Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Allah razı olsun cnm
Allah kabul etsin inş.
ne güzel seneler sonra kavuşmuşlar bebeklerine..
inş bizlerde çok daha çok beklemeden kavuşuruz meleklerimizeee:26:
geri dön cnm sahalara senii özlüyoruz..

Baharcım

Canım MAVİMENEKŞE ve MIXER07 arkadaşımızın selavatı şeriflerini okudum. Allah kabul etsin inşallah.

Kızlar

Rabbim tez vakitte sizi bebişlerinize kavuştursun. Eviniz çocuk sesleriyle dolsun inşallah

hoşgeldin canım bursamıza sen istanbuldaydın demi
Allah kabul etsin dualarını canım
ne güzel evladına kavuşanlar olmuş Allahım bizlere de nasip etsin.
şifa olur inşallah macun canım

canım ben kaderin,mavimenkse ve mixer07 in dualarını okudum..

bahar MAVIMENEKSE nin salavatlarinı okudum,Allahım kabut etsin inş

Kızlar yasınlerı okudum

Ecrın asbelove rabbim nıyetınızı kabul etsın tur topu gıbı evlatlarınız olur ınsallah

Hasretcıgım allah amcana sıfa versın ınsallah en kısa zamanda kavusur saglıgına

inşallah canımm :) sezin sorununuz neydi?
cnm bizim sorun eşim çocukken ateşli kabakulak geçirmiş ağır derecede
sorun o diyo drlar ben 6 buçuk senelik evliyim eşim 2 kere tese oldu sonuç sercolly cell 0
yani biz ne ölü ne diri ne 1 tane bile görmedik
şimdi de varikosel ameliyatı olacak bakalım ondan sonra iğneye başlattı dr celalettin bey inş 6 aydan sonra bi olumlu sonuç alırız
cnm allh ( c.c ) kabul etsin dualarını cnm benim ya bizleride unutmamış ne güzel bi duygu b u bizim için
hiç tanımadığın biri sana o güzel mbarek yerlerde dua ediyor olması
ne güzel yıllar sonra gelmiş bebişleri hemde ikiz
dön cnm sahalar seni bekler,tabiki allh içimizden umudumuzu hiçbir zaman almasın
yapacağın macun şifa olsun size inş

baharcım , kader nl mavimenekşe ve mixer arkadaşların dualarını okudum canım misafirim olduğu için haber veremedim kusura bakma Rabbim kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatları olsun inşallah ....

Yasini okudum arkadaşım, allah kabul etsin, gönlünden geçenleri kabul eylesin ve tez zamanda nur topu gibi bir bebiş nasip etsin..

ara canım inşallah bulursun ben 6ay aradım zaten piyasaya verilince her yerde buluyorsun sana söyliyeyim
o zamanda bütün eczanelerden toplarsın dost tavsiyesi şimdi bulamadıysan başka yerlere bakma
boşuna aramış olursun ban haber gelmişti eczanelere dağıtım oldu diye bende sabahtan gittim ve bulduklarımı aldım
canım tabiki burdayım yazan çizen olmayınca bende çıkıyorum telefonla görüşme yapıyorum dün seni arıycaktım ama eşin evdedir diye aramadım

daha önce kullandığında bir bir buluyorduk bu sefer pek bulamadık
arıyoruz bakalım inş buluruz
heee ne bilim sen fazla takılmıyosun ya topikte bende öle zannettim
olsun cnm fark etmez ne zaman istersen konuşuruız

evet canım bizde baya aradık netten konyadaki eczanelerin listesini açtım aradım tektek birde tüp bebek merkezlerinin ve kadın doğum hastanelerinin etrafında bulma şansı daha yüksek oluyormuş öyle duymuştum gerçektende öyle oldu şükür tamamladık biz 24 tanesini inşallah sende bulabilirsin canım ve inşallah şifa olur eşlerimize....

ne güzel darısı bana olsun oh hemde 24 tanesinide almışsınız şifa olsun sizde mi 3 aylık kullanacaksınızz
bizede 24 tane lazım bakalım inş zaten eşimle bi çıkıcaz ecz kapananan dek arıcaz bakalım inş buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…