- 19 Nisan 2012
- 129
- 9
- 68
cnm ya sabır deyip dyanmaya çalışacaksın
eşinde ne yapsın yazık seni mutlu etmek için demekki çabalıyo
bence sende onu mutlu etmek için çaba sarfet çok daha ii hissedeceksin kendini
cnm ben kızkardeşimin ve abimin karısının hamile haberini aynı anda aldım bide beim yanımda yapılar testti düşün
ne kadar zordu ama allhım izniyle bayağı atlattım sabır sabır ya sabır dan başka çare yok güzelim
canım benimkinin vakti saati yok işinden dolayı uyku düzenide yokk evlendim evleneli böyleyiz gece yatmayız gündüz kalkmayız
senn kurtulmuşsun ohh hep onların istediğimi olcak
canım zaten kilom belli değil ama bebişler gelirse aşırı alırım diye korkuyorum bi tedaviyle 10 kilo aldıysam
zaten kilomu korumak aylarıma mal oldu hemen durmadım iğnelerden heralde
şimdi iyiyim böyle kalsan yine iyi
var dımı bizimde biryerlerde mis kokulu bebişlerimiz,yeni doğan bir bebek görmüştüm hastanede.ona sordum geldiğin bebek diyarında benim bebeğimi gördün mü diye.sonrada gülümsedim kendi kendime
canımm geçmiş olsun niye kan verdin
iğneler kan pıhtılaşması için mi??
en tatlı yerşnde kalkmışsın ben kalkamıyorum işte benimde işlerim vardı kaldı
hallederim bugün inş
evetttt gecenin bir yarısı uykusuz kaldım eşim erken kalktı işe gitti inş dinlenir
yaparsın işlerini bende hiç birşey yapmadım ev darma dumanev kadını olmaz bendende neyse idare ediyoruz
evet komşulara gidip geliyoruz bebeklerinide seviyorum ben takmıyorum ne düşünürlerse düşünsünler
canım ya çok zor 2 ay oldu bu durumu öğreneli daha genetik testimiz çıkmadı. Bu hafta içinde çıkacak. Bebeğimin olmasını o kadar çok istiyordumki. Düşün evlendim sadece 1 ay korundum. çünkü anne olmak en büyük hayallerimden biriydi. Bebekleri çocukları çok seviyorum çünkü. Eşim bi 10 ay yanımda olmadı. 2 yıldır evliyiz. şimdide bu sorun çıktı. Aklımın ucundan bile geçmezken. Allah affetsin beni ama gerçekten kaldıramıyorum bu yükü.
sağol cnm .
sağlıkocağının hemşireleride hiç iyi değildi açıttılar canımı
hem kan alırken hem iğneyii yaparkenn
evt cnm nun içinde ama bi tüelü alıp yaptıramaıştımm..
bugün aldım vuruldumm 5 gün vurulucamm iştee..
kan değerlerime baktırmak istedim bide çoktandır baktırmamıştımm ..onun için kan aldırdımm..
mecbur erken kalktım işte yarında kurs var yine erken kalkıcam ama olsun 2 haftadır kursum yok arkadaşlarımı öğretmenimi
çok özledimm.
benimde valla dağınık inş birisi gelmez eve diyorumm
niye olmasınn kız güzel ev kadını olur sendennnnnnnn..
neyse cnm ben çıkayımmmmmm işlerimi halledeyim..
sonr yine görüşürüzzzzzzz
biz memeoriale gidiyoruz dr murat bey var orda ona gidiyoruz.daha yenisin acın taze diye böle cnm
bana bak ben hiççççç korunmadım evlendim istedim bebiş hala istiyorum
bizde evlendiğimizden 3 ay sonra öğrendik çok kötü günler geçirdim hepimiz bu günleri yaşıyoruz
6 buçuk senedir uğraşıyoruz biz 1 tane bile görmedik evet bende yıkılıyorum yok artık olmaz diyorum
ama sonra bi kişi topikte hamişim diyo umudum yeşeriyo diyorum ki bak olmaz diye bişey yok
benimde olabilir diyorum dua ediyorum mesela istiyorum bebeiğimi cnm 20 sene sonra ikizleri oldu
Yani ne zaman nasıl olacağını bilemeyiz ama olmaz diye bişeyyyy yok güzelim
inş genetik testtinizde ii çıkacak cnm siz hangi dr gidiyorsunuz?
CEMREM sizin azo sebebiniz neydi?biz memeoriale gidiyoruz dr murat bey var orda ona gidiyoruz.
biz memeoriale gidiyoruz dr murat bey var orda ona gidiyoruz.
anen sende böle kal kilonda olsun sen alsan çok fazla olmaz cnm
aaayy gelsinlerde onları doğurduktan sonra da bu topiği
azolu olup doğuran kadınların zayıflama topiği deriz yaaaa
inşallah canım inşallah. Hepimizin en kısa zamanda bebekleri olur. Ne deyim inşallah.inş derdinize şifa olur
rabbim tez zamnda evladını kucağına almayı nasip etsin cnm dualar edelim
hepimiz için inş yüzün hepp gülerrrrrrrrr
canım ya benim eşimde 8 yaşında bir kabakulak geçirmiş. Ama kabakulak ileri yaşlarda etkiliyor diye biliyorum.inş derdinize şifa olur
rabbim tez zamnda evladını kucağına almayı nasip etsin cnm dualar edelim
hepimiz için inş yüzün hepp gülerrrrrrrrr
Cnm biizim sebep eşim çocukken ağır ateşli kabakulak geçirmiş sebebi o dedi drlar
bizde hiç sperm yok menide ameliaytlada bulunamadı şimdi dr cellalettin bey iğne verdi 3 ay kullanacak sonra sperm testti yapacak
bakalım inş bedne görürümşu spermler vede hepimizzzzzzzzzzz:)))
selam canım hayır tedaviye henüz başlamadık korkarım bu gidişle bir ay daha erteliyceziyi geceler nasılsınız ??
cemrem sınav ne zaman benimde şubatta sınavım var
vck tedaviye başladın mı nasıl gidiyor inş eşinde birsürü sperm çıkar ve bebişine kavuşursun
Allah iyiliğinizi versin canım senin kocandan da o beklenirdi zaten tam kendine yakışır bir laf etmişkız şimdi pc nin şarjı bitiyodu
kocişe dedim kocacığım şarja takarmısın dedim bana ne dedi
bende senin dediğini dedim bak ben seni 2359 gündür çekiyorum dedim
ne dese beğenirsin eee napayım bende seni çekiyorum dediiiiiiii
aman benim koca ne fena gördün mü
iyiyim canımcım dün hep topikteydim kimse gelmedi sıkıntıdan öldüm ben çıktım topikte patlama olmuş oku oku bitiremedimVck canım ne yaptın nasılsın? Benim bu günlerde hiç tadım tuzum yok. Kendimi kötü hissediyorum sebepsiz.
yetişemedim ya çıkmış arkadaşım evet canım günü yarıladıkGunaydinlar sekerler nasilsiniz?
Gerci siz gunu coktan yariladiniz.
Canlarrr bugun NZLYLN in test gunu degilmiydi?
Yoksa benmi yanlis hatirliyorum bi hisimla kalkar kalkmaz girip sorayim dedim.
Heyecan basti bianda.
Hepinize opucukler...
yetişemedim ya çıkmış arkadaşım evet canım günü yarıladık
Bende tam olarak bilmiyorum acaba 16mıydı 14müydü bilemiyorum inşallah hayırlı haberlerle gelir amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?