çok sağol cnm hepimizde spermleri görmek nasip olsun inşcnm çok geçmiş olsun inş bu ameliyat vesile olurda rabbim tez zamanda muradını verir
hoşgeldin cnm biz şimdi ceelettin dr. gidiyoruz bize iğne ,macun verdi 3 ay kullanacağızmerhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.5 yıllık evliyim.2 yıllık evliyken eşimin azospermi olduğunu öğrendik.ne tür bir tedavi görüyosunuz.bitkisel tedavi denedinizmi
eşin ameliyat olmuş geçmiş olsun inşallah 3 ay içinde spermleri görürsünüz sende doğal yoldan hamile kalırsın
cnm gerçekten düzelecek bak göreceksin bu değer zaten yükselmez diye bişey yokcanım valla bende ne yapacağımı bilmiyorum.
inan canım ben bu teste çok umutlanmıştım. ne bilim belkide o yüzden bu kadar yıkıldım.
çok koydu bana bu sonuç. çok doktorun önünden hayal kırıklığı ile ayrıldık ama bu kadar acımadı canım.
hala çok kötüyüm.bunları yazarken bile gözlerimden yaşlar akıyo engel olamıyorum.
allahtan bugün eşim evde değil şehir dışında.
daha onada söyleyemedim sonucu.cesaretim yok söylemeye.
ona kıyamıyorum. bu kadar üzülmesine dayanamıyorum. kendimden çok onu düşünüyorum.
canım celalettin hocaya gidiyoruz bizde verdiği ilaçlar var onları kullanıyoruz.
yaklaşık 4 aydır onunla birlikte tedavideyiz. inşallah onunla tedavimiz iyi olacak.
ama bu testi çok duydum ve iyi çıkacağına çok kaptırmışım kendimi.
oyüzden hayal kırıklığı oldu.
sizede geçmiş olsun canım. inşallah bundan sonra siiznde yüzünüz gülecek.
benden önce siizn olsun bunu canı gönülden istiyorum.
kaç yıllık özleminiz biran önce bitsin inşallah.
merhaba arkadaslar nohut kurunu duydunuzmu acaba?
amin canm inşallahh senn durum neydi ya inşallah igneler işe yarar bildigin varmı bu durumda olup hamile kalan canm
kızlar bugün uçak biletlerimizi aldık
nasip olursa salı sabah 7 de antalyadan uçağa binicez 8 gibi atatürk havalimanına inip hastaneye gidicez
zeytinburnu öğretmenevinede salı gecesi için rezervasyon yaptırdık saolsun gözdemin eşi celalettin beyle konuştu randevumuzu ayarladı işlerimiz çarşamba biterse çarşamba akşam 8 :40 da antalyaya döneceğiz eski bütün tahlillerimizi yanımıza alıyoruz gidenler yazın yardım edin daha başka neler yaptırıp yanımıza almamız gerekiyor
birde kızlar biz daha önce hiç uçağa binmedik ben uçaktan çok korkuyorum :18::18::18::18::18:inşlh allahın izniyle güzelce gider geliriz
bende çok heycanlıyım:18: çok paniğim çok korkuyorum bütün duyguarı yaşıyorum
antalyada sabahtan beri aralıksız çok fazla yağmur ve fırtına var inşlh salıya kadar havalar biraz olsun düzelir dua edin kızlar bizde hayırlısı ile gidip gelelim
işlerimiz yolunda gitsin hayırlı güzel haberlerle dönelim inşlh...
sağol cnm biz azo sperm hastasıyız eşim iki kere ameliyat oldu
sperm bulunamadı biz kürler deneedik olmadı
şimdi dr. cellalettin beye gidiyoruz dr varikosel var dedi eşim dün ameliayt oldu
şimdi 3 aylık iğne ve kür verd onları kullanmaya başlayacağız zaman neler gösterecek bakıp görücez cnm
böle olup hamileolanlar var tabii bizim topikte hamişler çoğaldı bahar arkadaşımız liste yapmıştı oan bakıp kim ne tedavide okuyabilirsin cnm..
selamun aleykum canlar
kusura bakmayin nette sorun vardi giremedim.
sonuc 128,3 cikmis.esim aldi sonucu dr hamilelik gorunuyor demis.tekrarlamak gerek duzenli artiyormu diye.
kendi druma daha gondermedim ilk size yaziyorum.cok heyecanliyim.
