Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm çok geçmiş olsun inş bu ameliyat vesile olurda rabbim tez zamanda muradını verir
çok sağol cnm hepimizde spermleri görmek nasip olsun inş
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.5 yıllık evliyim.2 yıllık evliyken eşimin azospermi olduğunu öğrendik.ne tür bir tedavi görüyosunuz.bitkisel tedavi denedinizmi
hoşgeldin cnm biz şimdi ceelettin dr. gidiyoruz bize iğne ,macun verdi 3 ay kullanacağız
bence sizde bi gidip görüşün dr beyle siz nerde oturuyorsunuz cnm
eşin ameliyat olmuş geçmiş olsun inşallah 3 ay içinde spermleri görürsünüz sende doğal yoldan hamile kalırsın
sağol güzelim inş hepimiz görelim spermleri
cnm gerçekten düzelecek bak göreceksin bu değer zaten yükselmez diye bişey yok
olacak cnm inş bak göreceksin sende meleğine kavuşacaksın
ii dileklerin için sağol cnm benim hepimiz özlemimize kavuşalım tez zamanda

cnm yazdıklarına çok üzüldüm cnm umutsuz olma bak gözdemmm her defasında yazıyor bu değer
değişebiliyormuş celalettin beyde bu yönde tedavi uygulayacakki inhibin b değerini yükseltecek
bu değişkenmiş cnm tabiki şuanda sperm olmadığı için bunu göstermesi normal değilmi tatlım
bak bizdede 55 çıktı ama 2 ameliyat geçirdi eşim sperme dair bişey bulunamadı
hepimizin umudu var artık cünkü celalettin hoca ya hepimiz güveniyoruz
en umutsuz vakaları bile tedaviye alıyor
hiç bir zaman ümidini yitirme ALLAH C.C OL DEYİNCE OLMAYACAK BİŞEY YOK CNM
DÜN NZLNY ÇOK SEVİNMİŞTİM SENİN yaşadığın içini yiyip bitiren duygularına da bir o kadarda üzüldüm
celalettin beyle herşey güzel olacak inşlh allah büyük cnm bu kapıdan hepimizin kucağı dolu döneceğiz allahın izniyle

Son düzenleme:
amin canm inşallahh senn durum neydi ya inşallah igneler işe yarar bildigin varmı bu durumda olup hamile kalan canm

sağol cnm biz azo sperm hastasıyız eşim iki kere ameliyat oldu
sperm bulunamadı biz kürler deneedik olmadı
şimdi dr. cellalettin beye gidiyoruz dr varikosel var dedi eşim dün ameliayt oldu
şimdi 3 aylık iğne ve kür verd onları kullanmaya başlayacağız zaman neler gösterecek bakıp görücez cnm
böle olup hamileolanlar var tabii bizim topikte hamişler çoğaldı bahar arkadaşımız liste yapmıştı oan bakıp kim ne tedavide okuyabilirsin cnm..

kızlar bugün uçak biletlerimizi aldık
nasip olursa salı sabah 7 de antalyadan uçağa binicez 8 gibi atatürk havalimanına inip hastaneye gidicez
zeytinburnu öğretmenevinede salı gecesi için rezervasyon yaptırdık saolsun gözdemin eşi celalettin beyle konuştu randevumuzu ayarladı işlerimiz çarşamba biterse çarşamba akşam 8 :40 da antalyaya döneceğiz eski bütün tahlillerimizi yanımıza alıyoruz gidenler yazın yardım edin daha başka neler yaptırıp yanımıza almamız gerekiyor
birde kızlar biz daha önce hiç uçağa binmedik ben uçaktan çok korkuyorum :18::18::18::18::18:inşlh allahın izniyle güzelce gider geliriz
bende çok heycanlıyım:18: çok paniğim çok korkuyorum bütün duyguarı yaşıyorum
antalyada sabahtan beri aralıksız çok fazla yağmur ve fırtına var inşlh salıya kadar havalar biraz olsun düzelir dua edin kızlar bizde hayırlısı ile gidip gelelim
işlerimiz yolunda gitsin hayırlı güzel haberlerle dönelim inşlh...

canim cok sevindim,saglikla gidin gelin.
korkacak bisey yok kizz sen bebekmisinnn.bende ilk uctum azbiraz korktum kalkista.Rabbe sukurler olsun ki boyle imkanlar var.
ins hava guzel olacak saliya.ALLAH yar ve yardimciniz olsun(.havaalanindan metro ile fatih e gidebilirsiniz.esime sordum)

Canim hadi gözünüz aydin olsun.Biletlerinizi almissiniz sag salim gidip gelmek nasip olsun canim.
Hic korkma ucaga binmekten o kadar rahat ki ben kendimi oturma odasinda gibi hissediyorum ucaktayken
Insallah bunca cabalarinizin karsiligini bu kez alirsiniz canim benim...
Senin icin dua edicem Allahim yar ve yardimciniz olsun...
Antalyanin havasi kis ayinda hep öyle olur canim ama acilir bir iki güne hersey güzel olacak insallah...
Bomba gibi haberlerle dönünde burada bayram yasayalim canim cani gönülden isterim....

