Arkadaşlar ben Emre bakırcıoğluna üç defa mail attım ama bana geri dönmedi ,tedavi sürenimizden bahsettim başka Dr. Tedavi olduğumuz içn mi dönmüyor acaba üzülüyorum ya Emre beyin cevap yazdığı arkadaşlara soruyorum siz nasıl yazıyorsunuz
baharım bende arkadaslar ıcın dua etmek ıstıyorum eger ıhtıyacınız olursa ben burdayım ıyı gecelerrrrr
canımm benimm nasılsın hoşgeldinnnn
canımm benimm nasılsın hoşgeldinnnn
bilmiyorum canım doktor bişey demedi ki genetik testlerden delesyon testimiz iyi çıktı kromozon testinide sonucunu bu ayın sonunda alcaz inşallah birşey çıkmaz fakat doktor genetikten pek şüphelenmiyorum dedi ama bakalım,inşallah sende bebeklerine kavuşursun arkadaşım allah gönlüne göre versin.
canım memorialde hangi dr gidiyorsunuz ilaç olarak size ne verdi biz murad başar giettik ama tamamen tesadüf olarak o dr bulduk iyimidir bilemiyorumcanim genetik sonuclarimizi bekliyoruz. esime ilac basladilar. memoriale gittik. bakalim hakkimizda hayirlisi. gercekten kolay degil. insallah ameliyatra bol sperm bulunurda hepimiz cocuklarimiza kavusuruz.
hosbulduk bıtanem ıyıyım napıym gezınıyorum ıste.buarada kanbardan msj gelmıs cok sevındım gorunce.ha buarada duaya ıhtıyacınız olursa ben burdayım canım msj atın okey opuldun kocamannnnnnnnnnnnn
cnm nasılsın
uyku tutmadı mı ??
benide tutmadı kociş yokk işte yarın gelecek tek başma evdeyim
ben daha yeni katıldım aranıza geçmişte yazılanları pek okuyamadım ama ama konu başlığı beni çok yakından ilgilendirdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?