- 22 Ağustos 2009
- 2.691
- 197
- 698
ARUNA--------------------------------------------------161
ASBELOVE----------------------------------------------161
ASKBEBEK----------------------------------------------161
BAHAR85-----------------------------------------------161
BENGUSUU---------------------------------------------161
BİRUMUT99---------------------------------------------161
CİCEK00------------------------------------------------161
DENİZBULUT-------------------------------------------161
ECRİN23------------------------------------------------161
ESMA----------------------------------------------------161
FLZASK2003-------------------------------------------161
HASRET------------------------------------------------161
HMTNZL------------------------------------------------161
KADER60-----------------------------------------------162
KADER_NL----------------------------------------------162
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------162 =OKUDU
MİXER07------------------------------------------------162
NİLDA015----------------------------------------------162
NURSEN------------------------------------------------162
NZLYLN-------------------------------------------------162
SAGANAK-----------------------------------------------162
SEVAL0817---------------------------------------------162
SONSUZ-------------------------------------------------161
TULAY20------------------------------------------------161
UMUT99-------------------------------------------------161
VCK------------------------------------------------------161
YAREN16------------------------------------------------161
YASEMENSU--------------------------------------------161
ZAMBAK06----------------------------------------------161
34BC-----------------------------------------------------161
BANU_K-------------------------------------------------161
Allah Resulü(s.a.v.) buyuruyor:
“Dua ile sema arasında bir engel vardır.Üzerime salavat getirilince engel açılır, DUA YERİNE ULAŞIR.”
“Kim altından kalkamayacağı güç bir işle karşı karşıya gelirse, üzerime çok çok salavatı şerife getirsin.Çünkü Allahü Teala, üzerime getirilen salavat-ı şerife sebebi ile onun sıkıntılarını, kederlerini giderir, rızkını çoğaltır, Allah’ın yardımı ile muradına nail olur.”
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.5 yıllık evliyim.2 yıllık evliyken eşimin azospermi olduğunu öğrendik.ne tür bir tedavi görüyosunuz.bitkisel tedavi denedinizmi
canım oğluşun sünnet oldu demek hayırlı olsun canımiyi geceler kızlar topiği açınca sevindirici haberler almak çok güzel... NZLYLN canım arkadaşım öncelikle seni çok çok tebrik ederim Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah...emeğinizin karşılığını aldınız çok şükür hayırla güzel güzel geçsin gebeliğin... hep iyi haberlerini bekliyoruz inşallah yeni anne adayımız...
Sizler nasılsınız kızlar herkes iyidir inşallah bizde yoğun 1 hafta geçirdik geçen hafta öncelikle eş dost akrabalar geldiler hayırlı olsuna o gün bayağı yorulduk ardından ertesi günüde emir i sünnet ettirdik teyzeleri bir hafta oluyor daha önce olacaktı ama enfeksiyondan ertelemiştik yaramazıma iyi geldi şükür uyumayı öğrendi valla sabahlara kadar oturmuyoruz artık inşallah böyle devam ederiz bugünde elifimin sondalı filmi vardı bu böbreğindeki rahatsızlığı nettleştirmek için şükür idrar kaşışı felan görünmedi ama böbreğindeki çalışmayan kısmı için ameliyat olması gerekebilirmiş önümüzdeki haftaya netleşecek ya takip altında olacak yada ameliyat diyolar hayırlısı yavrum ameliyat olmadan kurtulur bu dertten inşallah... gördüğünüz gibi kızlar imtihanımız hiç bir zaman bitmiyor inanın bana böylesi imtihan daha zor.Rabbim kimseyi evlatlarının sağlığıyla imtihan etmesin bugün film çekilirken bağladıklarında gözümün içine baka baka ağladı beni burdan kurtar anne der gibi ama elimden bişey gelmedi... dedğim gibi yokluğu ayrı bi acı böyle elinle doktorların eline vermek daha bi acı...Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah evlat kokusunu sizlerede hayırla nasip etsin...
bu durum insanı gerçekten üzüyo canımbu siteye girince sıkıntılarımı unutuyorum. sıkıntılar paylastıkca azalır. sevinçlerse artar ya. burdaki herkes birbirinin halinden anlyıyor. bugun bir toplantıya katıldım. mesai arkadasım hamile doğumuna 1 ay kaldı. herkes onu görünce oy hamilelik ne yakışmış. ne güzel olmussun vs vs. bir Allahın kulu bana sen nasılsın diye sormadı. o kadar zorlandımki. bundan bir önceki arkadasta evlenir evlenmez hamşle kalmıstı. 3 ay önce o doğum iznine ayrıldı. simdi de bu. yeni gelenler yetişiyor. sonra hamile kalıp gidiyor. bense yeni geleni yetistiriyor sonra uğurluyorum. yinede çok şükür diyorum. olsun dert sahibi olmak da guzeldir. En azından zor elde edilenin kıymeti olur diyorum. hem buda benim imtihanım. herkesin farklı derdi var iste. burda birinin hamile kaldığını öğrendiğimde o kadar seviniyorum ki...
