ha buarada duaya ıhtıyacınız olursa ben burdayım canım msj atın okey opuldun kocamannnnnnnnnnnnn

canim genetik sonuclarimizi bekliyoruz. esime ilac basladilar. memoriale gittik. bakalim hakkimizda hayirlisi. gercekten kolay degil. insallah ameliyatra bol sperm bulunurda hepimiz cocuklarimiza kavusuruz.
canım memorialde hangi dr gidiyorsunuz ilaç olarak size ne verdi biz murad başar giettik ama tamamen tesadüf olarak o dr bulduk iyimidir bilemiyorum

hosbulduk bıtanem ıyıyım napıym gezınıyorum ıste.buarada kanbardan msj gelmıs cok sevındım gorunce.ha buarada duaya ıhtıyacınız olursa ben burdayım canım msj atın okey opuldun kocamannnnnnnnnnnnn

tatlımm gece çıkmak zorunda kaldımm..
Evt cnm görmüştüm bende ttemmuz topiğinden herkes merak ediyoduuu.
Allah rası olsunn cnm benimm.

cnm nasılsın
uyku tutmadı mı ??
benide tutmadı kociş yokk işte yarın gelecek tek başma evdeyim

sağol tatlım yazının görmedim cnm çıkmıştımm..
ahh kıyamam koçişin yokmu bu gece
bende facede gördüm seni hatta yazacaktım ne yapıyosunn bu saatte diyee..

günaydın güzel arkadaşlarım,
gününümüz bereketli olsun inşallah
Baharım,kader_nl'nin ve Mavimenekşe arkadaşlarımızın Salavatlarını okudum allah kabul etsin inş.miskokulu güzel evletlar nasip etsin tez zamanda.

hayırlı hafta sonları
rabbim herkese hayırlar getirsin
rabbim herkesin sıkıntısını gidersin
dualrımız kabul olsun amin

canım ,kader_nl'nin ve Mavimenekşe arkadaşlarımızın Salavatlarını okudum allah kabul etsin inş.ikiz ve güzel evletlar nasip etsin tez zamanda.

ben daha yeni katıldım aranıza geçmişte yazılanları pek okuyamadım ama ama konu başlığı beni çok yakından ilgilendirdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…