Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm alttaki yıldönüm tablosunu nsl yaptınız çok güzel

canım kullanıcı kontrol paneline girr profili düzenleye gir
aşağıya in orda hitap şekliniz aşağısında bişeyler daha var onları ayarla çıkıyor

canım bende 2 sınıfdayım iyi yapmışsın canım .eşim benle dalga geciyor ösym den tesekkür belgesi gelecek diyor.bende bu sene ygs girmedim. gerci pek halimde yoktu.ama okumak iyidir :)

sizde sperm çıkışı varmış ne güzell
inş şifa olur ilaçlar
testede spermelri görürsünüz canım
hakkımızda hayırlısı inş

cnm ben okudum Allah kabul etsin

canım kullanıcı kontrol paneline girr profili düzenleye gir
aşağıya in orda hitap şekliniz aşağısında bişeyler daha var onları ayarla çıkıyor

cnm çok teşekkür ederim bugün ders çalışacağım hala bugün diyorum:)geceyarısını geçmişken hemde profilime gireyim bakalım yapabilecekmiyim

canım bende 2 sınıfdayım iyi yapmışsın canım .eşim benle dalga geciyor ösym den tesekkür belgesi gelecek diyor.bende bu sene ygs girmedim. gerci pek halimde yoktu.ama okumak iyidir :)

bana da bi teşşekür belgesi verirler herlade
yıllardır giriyorum bendede derman kalmadı ama eşim sen çokkk zekisin bidaha gir dedi
bende kırmadım kitaplarımı aldım dersimii çalışıp kazanacağım diğer arkadaşlara başarılar diliyorum
bu sene soonnn bidaha girmem ygs yee
tam bendensin bende okumak iyidir zarar gelmez diye okuyom işte

canımm varikoselden sperm çıkmaz
eşin ameliyat olması lazım
biran önce olun sonrada gelsin spermler
kimde tedavi oluyorsunuz ?
bizdede normal çıkış yok ama inş onuda görcez

canım daha iyi bir anlamda doktora görünmedik burda özel hastanede aldık bu sonuçları ama nasipse emre beye gidecek eşim .ama nasip olmadı baksana genetikler cıkmadan gitmeyelim dedik istanbulda pek tanıdıgımız yok var da yok aslında:) ah ah razı edebilsem celaddin beye gidesim var ama razı olmuyor 4 doktura göründük hepsi tıkanıklık üzerinde duruyor

cnm çok teşekkür ederim bugün ders çalışacağım hala bugün diyorum:)geceyarısını geçmişken hemde profilime gireyim bakalım yapabilecekmiyim
bişey değil canımm
yap yapp hadiii
ne dersi canım sendemi okuyorsun ??

sizde sperm çıkışı varmış ne güzell
inş şifa olur ilaçlar
testede spermelri görürsünüz canım
hakkımızda hayırlısı inş

amin inşallah allah razı olsun canım rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin kucağımızı boş bırakmasın o güzel duyguyu bizede yaşatsın yüce rabbim inşallah. ben çıkıyorum hayırlı geceler bu arada her yazdığıma cvp yazdığın için teşekkür ederim :)

aynen öyle canım sırf okumak için ilk sene bebek istemedimeşimi zoraki razı ettim ama ösym den gene tesekkür belgesi aldım olmdaı yılmadım gene girdim sınva gecen yıl ama esim tam sınava lys 1 hafta kala test yaptırdı sonucu aldık ve ben yıkıldım yapamadım sınavda soruları karaladım cıktım:)

canımm tıkanıklık vardır inşş
bence vakit kaybetme hemen ist git emre beye gidin iyi bir doktor
en azından size yol gösterir
ordada sonucun çıkmasını beklemeyin istanbulda daha çabuk çıkar belki
emre beyle konuşsana ne yapalım diye

aminnnnnnnnnn
rica ederim canım
bazen hiç bişey yazası gelmiyor insanın ama burdaki arkadaşlar çokk cana yakın halden anlayan insanlardır
hayırlı geceler Allah rahatlık versin canmım

bişey değil canımm
yap yapp hadiii
ne dersi canım sendemi okuyorsun ??