sorunumuzu ilk oğrendiğimde ilk 500 sayfayı nerdeyse 2 gün içinde okumustum. ordan gelincik jklm ve derya gibi arkadasların gebe kaldığını öğrenince o kdar umut doğmustu ki içime. simdi nzlyln insallah diğerleride bizde zamanı gelince alacaz yavrularımızı elimize inşallah...
canım benimmmNe kadar zormuş evlat sahibi olamamak..
Hergün yeni bi yıkım. güçlü olmaya çalışıyorum olamıyorum. Elimde değil.
unutmaya çalışıyorum olmuyo. yeni çıkan bi sonuç yıkıp geçiyor.
Kimsede anlamıyor. Kime dert yanayım. kime içimi dökeyim.
İnhibin test sonucunu bizde yaptırdık ve sonuç çok düşük 5
bu sonucu aldığımdan beri darmadağınım büyük bi yıkım içindeyim.
eşime söyleyemedim. nasıl söyleyecektim ki!!
yine kötü bi sonuç aşkım mı diyim. nasıl üzülmesine kıyarım.
haberi olacak mutlaka ama ben kendime gelemiyorum ki.
işyerindeyim ve sabah beri kendimi sıkıyorum boğazım acıyor ama engel olamıyorum gözler su torbası oldu akıp gidiyor engel olamıyorum.
sizide üzmek istemezdim arkadaşlarım ama kime anlatayım de içimi dökeyim bilemedim.
ancak siz anlarsınız diye size anlattım hakkınızı helal edin üzdüysem sizi..
eşim pazartesi kan verdi burada düzen laboratuarına Ankara'ya gönderiyorlarmış kanı
sonuç pazartesiye çıkabilir demişler bekliyoruz
cnm iyi akşamlar biz allah izin verirse carsamba sabahı hastanede olucaz eşin sanırım hocayla konuşmuş bizim tekrar randevu almamıza gerek yok dimi valla salak gibi oldum ya kafam karıstıdabide baska yapmamız gereken bişey varmı son sorum valla
Gelin yeter başka bir şeye gerek yok eski tahlil mr ultrason falan bilgi verici birşeyler varsa getirmeyi unutma birde eşin aç olsun....
merhaba
eşim şimdi söyledi eve yeni geldi inhbin b sonucu 6.50 çıkmış sonuç kötü
celalettin hocaya gitmek istiyor randevu için ne yapalım telefon numarasını verir misin
gaziantepteyiz
testisler yukarıda kan tahlilide yaptıracak
çok teşekkür ederim rabbim inş tüm mumin kardeşlere şifa verir inşmerhaba;
hoşgeldin canım aramızaa.bitkisel bir çok şey kullanan arkadaşlarımız olduu ğüzel sonuç alanlarda var.
ben sana baharın eşine uyguladığı kürlerii önerebilirm. bahar85 yeni gelen arkadaşlara bir tablo hazırlaıştı sanırım..linke tıklaaa incele istersen.http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...zospermi-olanlar-burada-dertleselim-9027.html
inşallah faydasını görür vede bu azodannn kurtulanlardan olursunn..allah kolaylık versin..
Bakın sonuç kötü demek değil şunu anlamak zormu bu kadar.... hoca bu tahlili değişimi görmek için istediğini söylüyor...Belli düzeyin altında ise tese olmayın zor ihtimal diye özellikle uyarıyor...Karşılaştırma yapmak da yanlış bakın arkadaşlar yazmış 1 milyon sperm çıkışı var değer düşük, çıkış yok değer yüksek çıkmış mesela...Enbaşında da uyardım inhibin b testine kitlendi herkez enteresan bir şekilde hoca bunun gibi bir sürü değişkeni değerlendiriyor emin olun...Hocanın cep telefonu ve mail i bir kaç sayfa önce verilmişti istersen özelden atarım tekrar...
cnm ne güzel genede spermazoit çıkmış darısı canlı spermlerin başına
hepimizde spermler görelim artık şu testlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?