- 1 Mart 2010
- 2.977
- 183
- 363
ben de bu aralar geç yatar oldum canımbende aslında geçen haftalarda hep saat 1 'e kadar dururdumm .
bugünlerde yine erken yatıyorumm..
neyseee akşammmmm olursammmmmm burdaaaaaaaa bu seferde bende katılırım size bi kk kolik olarak
neyse şimdi ben kaçarr tatlışş sonra yine görüşürüzzzzz
bu akşam da ben yoktum malesef canım evde değildim
bu sefer de bensiz kaynatmışsınız
canım eşim şimdi fsh düşürücü bir çay içiyoarkadaşlar eşimin fsh ve lh yüksek çıkıyo fakat testeron sonucu iyi doktor bizi korkuttu bunlara bakarak vücutta sperm üretimi yok falan dedi bizimle aynı durmda olupta sperm çıkışı olanlar varmı fsh,lh düşürmek için bitkisel tedavi falan biliyomusunuz.
istanbuldan almıştı celalettin hocanın tavsiyesiyle
ayrıca keçiboynuzu da kullanıyo bu çay da böylece dengelemiş oluyo
başka bildiğim yok bu konuda canım
AY İNŞLH DEDİĞİN GİBİDİR CNM
ÇOK KORKUYORUM BU ELONGE SPERMATİDLERDEN DOLAYIMI BÖYLE ÇIKTI ACABA DİYE DÜŞÜNDÜM
AMA YOK MUTLAKA SPERM VARDIR DEĞİLMİ ÖYLE KÖTÜ DEĞİL NURSENLERDEN DE YÜKSEK BAKSANA CNM
ONLARDA BİLE MAŞALLAH SPERM VARKEN BİZDEDE OLMASINI ÜMİT EDİYORUM..:26:
İNŞLH CNM YAA CELALETTİN BEYİN YANINA GİTMEK İÇİN CAN ATIYORUM AMA
DAHA 2 HAFTA VAR İNŞLH BU KAPIDAN BOŞ ÇEVİRMEZ RABBİM...
evet canım 1 ay önceki test 1 milyonducanım değeriniz güzel maşallah bizim bile 46'ydı
eminim hoca da olumlu konuşacaktır
tabi önemli olan onların dışarı çıkması
hoca da bunun için tedavi uygulayacaktır
CNM SİZİN 46 VE SPERM ÇIKIŞI VARDI DEĞİLMİ
İNŞLH BİZDEDE OLUR ÇOK KORKUYORUM CELALETTİN BEY NE DİYECEK
İNŞLH ARTIK ŞU ÇEKTİKLERİMİZ SON BULUR
BİRAZ ARAŞTIRDIM İYİ GİBİ DURUMUMUZ ÇOK ŞÜKÜR DARISI SPERMLERİ GÖRMEYE OLUR İNŞLH...
inşallah sizde de tedaviyle normal çıkış başlar canım
geçmiş olsun canım geçer inşallah kısa süredeşekerler nasılsınız.ben şifayı kapmışım 2 gündür hem grip hem boğaz ayrısıyla cebelleşiyorum bu arada bugün eczacımız aradı bir tane tüpbebek ilacını bulamamış eşdeğer bir ilaç getirtecekmiş
ulun beyi aradık olur dedi çok heyecan yaptım bir ilaçla bu kadar heyecan yapıyorsan başlayınca kalbim duracak herhalde inşallah sonucu hayırlı olur
normal canım ilk heyecan,merak...
ben de heyecanlıydım bir an evvel iğnelerim bitsin yumurtalarım toplansın transferim olsun diye can atıyodum
inşallah sonu da güzel olur canım
hoşgeldin aramıza canımmrb arkadaslar.aranıza yeni katıldım.kısaca bu konudaki gecmiimiz anlatayım.ben yaklasık 2.5 yıldır evliyim.evllendikten hemen sonra hamile kalmak istemiyordum.doğum kontrol hapı kullanarak korunduk.şimdi 8 aydır korunmayı bıraktık.8 ay içinde hamile kalmayı bekledik.hamile kalamayınca .bir kadın doğum uzmanına gittik eşimle.beni muayene etti.hormon tetkiklerimi istedi.bide hsg filmi istedi.tabi ondan korktuğum için onu cektirmedim.benim tahlillerimde bir problem çıkmadı.eşimdenede spermiyogram testi istemişti.eşimlede ürologo gittik.renkli doppler çektirdik.hormon testleride istedi.hormonlarında problem çıktı.fsh hormonu 18.8 çıktı.yüksek çıkmıstı.spermyogram testindede sperm hüzresine rastlanamadı yazıyordu.hiç beklemediğimiz bi sonuctu.sok olduk ikimiizde.doktor normal yolla hamile kalamayacağımı söledi.ancak tüp bebek dedi.bunu öğreneli bir hafta oldu.kafam çok karısık.internetten bayağı bir arastırdım.umut tüp bebek merkezini kafama koydum.ordaki doktorlara mail attım.durumumuzu izah ettim.bazı tetkiklri yapmamaızı söledi emre bey.daha önce bu durumları yasamıs olan arkadaslar varsa eger bana yardımcı olursanız çok sevinirim.ne tür asamalardan gececeğiz?yada bizim gibi olup tüp bebekle hamile kalan var mı?umudumuz olmalı mı?çok canım sıkkın.kendimimi teselli edeyim eşimimi?yardımlarınızı bekliyorum....
inşallah tez zamanda evladınıza kavuşursunuz
hemen tese olmayın derim ben
önce nedenini öğrenin
en azından 6 ay-1 sene tedavi olun,bitkisel bir şeyler kullanın
çok ciddi bir sorun olmadıktan sonra normal yolla da çıkış olabilir
olmuyorsa o zaman tese yaptırın derim ben
tabi ki hamile kalanlar var canım
Allah yardımcınız olsun
canım maşallah 4 günün kalmış16 ocak test tarihim ins, pozitifi goruruz.hergun igne yaptiriyorum.sakin olmaya calisiyorum,
sen nasisin canimcimmm
senin yazını görememiştim transferin oldu mu diye
çok sevindim canım
kaç embriyo yerleştirildi
inşallah kavuşursun yavruna-yavrularına canım
ben daha yeni katıldım aranıza geçmişte yazılanları pek okuyamadım ama ama konu başlığı beni çok yakından ilgilendirdi :)
hoşgeldin aramıza canım
sanırım sen de bizdensin
sizin sorun ne canım