ALLAHim hayirli sonuca kavustursun,sizede gostersin en yakin zamanda.
ALLAH razi olsun hapinizden dualar ettinizz beni yalniz birakmadiniz.
merhaba canım elengo sperm;spermin olgunlaşmamaış hali demek..çookkk geçmişş olsun canım inşallah iyi sonuç alırsınız bundan sonra evet baktım canm saol :) bizde ignelere başlayalı 1hafta oldu bakalım neolacak canım birde elonge sperm ne demek bilgin varmı??
kızlar bugün uçak biletlerimizi aldık
nasip olursa salı sabah 7 de antalyadan uçağa binicez 8 gibi atatürk havalimanına inip hastaneye gidicez
zeytinburnu öğretmenevinede salı gecesi için rezervasyon yaptırdık saolsun gözdemin eşi celalettin beyle konuştu randevumuzu ayarladı işlerimiz çarşamba biterse çarşamba akşam 8 :40 da antalyaya döneceğiz eski bütün tahlillerimizi yanımıza alıyoruz gidenler yazın yardım edin daha başka neler yaptırıp yanımıza almamız gerekiyor
birde kızlar biz daha önce hiç uçağa binmedik ben uçaktan çok korkuyorum :18::18::18::18::18:inşlh allahın izniyle güzelce gider geliriz
bende çok heycanlıyım:18: çok paniğim çok korkuyorum bütün duyguarı yaşıyorum
antalyada sabahtan beri aralıksız çok fazla yağmur ve fırtına var inşlh salıya kadar havalar biraz olsun düzelir dua edin kızlar bizde hayırlısı ile gidip gelelim
işlerimiz yolunda gitsin hayırlı güzel haberlerle dönelim inşlh...
Ne kadar zormuş evlat sahibi olamamak..
Hergün yeni bi yıkım. güçlü olmaya çalışıyorum olamıyorum. Elimde değil.
unutmaya çalışıyorum olmuyo. yeni çıkan bi sonuç yıkıp geçiyor.
Kimsede anlamıyor. Kime dert yanayım. kime içimi dökeyim.
İnhibin test sonucunu bizde yaptırdık ve sonuç çok düşük 5
bu sonucu aldığımdan beri darmadağınım büyük bi yıkım içindeyim.
eşime söyleyemedim. nasıl söyleyecektim ki!!
yine kötü bi sonuç aşkım mı diyim. nasıl üzülmesine kıyarım.
haberi olacak mutlaka ama ben kendime gelemiyorum ki.
işyerindeyim ve sabah beri kendimi sıkıyorum boğazım acıyor ama engel olamıyorum gözler su torbası oldu akıp gidiyor engel olamıyorum.
sizide üzmek istemezdim arkadaşlarım ama kime anlatayım de içimi dökeyim bilemedim.
ancak siz anlarsınız diye size anlattım hakkınızı helal edin üzdüysem sizi..
cemremcim nasılsın canım..
geçmiş olsun.
eşin varikosel ameliatı olmuş..
allah şifa versin bitanem..
şimdi nasıl durumu..
adaşımm
çoook sevindimmm.
Alah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah..
Rabbim çektiğin sıkıntıları unuttursun..
canım ne demek herzaman dualarımdasınız..
Allah bu sıkıntıyı çeken tüm kardeşlerimi en kısa zamanda kurtarsın inşAllah..
hepimiz güzel günler yaşayalım..
bu arada halay sonu ben kalmışım
canimm cok sagol adasimm.amin dualarina
Allah razi olsun.en yakin zamanda sizede lutfetsin Rabbim.
henuz alisamadim yuregim pir pir Allahima siginiyorum.
tabi halay basi olurda halay sonu olmazmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?