Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tülay arkadaşımız için okudum Allah öna eşiyle birlikte hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

cnm iyi akşamlar biz allah izin verirse carsamba sabahı hastanede olucaz eşin sanırım hocayla konuşmuş bizim tekrar randevu almamıza gerek yok dimi valla salak gibi oldum ya kafam karıstıda bide baska yapmamız gereken bişey varmı son sorum valla

merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.5 yıllık evliyim.2 yıllık evliyken eşimin azospermi olduğunu öğrendik.ne tür bir tedavi görüyosunuz.bitkisel tedavi denedinizmi

bizde daha yeniyiz bu konuda , geçen ekim ayında öğrendik durumu.. 3 ocakta eşimi biyopsiye aldılar, şimdi şubat sonunu bekliyoruz, patoloji sonucuna göre hareket edeceğiz.. doktor eğer ihtimal varsa ilaç tedavisi ve mikrotese yapılacak dedi.. dua edip bekliyoruz.. inşallah hepimiz bu illeti yener bebeklerimize kavuşuruz arkadaşım..

canım oğluşun sünnet oldu demek hayırlı olsun canım
Rabbim inşallah kızına da şifalar versin
ameliyat olmadan iyileşsin inşallah.
bu durum insanı gerçekten üzüyo canım
etrafında evlenip hemen hamile kalanları görünce ama
dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok
Rabbim inşallah bizlere de nasip eder hamile olup hayırlı evlatlara sahip olmayı
canım benimmm
üzülme bu kadar harap etme kendini
inşallah gördüğünüz tedaviyle daha güzel olacak herşey
bizim normal çıkışımız var sayı 1 milyon ama değer 46 çıkmıştı
Allah dilerse şu an şu vaziyette bile hamile kalabilirsin ama zaman işte
ne zaman nasip olacaksa o zamanı gelince olacak inşallah canım.
eşim pazartesi kan verdi burada düzen laboratuarına Ankara'ya gönderiyorlarmış kanı
sonuç pazartesiye çıkabilir demişler bekliyoruz

hadi hayırlısı canım
inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Bugün burda bir kaç ay önce açılan bir türk marketi var ona gittim, eskiden bişey yoktu pek şimdi el değiştirmiş ,çeşidi arttırmışlar, keçi boynuzu pekmezi ile mesir macunu gördüm, aman nasıl sevindim görseniz gülerdiniz, çölde su bulmuş fakir gibiydim valla burda o tip şeyleri bulmak çok zor çünkü, türkiyeye de yakın zamanda gelme durumum yok, o yüzden yapıştım ikisine de aldım hemen eşim delirdiğimi düşünse de kuzu kuzu kullanacak hepsini kaçarı yok

Gelin yeter başka bir şeye gerek yok eski tahlil mr ultrason falan bilgi verici birşeyler varsa getirmeyi unutma birde eşin aç olsun....

merhaba
eşim şimdi söyledi eve yeni geldi inhbin b sonucu 6.50 çıkmış sonuç kötü
celalettin hocaya gitmek istiyor randevu için ne yapalım telefon numarasını verir misin
gaziantepteyiz
testisler yukarıda kan tahlilide yaptıracak

Bakın sonuç kötü demek değil şunu anlamak zormu bu kadar.... hoca bu tahlili değişimi görmek için istediğini söylüyor...Belli düzeyin altında ise tese olmayın zor ihtimal diye özellikle uyarıyor...Karşılaştırma yapmak da yanlış bakın arkadaşlar yazmış 1 milyon sperm çıkışı var değer düşük, çıkış yok değer yüksek çıkmış mesela...Enbaşında da uyardım inhibin b testine kitlendi herkez enteresan bir şekilde hoca bunun gibi bir sürü değişkeni değerlendiriyor emin olun...Hocanın cep telefonu ve mail i bir kaç sayfa önce verilmişti istersen özelden atarım tekrar...

çok teşekkür ederim rabbim inş tüm mumin kardeşlere şifa verir inş

cnm özel mesaj atamıyorum. face den ekledim mesaj attım. görüşelim inşallah46:

BAHARCIM SAGANAK IN DUASINI OKUDUM aLLAH KABUL ETSİN İNŞ

eşimin fsh vs zaten yüksek testisler yukarıda benim canım bu yüzden sıkkın
hiçbir doktor eşimi ameliyat etmeyi kabul etmiyor
telefon numaralarını özelden atarsan sevinirim ilgine teşekkür ederim

Bende iyiyim canim saol halimize sükür...
Gittigimiz tüm kapilar yüzümüze kapansada onlara inat Allahimin izniyle hamile kalip esimi koluma takip bakin ugrasmayin dediginiz adamin bebegi olacak diycem...

Canim bu arada TÜLAY arkadasimin SALAVAT-i Seriflerini okudum...
Allahim kabul etsin bu zorlu yolda ferahlik versin...
Öyle bi mucize olsun ki arkadasim bebislerine kavussun insallahhh...AMIN...

baharcın seval in duasını okudum Allah kabul etsin inş .16.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…