Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canımcımm sana dük akşam mesaj yazmıştım ama görmedin sanırımmm:26::26::26::26:

5 sayısına biraz fazla basmışımm sonradan farkettim düzeltemedimm

Son düzenleme:

Yeri gelmişken yeni arkadaşlara bir uyarıda bulunayım bu tip hastalıklarda özellikle testis kaynaklı hipogonadizmde tıp biraz çaresiz kalabiliyor ve bitkisel destekler sıkça kullanılıyor fakat siz ne kürü kullandınız bende eşime içireyim şeklinde bitkisel destek kullanımı son derece yanlış hatta zararlı olabilir...

Masum gözüken otlar karışımlar bazen ilacdan daha etkili ve dolayısı ile tehlikeli olabilir...Buda kişisel olarak teşhisin tedavisine yönelik kullanılmalı...

Şimdi basitçe düşünün: sizin eşiniz tansiyon hastası benimkide, siz diyorsunuz ki ben eşime şunu yedirdim tansiyonuna iyi geldi; bende yediriyorum ve sonuç koma sizin tansiyonunuz düşüktü bizimki yüksek...O yüzden her bitki kür çay bal herkeze iyi gelmeyebilir hatta ters etki yapabilir bunuda bu işi bilen birisi ile durumunuzu anlatarak kullanmakta fayda var...

Son düzenleme:
tülay için okudum canım
Rabbim tez vakitte eşine şifalar ihsan etsin ve hayırlı evlatlar versin inşallah

umut için okudum canım
Allahım tez zamanda yüzünü güldürsün hayırlı evlatlar versin inşallah.

sonsuz ve tülay arkadadaşlarım için salavatlarımı okudum allah kabul etsin gönlündekiler tez zamanda gerçek olsun inşallah...

Umut için okudum, allah kabul etsin, tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin..

Baharcim

Canim SONSUZ , TULAY20 ve UMUT99 arkadaslarimizin selavati seriflerini okudum. Allah kabul etsin insallah.

Canlarim rabbim cocuk sesleriyle evinizi neselendirsin hepinize hayirli evlatlar nasip etsin insallah. Aminnn

Gunaydin pazar sabahi mukemmel gunesli hepimizin gunu mutlu gecsin insallah :-*

merhaba eftelya...
aramıza katıldığın için sevindiğimizi söyleyemeyeceğim..
bu çok zor bir durum..
eminim daha alışamadınız bu duruma..
hepimiz aynı yollardan geçiyoruz malesef...
senin yazdıklarınla birlikte 2 sene öncesine gittim..
çok ama çok zor günlerdi.
hala atlattık sayılamaz ama kabullenmek biraz zaman almıştıı..
bu hastalıkta bi husus var canım..
arkadaşlarımda bana hak verecektir.
bazen ilk spermiyogramda hiç çıkmazken bazen 1-2 hatta daha fazla sperm görülebiliyo..
inşAllah siz onlardan olursunuzda bir an önce bu hastalıktan kurtulursunuz..
öncelikle iyi bir doktor konusunda uzman biriylegörüşün derim ben..
nacizane fikrim..
üroloji androloji konusunda uzman olsun..ve çook iyi bakılan biryerde spermiyogram yaptırın..
devlet astaneleri öylesine bakıyor..
sakınn hemen microtese olmayn..
en az 6 ay bitkisel falan kullanın..
çünkü spermler ancak oluşabiliyor..

ayrıca yazdıklarını gören çoğu arkadaşım sana yardımcı olacaktır..
unutma canımhepimiz bununla mücadele ediyorz..
yalnız değilsin..
Allah yar ve yardımcın olsun..
ayrıca bahar85 arkadaşımız azosperm tablosu oluşturuyor.
orada hemen hemen herkesin nasıl bir yol takip ettiği var..
bulabilirsem paylaşayımda gör..

Seval ve sonsuz arkadaşlarımızın selavatlarını okudum canım
Rabbim kabul etsin inşallahhhhhhhh

SONSUZ
TULAY20
UMUT99

Kardeşlerimizin selavatları tamam rabbim hepimizi duası kabül olunanlardan eylesin inşallah.

tülay ve umut99 arkadasımız ıcın okudum Allah'ım kabul eylesın ınsallahh en kısa zamanda evlatlarına kavustursun rabbimm

Ben Tülay_20 ve Umut99 için salavatları okudumm.
Allah kabul etsin..

sonsuz
tülay20
umut99
arkadaşlarımız için okudum cnm allahım kabul etsin inşallah

Canim anca cevap yazabiliyorum hakkini helal et tatlim. Senin icin 1 adet yasin okudum. Rabbim kabul etsin ,niyetin gercek olsun, bebislerin tez vakitte sana gelsin, kucagin dolsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…