Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bacım ellerine sağlık ne güzel olmuş maşallah
birde bana listeyi nasıl düzelteceğimi anlata bilirsen seni daha çok yormamış oluruz özelden cep numaramı atıyorum anlatabilirsen çok makbule geçer

Merhaba kızlar, geçen gün hastaneden kağıdımız geldi, 27 şubatta görüşmeye gideceğiz. 3 ocakta yapılan biyopsinin sonucuna göre eğer uygunsa tedaviye başlatıp sonrasında mikrotese yapacaklarmış. biyopside 4 parça aldılar, biri patolojiye gitti, detaylı incelemeyi orada yapacaklarmış, zaten şubat ayında onun sonucuna göre hareket edilecek. diğer kalan 3 parçada sadece 1 adet sperm bulunmuş, ama hareketsiz olduğu için dondurulmamış. iyi bişey mi bu kötü mü hiç fikrim yok ama bakalım inşallah şubat ayında iyi bişeyler duymak kısmet olur.. allahım burdaki herkese ve bana evlat sahibi olmayı nasip etsin..

ben kendim için okudum Allah kabul etsin amin

Canim ben MAVIMENEKSE ve MIXER07 arkadaslarimin SALAVAT-i seriflerini okudum...
Allahim kabul etsin...
Arkadaslarima tez vakitte bebislerini cifter cifter nasip etsin insallaaaaaahhhhh....AMINNN...

canım ben mavimenekşe için okudum allah kabul etsin amin

baharcım mixer için okudum Allah kabul etsin amin

cnm ben duamı okudum Allah kabul etsin

cnm ben duamı okudum Allah kabul etsin

canım ben mixer için salavatları okudum rabbim kabul etsin rabbim cok güzel kapılar acsın tez vakitte evlat sahibi olsun

cnm inş pataloji sonucu ii olur
şubatta ii haberlerle gel cnm buraya da yazarsın inş
bence sperm oması bile güzel cnm hareketsiz bile olsa canlanma ihtimali çokkk
bnce sevinmelisin mesela ben hiç canlı cansız hiçççççççççç görmedim cnm

mavımeneksenın duasını okudum rabbım kabul etsınn

mıxer arkadasımızın duasımıda okudum rabbım kabul etsın ınsallh

canım ben mavimenekşe ve mixerin salavatlarını çektim..
Allha kabul etsin.
Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinnnnnn:26:

Baharcigim ben mixerin salavatlarini okudum canim.

Mixercigim rabbim niyetini kabul etsin ..hayirli evlatlar nasip etsin bir an önce insallah.

amiin inşallah.. inşallah hepimiz bu azoyu yener bebişlerimize kavuşuruz.. Hareketsiz de olsa ve bi tane bile olsa iyi bişey mi bu gerçekten? ben ilk öğrendiğimde çok ağladım, bi tanecik çıkmış o da hareketsiz sonumuz kötü diye ama şimdi sen böyle deyince umut oldu bana, sağol arkadaşım.. allahım hepimize bu yeni yılda güzel haberler duymayı nasip etsin, gerçekten çok zor bir şey bu, ancak işte biz yaşayanlar anlıyoruz birbirimizi..

cnm ben duamı okudum Allah kabul etsin dün Bursa Ulu camine gittim hepimize bol bol dua okudum gezi grubumuzda 14 yldan sonra ikizleri olan yedi yıldan tedaviyle sonrada kendiliğinden bebişe gelen arkadaşlarda vardı umut oldular bana aslında 4 aydır boşverdim herşeyi sahalara geri döneceğim ama bakalım ne zaman kanal 7 de bir macun tarifi vardı hepimizin yaptığı şeylerden onu yapacağım şimdi hepiniz çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…