çookkk geçmişş olsun canım inşallah iyi sonuç alırsınız bundan sonra evet baktım canm saol :) bizde ignelere başlayalı 1hafta oldu bakalım neolacak canım birde elonge sperm ne demek bilgin varmı??

günaydın arkadaşlarım hayırlı bir hafta sonu olur hepimiz için inşallah.
Baharım SONSUZ,TULAY20 arkadaşlarımızın salavatlarını okudum allah kabul etsin inşallah.hayırlısıyla tez zamanda kucakları dolsun inşallah.

adaşımm
çoook sevindimmm.
Alah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah..
Rabbim çektiğin sıkıntıları unuttursun..
canım ne demek herzaman dualarımdasınız..
Allah bu sıkıntıyı çeken tüm kardeşlerimi en kısa zamanda kurtarsın inşAllah..
hepimiz güzel günler yaşayalım..
bu arada halay sonu ben kalmışım

çookkk geçmişş olsun canım inşallah iyi sonuç alırsınız bundan sonra evet baktım canm saol :) bizde ignelere başlayalı 1hafta oldu bakalım neolacak canım birde elonge sperm ne demek bilgin varmı??
merhaba canım elengo sperm;spermin olgunlaşmamaış hali demek..

cemremcim nasılsın canım..
geçmiş olsun.
eşin varikosel ameliatı olmuş..
allah şifa versin bitanem..
şimdi nasıl durumu..

canımm.
Allah yar ve yardımcın olsun..
bir anönce sende meleğine kavuş inşAllah..
bende binmedim uçağa ama korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum..
inşallah bomba gibi haberlerle dönersin..
herşey gönlünce olsun bitanem...

dualarımdasın...

ah be canımmmm...
seni bizden başka kim anlayabilirki bitanem...
yeterki sen üz bizi..
başkaları alay eder gibi sormasınlarda biz kedi dertlerimize düşünüp üzülelim..
eğer hakkm varsa helal olsun.
bugün bende çok iyii değilim son 1-2 haftadır öyleyimde..
senin yazdıklarında patladı gözyaşlarım..
eşimde yok rahat rahat ağlıyorum...
zaten en acısıda onların canının yanması...
biz hep konuşuyoruz..
içimizde pek biriktirmiyoruz ama ben arada ağlayıp zırlıyorum ama onda tık yok..
arkadaşlarımızın bebişlerini kucağımıza aldığımızda en kötüüsüde bu oluyo...
başkalarının bebişleriyle oyalanmak..
offf ya...
bunları yazarken şimdi ezan okunmaya başladı bak burda Rabbim okunan ezanların yüzü syu hürmetine hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...
hepimize...
evlat hasreti çekn ana baba yüreklerine...
geçenlerde ailem yanımıza geldi 4 gün kaldılar..
sonra ablamla konuşuyoruz dediki bi bebeğiniz olsaydı onla ilgilenr daha çok kalabilirlerdi..
dedim ablacım çok haklısın ne diyeyim...
ailemden hala hiçkimse durumumuzun vehametini bilmedikleri için sürekli sıkıştırıyorlar..
şu azoya üzüldüğüm kadar onlara da üzülüyorum ya...
Allah hepimize sabır versin dostlarım..
hepimize cesaret versin...
hepinizi çook seviyorum...

cemremcim nasılsın canım..
geçmiş olsun.
eşin varikosel ameliatı olmuş..
allah şifa versin bitanem..
şimdi nasıl durumu..

sağol cnm imdilik ii hamdolsun
dün pansumana gitti bugün evde dinleniyo
bi hafta sonra iğnelere başlayacak inş bizde ve hepimizde spermleri görürüzz
bende sınavın yarısında geldim eve biraz dinlenip gidicem

canimm cok sagol adasimm.amin dualarina
Allah razi olsun.en yakin zamanda sizede lutfetsin Rabbim.
henuz alisamadim yuregim pir pir Allahima siginiyorum.
tabi halay basi olurda halay sonu olmazmi

cnm ben sonsuz ve tülay için salavat okudum allah kabul etsin rabbim bebeklerine en kısa zamanda kavuştursun

canimm cok sagol adasimm.amin dualarina
Allah razi olsun.en yakin zamanda sizede lutfetsin Rabbim.
henuz alisamadim yuregim pir pir Allahima siginiyorum.
tabi halay basi olurda halay sonu olmazmi

amin canımm inşAlah bizede nasip olur..
bizde hissedeblriz bebişimiz inşAllahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…