Valla benim eşimin her yaptırdığında farklı çıkıyo..Ya B rh -, ya B rh +...Nasıl oluyo bizde anlamadık:))))))))
öncelikle cvp yazdığın için teşekkür ederim. hoşbulduk normal sperm çıkışı olmuyor. evet testlerde lökosit 1-2 cıkıyor. sizde kaan beyin hastasımısınız o ilaçlardan fayda gördünüzmü sizin sorun neydi?
oda güzelmiş her iki kan grubuda oluyomuş bak ne güzel:)) işin sakası nasıl bir sey bu canım yaaa
öffff bizim genetikler cıkmadı insanlarda ne biçim vicdan varya sinirlerim bozuldu 1,5 ay beklettiler bizi simdi yeniden kan almamız gerekiyo diyorlar .arkadaşlar sizn de basınıza böle bir sey geldimi
benin eşiminde B RH + kan grubu doğru olabilir
iyi geceler canım sinirliyim ben yaaaaaaaaa sen nasılsın canım
canımm nursenler kaan beyde tedavi görmüyorlar
celalettin beyde tedavideler şuan
onlarda 1 milyon sperm çıkışı var
geçen ay negatif tüp bebek denediler nasip değilmiş
eşi çok araştırıyor onlardada hiç sperm çıkmıyordu ama şimdi çıkış var Alllaha şükür
inş normal yoldan gelir bebişimizz
iyi geceler canımm
niye tekrar kan alıyorlarmış ki
nerde yaptırdınız siz testleri
bizde hemen çıkmıştı
inş genetikte sorun yoktur canım
ya benim eşiminkide aynı canım sizde sperm vardı demi canım offf varya her yerde sperm görüyo gözlerim gercekde görsem naparım aceppppppppppp
cnm seni hep görüyorum burda ama hiç yazmıyosun cnm yaz da konşalım hadi
canımm sıkmaa canını bundada vardır bir hayırr inş bişey çıkmaz
ben iyiyim Allaha şükür ders çalışıyorum evde vakit geçiriyorum
sen nasılsın neler yapıyorsun ??
amin inşallah canım celalettin beyin yanında tedavi görüp sperm cıkışı oldu yani öylemi. inşallah bizimkindede çıkış olur. sizin sorun neydi siz tedavi oluyormusunuz?
yok canım bizde de sperm yokk malesef
mikro tesede çıkmıştıı
bizde genetik azfc delasyonu varr çıkma şansı çok düşük % 10 bizde çıktı
inş bende bebişime kavuşurun Rabbim nasip ederse
canımm sizde de çıkış yok mu??
Allah iyilik versincanım Allaha hamd olsun bende iyiyim okuyor musun benimde ders calışmam lazım aslında .kafamı hiç toplayamıyorum.bende yerel yönetimler okuyorum sen ne okuyorsun
her zaman desteğimiz sennledirrrrrrrrr
tmm cnm ii uykularrrrrrrrrr
yok canım bizde cıkış hiç yok zaten sadece iki defa test yaptırdık ikisinde de hiç sperm yok grade3 varikosel var hormonlar ve testisler normal canım ne güzel sperm cıkmış cok sevindim insallah canım rabbim bütün dualarımızı kabul eder
canımm önce kimle tedavi oldular bilmiyorum
celalettin beyle negatif tüp bebekten sonra tedavi olmaya başladılar inş sonuç alırlar
bi çok arkadaş celelettin beyle yeni tedavi olmaya başladı henüz iyi sonuç alan yok
ama daha önce tedavi olup sonuç alan olmuş
bizde sorun genetik azfc delasyonu bizde celalettin beye gitmek istiyoruz şubatta gideriz inş
şuan tedavi olmuyoruz
sizin sorun ne ??
tedavi oluyormusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?