- 17 Nisan 2011
- 17.449
- 136
- 413
inş bu sıkıntılı günler geçmişde kalır bizde ebbeklerimiizin yaramazlıkalrından bahsederiz
valla sit dökmüş kedi inş yarın kalkıpta aslan olmazzz
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm benim ağzını yerim kız senin( mecazi anamda heeeee )
aminnnn canım o günlerde gelecek hayırlısıyla inş
anladım kız mecazi anlamda
ahhh baharımm inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhh
bebişlerimize kavuşuruz hepimizzzz
canımm çokk saol güzel dileklerin için
evet bizde genetikliyiz azfc delasyon hergün bu sözü söylerken kalbim duruyor nefesim kesiliyor
bende hamile kalabilcekmiyim diye canım acıyor
ama bugün bayramm Allahım nazlyn a sağlıklı hayırlı evlat nasip eder inş
sonrada bizeee bizde bu günleri görürüz Rabbim nasip eder inş
canımm seninde normal yoldan gelir meleğiinn inşş halayını çekeriz en kısa zamandaaa
Rabbim sesimizi duysun dualarımızı kabul etsin
canım darısı bizlerin başına inş
sen umudunu kaybetme durumunuz imkansız değil ki...
nzlyln sana çok iyi bi örnek oldu...
inş sizinde güzel haberlerinizi alırız böyle
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn rabbim nasip eder inş bana da
cnm nasılsın seninle hiç karşıaşıp konuşamıoruz eşin döndümü cnm sende ne var ne yok....
evet canım benim konuşamıyoruz nezamandır...
ben akşamları dua listesi için girip biraz durup çıkıyorum nezamandır...
hastalıkta olunca halsizlik oluyor eskisi gibi okuldan gelir gelmez hemen pcnin başına geçemiyorum
evet canım çarşamba günü döndü...
onun dışındada bi değişiklik yok...
tatili bekliyorum heyecanla
tedavi yok ama güzelce bi dinlenip enerji depolamayı düşünüyorum...
iyi geceler kızlar topiği açınca sevindirici haberler almak çok güzel... NZLYLN canım arkadaşım öncelikle seni çok çok tebrik ederim Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah...emeğinizin karşılığını aldınız çok şükür hayırla güzel güzel geçsin gebeliğin... hep iyi haberlerini bekliyoruz inşallah yeni anne adayımız...
Sizler nasılsınız kızlar herkes iyidir inşallah bizde yoğun 1 hafta geçirdik geçen hafta öncelikle eş dost akrabalar geldiler hayırlı olsuna o gün bayağı yorulduk ardından ertesi günüde emir i sünnet ettirdik teyzeleri bir hafta oluyor daha önce olacaktı ama enfeksiyondan ertelemiştik yaramazıma iyi geldi şükür uyumayı öğrendi valla sabahlara kadar oturmuyoruz artık inşallah böyle devam ederiz bugünde elifimin sondalı filmi vardı bu böbreğindeki rahatsızlığı nettleştirmek için şükür idrar kaşışı felan görünmedi ama böbreğindeki çalışmayan kısmı için ameliyat olması gerekebilirmiş önümüzdeki haftaya netleşecek ya takip altında olacak yada ameliyat diyolar hayırlısı yavrum ameliyat olmadan kurtulur bu dertten inşallah... gördüğünüz gibi kızlar imtihanımız hiç bir zaman bitmiyor inanın bana böylesi imtihan daha zor.Rabbim kimseyi evlatlarının sağlığıyla imtihan etmesin bugün film çekilirken bağladıklarında gözümün içine baka baka ağladı beni burdan kurtar anne der gibi ama elimden bişey gelmedi... dedğim gibi yokluğu ayrı bi acı böyle elinle doktorların eline vermek daha bi acı...Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah evlat kokusunu sizlerede hayırla nasip etsin...
canım hayırlı olsun emir sünnet olmuş küçük erkek
sünnet iyi gelmiş hep böyle gider inş
elifede rabbim şifa versin inş canım...
inan yazını okurken gözlerim doldu...
bu günlerde geride kalır hayırlısıyla inş...
Canim günaydinlar gözün aydin esine kavusmussun...
saol bitanem kavuştuk sonunda
sen nasılsın bakalım
Ne kadar zormuş evlat sahibi olamamak..
Hergün yeni bi yıkım. güçlü olmaya çalışıyorum olamıyorum. Elimde değil.
unutmaya çalışıyorum olmuyo. yeni çıkan bi sonuç yıkıp geçiyor.
Kimsede anlamıyor. Kime dert yanayım. kime içimi dökeyim.
İnhibin test sonucunu bizde yaptırdık ve sonuç çok düşük 5
bu sonucu aldığımdan beri darmadağınım büyük bi yıkım içindeyim.
eşime söyleyemedim. nasıl söyleyecektim ki!!
yine kötü bi sonuç aşkım mı diyim. nasıl üzülmesine kıyarım.
haberi olacak mutlaka ama ben kendime gelemiyorum ki.
işyerindeyim ve sabah beri kendimi sıkıyorum boğazım acıyor ama engel olamıyorum gözler su torbası oldu akıp gidiyor engel olamıyorum.
sizide üzmek istemezdim arkadaşlarım ama kime anlatayım de içimi dökeyim bilemedim.
ancak siz anlarsınız diye size anlattım hakkınızı helal edin üzdüysem sizi..
bebekimmmm yapma böyle koyverme kendini...
çoğu arkadaş yazmış zaten ama sonuçta buda %100 bi sonuç vermiyormuş ki...
değeri düşük olan arkadaşlarda sperm çıkışı var çok daha yüksek olanlarda yok...
onun için ne nedir tam bilinmiyor...
inş rabbim hepinize nasip eder bol bol sperm görmeyi
hepiniz herzaman dualarımdasınız...