- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
evettttt sana dedim cnmmmmmmmmbanamı dediniz?
cnm kullanıcı profilinden gir evlilik panosu yazıyo doldur onu sonrada en alttki değişikliği kaydet de bitticnm alttaki yıldönüm tablosunu nsl yaptınız çok güzel
slm arkadaslar ben buraya bayadır uyeydım ama sıfremı unutmustum ve bugune kısmetmıs gırebılmem.
ben 4 senelık evlıyım ve cocugumuz olmuyordu acıkcası evlenmedende bılıyordur evlendıgımızın 2ıncı senesınde tedavılere basladık ve 1 sene boyunca doktorumuz bızı oyaladı memnun kalmadık bır arkadas tavsıyesı uzerıne baska doktora gıttık esımde kıpogonadızm hastalıgı var yanı azosperm canlı yada ölü hıc bırı yoktu sonrasın doktorumuz esıme 2 ıgne verdı ve 6 ay kullandı ve sonrasında sperm testı yaptılar olumlu sonuc cıktı hemen tup bebek ıslemıne gectık ve dunyalar tatlısı bır oglum var suanda 6 aylık ...
buraya yazmamım sebebı bıze herseyı arkadasa anlatıpta tavsıyeler uzerıne doktora gıttık benımde gayem burda kımı arkadaslar merak ettıklerı oluyor ve belkı yardımcı olabılcegım durumlar olabılır dıye yazmak ıstedım bende o yollardan gectım 3 sene boyunca yazdım ama kısme cvb bıle vermedı bu yuzden bazı arkadaslara yardımcı olmak ısterım ..
RABBBIMMMMM HERKESE NASIP ETSIN RABBIM TUM AILELERIN YUZUNU GULDURSUN INSALLAH HERKES OLUMLU SONUCLAR ALIR
canım günaydınnnnnnnn
erkencisin
evet cnm eşi işe gitmeden kan sonucu çıkmış mı bak dedi bende öle girdim sonrada tabiiki kk geldim burasız olmuyo
sen birazdan gideceksin dimi kursa
hm ondan girdinn ama sonraa kk ya daldın hemennn
bende bazen öyle yaparımm
çıkmışmı cnm sonuç pekii
evt cnmm 8:45 te çıkıyorum bende eşimi gönderdim yatmadımm
evi toparlıyorumm..iştee 2 haftadır kursum yoktuuuuuu
çokkkkkk mutluyumm arkadaşlarımı görücemm
valla okuldeyken okulu öğretmenimi bu kadar özlemezdimmmmmm
yok cnm çıkmamış bugün öglen dr gidip ordan alıp göstercek abakalım inş sorun çıkmaz da perşembe ameliyat olur
ne güzel cnm ee okulda hep ders ama burda eğlenerek çalışıyosun ya ondan istersin tabii kursa gitmek
git cnm git sevdiğin şeyle ilgilenmek güzel oluryo kolay gelsin süppppperrrrr şeyler çıkar ortaya gene elinden
inşallah cnm bi sorun çıkmazz.da ameliyatınıda olur...
evt cnm ya orası eğlencelii ondan seviyorummm
arkadaşlarım çok neşeli matra kinsanlarrrr
bakalım bende bekliyorum bugün ne yapacağız diyee..
sen takıyomusun bakiimmm takılarııı
takamm mı bugün dışarı çıkıcaz geen eşimle ameliayt öncesi evin bi kaç eksiğini alalım dedi
tmm dedim bugün takıp çıkıcam meselaaaaaaaaaaaa
kardeşime bile dedim babmlara gittiğim gün ilk iş onları takmak
sağol cnmm
saat erken cnm seni tutmiyim git uyu stersenn
benim kurs olmasa kesin uyurdumm
günaydın arkadaşlarım
Baharım NURSEN arkadaşmzn salavatlarını okudum allah kabul etsin inş.
yok cnm ne uyuması kalkıp şimdi kahvaltımı yapayımgel birlikte yapalım derdim de kursa gitcen
sonra biraz kitaplara bakayım bu cumartesi,pazar sınav zamanı
ya bari aklımda ne kalırsa kar olur benim için:18::18:
günaydın arkadaşlarım
Baharım NURSEN arkadaşmzn salavatlarını okudum allah kabul etsin inş.
iyi barii cnm sen yap kahvaltını ..bende erken kahvaltımı yapmaya çalışıyorumm.
ama bugün çok az atıştırdımm..
sana afiyet olsunn..sağoll cnmm gelmiş kadar oldummm
az kalmış cnm sınava allah zihin açıklığı versin inş sınavların iyi geçer..
