aferinnnnsanada ii geceler cnm tmm oldu
hemen yatağa gidiyoruzzzzzzzzz kızma aaaa
oldu cicim
seni cadı seniiyi geceler canım
sen yat biz daha çokk kaynatacağız
evet şekerim bize gece yeni başlıyooooooooooooo
demek öyle heee beni kandırdınızcanımmm nursen gitti
onu kandırdıkk
şimdi uyuyamazda
iyi geceler canım Allah rahatlık versin
canım çok haklısın üzülmekteÖYLE AĞLAMAKLIYIM Kİ BUGÜN,
DERTLEŞMEYE GELDİM İŞLERİMİ BİRKENARA BIRAKIP
Butün dertlerimi,sıkıntılarımı paylaştığım bir arkadaşım var.kardeşim gibiydi.geçtiğimiz Temmuz ayında evlendi.prolaktin hormonu yüksek olduğu için hamile kalamıyordu.çok sitres,sıkıntı yapıyordu.gerçi yeni evliydiler dertlenecek birdurumları yoktu ama.ben ona hep moral veriyordum.bak görücen yakında ben hamileyim diye telefon edicen diyordum.evet dediğim gibide oldu hamileymiş.ve bana 2 ay sonra haber verdi.oda ağzından kaçırdı sayılır.oysaki ben dua ederken onada dua ediyordum.onun hamile olması beni üzmezki anca özenirim.
zaman zaman çoğumuz buna benzer olayları yazdık bu topikte.korkarım ilerde nazar değmesin diye çocuklarını da göstermeyecekler bizlere
Canım çok sıkkın sebebi varmı diye sorsanız spesifik bir sebebi yok. Ama hamile kalamayışım, eşimin durumu, çevremdeki gebeler, insanların söz verip sözunde durmayısı (4 kez misafir gelecek diye hazırlık yaptım gelmediler. Haberde vermediler.) hayatımdaki monotonluk, kısacası herşey.... Bugunlerde çok kötüyüm. Sanırım depresyona girmek üzereyim.
kızlar ben de yaptım evlilik panosu nasıl olmuş
ama önceden gün olarak yazıyodu örneğin 2140 gibi
öyle daha iyiydi niye değişti ki böyle
geçmiş olsun arkadaşim ALLAH sabır versin bu konuyu düşünmekten yakında kafayı yiyecegim zaten neler yaptınız hangi aşamalardan geçtiniz şuan ne yapıyorsunuz eşinin nasıl bir genetik problemi var zahmet olmazsa anlatabilirmisin kusura bakma sorularla sıkmak istemezdim seni ama öğrenecegim herşey benim için çok önemli bu bize ALLAH dan gelen bir imtihandır sabırla onun rızası dahilinde atlatmayı nasıp etsin bizlere ALLAH cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin
yetişemedim ya çıkmış arkadaşım evet canım günü yarıladık
bende tam olarak bilmiyorum acaba 16mıydı 14müydü bilemiyorum inşallah hayırlı haberlerle gelir amin
esma canım merabalar bende aranıza yeni katıldım bizde bu sorunla mücadele ediyoruz emre beyin muaynesinde bizde genetik olabileceginden bahsetti sanırım sizde de aynı sorun varmıs biz genetik testleri verdik ama henüz almadık çok korkuyorum eşinin talilleri fsh lh testesteron ne kadardı bide kardeşleri yada akrabalarında onlardada aynı sorun varmıymış bu konuda bana bilgi verebilirsen çok sevinecegim ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
testesteron düşük canım onun için jel verdi eşime doktor ama henüz kullanmadı canım sizin değerler kaç peki genetiğie fazla takılma canım sadece azo sebebini belirliyor ama imkansızlık diğe birşey söz konusu değil kısmet işicanım testeron düşükmü eşinde bizde genetik sonuçları bekliyoruz fsh ve lh yüksek fakat testeronda normal sonuçları merak etmeye başladım eşimin ailesindede hiç çocuğu olmayan yok ama belki bizde çıkar bellimi olur allah yardımcımız olsun..
anladım canım bende telden girince hiç birşey anlamıyorum sinir oluyorumCanim benim nasilsin??
Telden girmistim bi tuhaf altta isimler görünmüyor telden girince..
Burada oldugunu görsem cikmazdim canim laflardik biraz...
Tamam canimcim bende karistirmistim 14 mu 16 mi diye ama 16 imis...
Yine cikiyorum canim benim esim gececi yemek yiycez....
Opuyorum canimcim....
esma canım senin eşinindemi testisi ufak demekki tüm genetiklilerde var aynı sorun bizim 47xxy ama bir testis ufak diğeri bilinmiyor çünkü hidrosel oluştuğu için tavuk yumurtası kadar büyük sizin her ikisidemi küçüktü peki birde ameliyat olunca tek testisemi bkaıldı yoksa ikisinedemi bakıldı.bir soru dahacnm bizde sorun azfc delasyonu biz ameliayt olduk kimse bize sizde genetik bir sorun var demedi hatta ben sorunun testiste olduğunu zannediyordum
eşim mikro tese oldu sperm bulundu hareketsizdi ben hazırlandım 1 embriyo oluştu tutmadı
ben internetten araştırdığıma göre bizde sperm çıkma olasılığı %10 muş azospermi ve şiddetli oligospermi diye yazıyordu
eşimin değerleri normal aralıkta testisi ufak demişlerdi
şuanda sorunumuzu biliyoruz Allahım yardımcımız olsun inş dualarımız kabul olur ve bebişimize kavuşuruz.
aleyküm selam canım hoşgeldin bizde senin için geri sayıma başladık halay için bekliyoruz inşallah 12 senenin mükafatını alacaksın Allah'ın izniyleselam arkadaslar..NILDA icin salavatlari okudum ALLAH kabul buyursun cennet kokulu kuzularini ihsan eylesin amin,
BAHAR im iyimisin bitanem.oncede yazmistim ya benim icin salavat okundu.tekrar okumayalim olrmu canim.dunyanin en sabirli en guzel anneleri olacagiz ALLAHin izniyle..dualarimiz kabul olacak ben inaniyorum sahipsiz degiliz.
aleyküm selam canım hoşgeldin bizde senin için geri sayıma başladık halay için bekliyoruz inşallah 12 senenin mükafatını alacaksın Allah'ın izniyle
selam arkadaslar..NILDA icin salavatlari okudum ALLAH kabul buyursun cennet kokulu kuzularini ihsan eylesin amin,
BAHAR im iyimisin bitanem.oncede yazmistim ya benim icin salavat okundu.tekrar okumayalim olrmu canim.dunyanin en sabirli en guzel anneleri olacagiz ALLAHin izniyle..dualarimiz kabul olacak ben inaniyorum sahipsiz degiliz.
canımm evet bizimde testis küçükesma canım senin eşinindemi testisi ufak demekki tüm genetiklilerde var aynı sorun bizim 47xxy ama bir testis ufak diğeri bilinmiyor çünkü hidrosel oluştuğu için tavuk yumurtası kadar büyük sizin her ikisidemi küçüktü peki birde ameliyat olunca tek testisemi bkaıldı yoksa ikisinedemi bakıldı.bir soru dahaSiz ameliyat öncesinde genetik test yaptırmamışmıydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?