evlilik tarihini kaydedemiyorum offfcnm yüksek lisans yapıyorum sınav haftasındayım aynı zamanda 30 tane bıcırığım var 1.sınıfı okutuyorum onlar sayesinde negatifin etkilerinden kurtuluyorum

canımm herşeyde vardır bir hayırr
bende ilk senemde tercih etmedim ikinci sene biyoloji ikinci öğretim geldi eşim istemedi
üçüncü sene aöf adalatti yazdım şimdi onu okuyorum çokk da memnunum hukuka geçiş var bende dgs ye girip geçiş yapabilirsem
hukuk okumak istiyorum inş
ahh keşke bunlar olmasaydı ama imtihanımız buymuş napalım
çokk üzüldüm o halde zaten bişey yapamazdın canımm

evlilik tarihini kaydedemiyorum offfcnm yüksek lisans yapıyorum sınav haftasındayım aynı zamanda 30 tane bıcırığım var 1.sınıfı okutuyorum onlar sayesinde negatifin etkilerinden kurtuluyorum

Allah yardımcın olsun canımm
oo birsürü bıcırığın varmış maşallah
canım ne güzel onlar herşeyi unutturuyor insana
canımm niye olmadıki senin kii

Baharcigim, nursen ve nildanin salavatlarini okudum canim.

Nursen ve nilda canlarim rabbim niyetlerinizi kabul etsin en kisa zamanda insallah. Hayirli evlatlarla senlendirsin yuvalarinizi.

süper olmuşşşşş canımm
evt cnm bende şimdi gördüm değişmişşşş .
böylede iyi cnmm.
bakıyorumda nerdeyse tüm arkadaşlar yapmışşş
güzel olmuşşşş
sağol canımcım
evet yaa güzel bir pano renk kattı topiğimize
canım maşallah dolaşmadan bulabilmişsiniz iğnelerinizi çok sevindim
gözünüz aydın canım
hayırlısıyla inşallah varikosel ameliyatını da atlatırsınız
inşallah canım bundan sonrası güzel olacak
rica ederim canım
hayır canım artık onun hastası değiliz
bir dönem kullandık verdiği ilaçları ama faydası olmadı
bizim sorun doktor testisler hasar görmüş demiş az derecede de varikosel var.
canım maşallah benden iyi anlatmışsın durumumuzu
öffff bizim genetikler cıkmadı insanlarda ne biçim vicdan varya sinirlerim bozuldu 1,5 ay beklettiler bizi simdi yeniden kan almamız gerekiyo diyorlar .arkadaşlar sizn de basınıza böle bir sey geldimi
canım bizim böyle bir sorunumuz olmadı 15 günde aldık
hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın bunda da vardır bir hayır
amin inşallah canım celalettin beyin yanında tedavi görüp sperm cıkışı oldu yani öylemi. inşallah bizimkindede çıkış olur. sizin sorun neydi siz tedavi oluyormusunuz?

hayır canım biz yeni başladık celalettin hocada tedaviye
öncesinde oldu çıkış panax ve e1 kullanıyo eşim bunların faydasını çok gördük
sıfırdan 1 milyona yükseldi sayımız
inşallah sizde de normal yolla çıkış olur.

slm arkadaslar ben buraya bayadır uyeydım ama sıfremı unutmustum ve bugune kısmetmıs gırebılmem.
ben 4 senelık evlıyım ve cocugumuz olmuyordu acıkcası evlenmedende bılıyordur evlendıgımızın 2ıncı senesınde tedavılere basladık ve 1 sene boyunca doktorumuz bızı oyaladı memnun kalmadık bır arkadas tavsıyesı uzerıne baska doktora gıttık esımde kıpogonadızm hastalıgı var yanı azosperm canlı yada ölü hıc bırı yoktu sonrasın doktorumuz esıme 2 ıgne verdı ve 6 ay kullandı ve sonrasında sperm testı yaptılar olumlu sonuc cıktı hemen tup bebek ıslemıne gectık ve dunyalar tatlısı bır oglum var suanda 6 aylık ...
buraya yazmamım sebebı bıze herseyı arkadasa anlatıpta tavsıyeler uzerıne doktora gıttık benımde gayem burda kımı arkadaslar merak ettıklerı oluyor ve belkı yardımcı olabılcegım durumlar olabılır dıye yazmak ıstedım bende o yollardan gectım 3 sene boyunca yazdım ama kısme cvb bıle vermedı bu yuzden bazı arkadaslara yardımcı olmak ısterım ..

RABBBIMMMMM HERKESE NASIP ETSIN RABBIM TUM AILELERIN YUZUNU GULDURSUN INSALLAH HERKES OLUMLU SONUCLAR ALIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…