günaydın cnm sen nasılsın
canım ya seni çok iyi anlıyorum bende eşimin azo sebebini ergenlikte geçirdiği kabakulak biliyordum emre bey genet,ik testleri yapın gelin dedi ben hiç şüphelenmiyordum genetikten bildiğim kadarıyla eşimin ailesinde hiç çocuğu olmayan kimse yoktu içim rahattı önce y mikrodelesyon sonucu çıkmıştı temizdi hiç bir sorun yoktu zaten bende olacağını düşünmüyordum kendimden o kadar çok emindim yanineyse sıra geldi karyotip analizin sonucuna ve eşim bana telefonda 47xxy olduğunu söylediğinde gözümden sicim sicim yaşlar akmaya başlamıştı dünyam başıma yıkılmıştı ne bir adım öteye nede geriye gidemiyorsum çok kötü olmuştum .neyse ablam eşimi aramış ve biraz sert çıkışmış sen neden telefonda söylğyorsun eve gelince düzgün bir şekilde anlatsaydın kardeşim dışarıda ve başına birşey gelirse senden bilirim demiş.daha sonra eşim beni tekrar arayıp canım sorun yokmuş ben yanlış yeri okudum dedi.değip durumu düzeltti.eve gelince doktorun kendisine söylediklerini ve ellinden geleni yapacağını söyledi ben artık duruma yavaş yavaş alışmıştım zaten emre beye mesaj çektim kendisi çok önemli olmadığını gelince konuşacağımızı ve randevu alıp gitmemizi söyledi.bende çok sinir olmuştum madem önemli eğildi neden bu testleri yapmış zaman kaybetmiştik.emre bey cevap olarak genetik sorun olduğunda sperm çıksa bile düşükle sonuçlandığını embriyoya pgt yapılıp yapılmaması için bu testin bir yön verdiğini ve gerekirse hamilelik boyunca koruyucu bir iğne yapmamız gerektiğini söylemişti.yani demek istediğim o ki sorun genetik olsa dahi önemli değil önemli olan spermin çıkmasıdır.bu genetik testler düşük olmasın diğe ve sağlıklı embriyo oluşturmak için gerekli sen canını sıkma ve Allah'a tevekkül et.hem genetik sorunlu olup bebeği olan arkadaşlarımız var.herşey normal olduğu halde bebeği olmayanlarıda düşünürsen kaderden fazla birşey olmayacağını anlarsın üzülmek hiç bir şeye çözüm değil.ama sen yinede haklısın bizlerde senin geçtiğin yollardan geçtik ve aynı sıkıntılara maruz kaldık sen biran evvel kendini topla ve bebişin için elinden geleni yap
canım bu mesaj bir arkadaşa yazdığım cevap senin için kopyaladım.bu ay tedaviye başlıyoruz eşimin fsh,lh değeri yüksek ve testis boyutu küçüktü bu bigi belirtileri var bizim genetik azonun başka sorun olursa sorabilirsin cevaplamaktan kesinlikle sıkıntı duymam bu şekilde düşünme bizler size yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz keşke zamanında bizede yol gösteren birileri olsaydı belki bu kadar zaman kaybetmemiş olurduk belki şimdiye kadar çoktan bebişimiz olmuş olurdu
canımm evet bizimde testis küçük
Ameliyat olmadan önce doktorlar biliyordu bize söylemediler
canım yara yeri ortadaydı ama hemen bulunmuş tek taraftan bakıldı galiba
ikiside aynı boyda biraz küçük demişler ne demek bilmiyorum ki
ii akşamlar kızlarr
Canlarım ben bugün eşimle pregnly aramaya çıktım:26:
Karar verdik ist anadolu ,avrupa yakasını gezecektik 24 tane bulana kadar
eşim dediki umut tüp bebeğin oralarda bulabiliriz belki önce oraya bakalım sonra kadıköye geçeriz dedi
tmm dedik umut tüp bebeğin oralara gelmeden ecz bulduk içeri girdik
eşim sordu pregnly varmı diye ecz. Cevap verdi ne kadar lazım
Bizde dedik 24 tane o kadar veremem dedi bizde acil lazım dedik anlattık tmm dediiiiiiii
allaha ( c.c ) hamdu senalar olsun bulduk aldık 3 aylık pregnly tmm elimizde şükür
Bugün eşim bide varikosel ameliyatı için dr gitti kan ekg akciger flmi falan çekildi
kısmetse yarın anestezi görecek sonuçları sorun çıkmazsa perşembe günü varikosel ameliyatı olacakkkkkk
Inş bu yıl bizim azoluların ve evlat hasretiyle yanan bütün anne baba adaylarının olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?