cnm alttaki yıldönüm tablosunu nsl yaptınız çok güzel
Allah iyilik versin
evet okuyorum canımm
adalat 2 . sınıfım bu sene son
dgs ye gircem Allah nasip ederse
ygs yede kaydoldum bugün kitap aldım son bi kez şansımı denemek istiyorumm
eşim ısrar etti gir dedi iyi bir yer gelirse okursun bende çalışıyım diye kitap aldım
işte böyle bebişler gelmeden bişeyler yepalım diye uğraşıyorum kafam dağılıyor bende pek çalışamıyorum
kafamda hep azo
sen kaçıncı sınıfsın ??
hım anladım eşim tese oldu bol miktarda sprm bulundu tüp bebek yaptık tutmadı kaan bey sudafed ve endol verdi 1 ay kullanın dedi çıkış olmazsa başka ilaçlar kullanırsınız dedi 1 hafta sonra test vermeye gidicez inşallah çıkış olur.
ARUNA--------------------------------------------------162
ASBELOVE----------------------------------------------162=OKUDU
ASKBEBEK----------------------------------------------162
BAHAR85-----------------------------------------------162=OKUDU
BENGUSUU---------------------------------------------162=OKUDU
BİRUMUT99---------------------------------------------162=OKUDU
CİCEK00------------------------------------------------162=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------162
ECRİN23------------------------------------------------161=OKUDU
ESMA----------------------------------------------------161
FLZASK2003-------------------------------------------161
HASRET------------------------------------------------161
HMTNZL------------------------------------------------161
KADER60-----------------------------------------------161
KADER_NL----------------------------------------------161=OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------161=OKUDU
MİXER07------------------------------------------------161
NİLDA015----------------------------------------------1621
NURSEN------------------------------------------------161
NZLYLN-------------------------------------------------161=OKUDU
SAGANAK-----------------------------------------------161=OKUDU
SEVAL0817---------------------------------------------161=OKUDU
SONSUZ-------------------------------------------------161
TULAY20------------------------------------------------161=OKUDU
UMUT99-------------------------------------------------161
VCK------------------------------------------------------161
YAREN16------------------------------------------------161=OKUDU
YASEMENSU--------------------------------------------161
ZAMBAK06----------------------------------------------161=OKUDU
34BC-----------------------------------------------------161
BANU_K-------------------------------------------------162=OKUDU
Allah Resulü(s.a.v.) buyuruyor:
“Dua ile sema arasında bir engel vardır.Üzerime salavat getirilince engel açılır, DUA YERİNE ULAŞIR.”
“Kim altından kalkamayacağı güç bir işle karşı karşıya gelirse, üzerime çok çok salavatı şerife getirsin.Çünkü Allahü Teala, üzerime getirilen salavat-ı şerife sebebi ile onun sıkıntılarını, kederlerini giderir, rızkını çoğaltır, Allah’ın yardımı ile muradına nail olur.”
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
canım kullanıcı kontrol paneline girr profili düzenleye gir
aşağıya in orda hitap şekliniz aşağısında bişeyler daha var onları ayarla çıkıyor
canım bende 2 sınıfdayım iyi yapmışsın canım .eşim benle dalga geciyor ösym den tesekkür belgesi gelecek diyor.bende bu sene ygs girmedim. gerci pek halimde yoktu.ama okumak iyidir :)
canımm varikoselden sperm çıkmaz
eşin ameliyat olması lazım
biran önce olun sonrada gelsin spermler
kimde tedavi oluyorsunuz ?
