- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
inşallah bulursunuz canım bu ilacı lösemili çocuklarda kullanıyormuş ve fiyatıda uygun olduğu için piyasaya sürüldüğü zaman hemen bitiyormuşdaha önce kullandığında bir bir buluyorduk bu sefer pek bulamadık
arıyoruz bakalım inş buluruz
heee ne bilim sen fazla takılmıyosun ya topikte bende öle zannettim
olsun cnm fark etmez ne zaman istersen konuşuruız
ne güzel darısı bana olsun oh hemde 24 tanesinide almışsınız şifa olsun sizde mi 3 aylık kullanacaksınızz
bizede 24 tane lazım bakalım inş zaten eşimle bi çıkıcaz ecz kapananan dek arıcaz bakalım inş buluruz
evet canım bizede 3 aylık verdi 3 ay sonra gidecez inşallah celalettin hocaya kontrole... macunları çayları kullanıyor birde canım kocişim ya çok sabırlı gık demeden yiyor içiyor hepsini kokuları bile çok kötü inşallah Rabbim bunların karşılığını verir...birde haftada 2 kez iğne yapıyorum :)))
amiiiiiiiinnnnnnnnnn canım inşallahhhhhhhh tek isteğimiz o zaten.bende bir yumurtalarımı saydırayım diyorum ya siz yaptırdınız mı hiç kocişler için uğraşırken bizdede problem çıkmasın Allah korusun....
ama bana selam veren hiç olmadı
cnm yumurta sayımı derken nasıl olacak adetliyken mi alttan muayne ile bakılanı mı diyosun cnm
ben eşim micro tese olmadan önce tüp bebek için hazırlanmıştım o zaman yumurtalıklarım ii di hamdolsun
tabii sonra jinokolojiye gitmek zorunda kalmıştım (mantar olmuştum ) o zaman da alttan bakıldı iidi
hele eşimde sperm çıksın ben hergün her tahlile giderim yeter ki sperm çıkışı olsun cnm..
hımm anladım canım inşallah bi sıkıntı yoktur o zaman.bendedaha eşimin azo olduğunu ğrenmeden önce bebek düşünmeye başladığımızda gitmiştim sıkıntı yok demişlerdi ama tekrar gitmek istiyorum adetin 2-4 günleri arasında hormon tahlili yapılıyor 8-10. Günden itibaren yumurta çatlayana kadar hergün ultrason ile takip ediliyor kaçtane folikül oluşuyor kaç cmde çatlıyor falan işte..
inş sorun çıkmaz hiç sağlıklı sıhhatli ebbeğine kavuşursun
tatlım sen bi burdasın bi yoksun bende sana slm vermedim yani
yoksa sen unutulurmusun cnm benim
SLMMMMMMMMMMMMMMM
bi ara gittim de sonra geldim hemen
demek öyleeeeeeeeee
aleyküm selam canım
AMA ÖLEEEEEEEEEEE
cnm bazen başka syfalara bakıyoruz ya insan diyo he bu takılıyo gelince
yazarım diyosun arada kaynıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?