bizdede normal çıkış yok ama inş onuda görcez
bişey değil canımmcnm çok teşekkür ederim bugün ders çalışacağım hala bugün diyorum:)geceyarısını geçmişken hemde profilime gireyim bakalım yapabilecekmiyim
sizde sperm çıkışı varmış ne güzell
inş şifa olur ilaçlar
testede spermelri görürsünüz canım
hakkımızda hayırlısı inş
bana da bi teşşekür belgesi verirler herlade
yıllardır giriyorum bendede derman kalmadı ama eşim sen çokkk zekisin bidaha gir dedi
bende kırmadım kitaplarımı aldım dersimii çalışıp kazanacağım diğer arkadaşlara başarılar diliyorum
bu sene soonnn bidaha girmem ygs yee
tam bendensin bende okumak iyidir zarar gelmez diye okuyom işte
canım daha iyi bir anlamda doktora görünmedik burda özel hastanede aldık bu sonuçları ama nasipse emre beye gidecek eşim .ama nasip olmadı baksana genetikler cıkmadan gitmeyelim dedik istanbulda pek tanıdıgımız yok var da yok aslında:) ah ah razı edebilsem celaddin beye gidesim var ama razı olmuyor 4 doktura göründük hepsi tıkanıklık üzerinde duruyor
aminnnnnnnnnnamin inşallah allah razı olsun canım rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin kucağımızı boş bırakmasın o güzel duyguyu bizede yaşatsın yüce rabbim inşallah. ben çıkıyorum hayırlı geceler bu arada her yazdığıma cvp yazdığın için teşekkür ederim :)
bişey değil canımm
yap yapp hadiii
ne dersi canım sendemi okuyorsun ??
aynen öyle canım sırf okumak için ilk sene bebek istemedimeşimi zoraki razı ettim ama ösym den gene tesekkür belgesi aldım olmdaı yılmadım gene girdim sınva gecen yıl ama esim tam sınava lys 1 hafta kala test yaptırdı sonucu aldık ve ben yıkıldım yapamadım sınavda soruları karaladım cıktım:)
evlilik tarihini kaydedemiyorum offfcnm yüksek lisans yapıyorum sınav haftasındayım aynı zamanda 30 tane bıcırığım var 1.sınıfı okutuyorum onlar sayesinde negatifin etkilerinden kurtuluyorum
sağol canımcımsüper olmuşşşşş canımm
evt cnm bende şimdi gördüm değişmişşşş .
böylede iyi cnmm.
bakıyorumda nerdeyse tüm arkadaşlar yapmışşş
güzel olmuşşşş
canım maşallah dolaşmadan bulabilmişsiniz iğnelerinizi çok sevindimii akşamlar kızlarr
canlarım ben bugün eşimle pregnly aramaya çıktım:26:
karar verdik ist anadolu ,avrupa yakasını gezecektik 24 tane bulana kadar
eşim dediki umut tüp bebeğin oralarda bulabiliriz belki önce oraya bakalım sonra kadıköye geçeriz dedi
tmm dedik umut tüp bebeğin oralara gelmeden ecz bulduk içeri girdik
eşim sordu pregnly varmı diye ecz. cevap verdi ne kadar lazım
bizde dedik 24 tane o kadar veremem dedi bizde acil lazım dedik anlattık tmm dediiiiiiii
ALLAHA ( C.C ) Hamdu senalar olsun bulduk aldık 3 aylık pregnly tmm elimizde şükür
bugün eşim bide varikosel ameliyatı için dr gitti kan ekg akciger flmi falan çekildi
kısmetse yarın anestezi görecek sonuçları sorun çıkmazsa PERŞEMBE günü varikosel ameliyatı olacakkkkkk
inş bu yıl bizim azoluların ve evlat hasretiyle yanan bütün anne baba adaylarının olsun
rica ederim canımöncelikle cvp yazdığın için teşekkür ederim. hoşbulduk normal sperm çıkışı olmuyor. evet testlerde lökosit 1-2 cıkıyor. sizde kaan beyin hastasımısınız o ilaçlardan fayda gördünüzmü sizin sorun neydi?
canımm nursenler kaan beyde tedavi görmüyorlar
celalettin beyde tedavideler şuan
onlarda 1 milyon sperm çıkışı var
geçen ay negatif tüp bebek denediler nasip değilmiş
eşi çok araştırıyor onlardada hiç sperm çıkmıyordu ama şimdi çıkış var Alllaha şükür
inş normal yoldan gelir bebişimizz
canım bizim böyle bir sorunumuz olmadı 15 günde aldıköffff bizim genetikler cıkmadı insanlarda ne biçim vicdan varya sinirlerim bozuldu 1,5 ay beklettiler bizi simdi yeniden kan almamız gerekiyo diyorlar .arkadaşlar sizn de basınıza böle bir sey geldimi
amin inşallah canım celalettin beyin yanında tedavi görüp sperm cıkışı oldu yani öylemi. inşallah bizimkindede çıkış olur. sizin sorun neydi siz tedavi oluyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?