Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben çıkıyorumm herkese iyi geceler
Allah rahatlık versin

Canim arkadaslarim benim dualarim okunmus.
Hepinizden Allah razi olsun Rabbim bana okumus oldugunuz dualar hurmetine gonlunuzdeki muradinizi kat be kat size versin.Aminn...

Yasemensu icin Salavatu serif okudum. Cenabi Allah dualarini Kabul etsin, sira sira hayirli evlat nasib etsin..

mevlid kandiliniz mübarek olsun Allah hepimize hayırlar getirsin
bir daha ki kandilde kucağımızda bebeklerimiz olsun inşallah

günaydın arkadaşlarım.Mevlid kandiliniz mübarek olsun.allahım bu güzel günün hürmetine bizleri affetsin,dualarımızı kabul etsin inş.
Baharım,yasemensu arkadaşımızın salavatlarını çektim allah kabul etsin.kucağını tez zamanda hayırlı bir evlatla doldursun inşallah.

bu arada DenizBulut dn haber yok mu hala.eşi Celalettin Hocaya gidecekti ya merak etim ne dedi doktor acaba.hayırlı haberlerle dönsün inşallah.

herkese günaydınnnn
bugün mübarek gün bu özel günde edilen dualar geri çevrilmez inşşşşşşşş
hepimizin gönlnden geçen muratları rabbim katında kabul etsinnn
herkesin mevlid kandili mübarek olsunnnnnnnnnnn

Gununuz aydin olsun arkadaslar
Mevlud kandiliniz mubarek olsun
allahim bu guzel gun icin dualarimizi kabul etsin insallah

mevlid kandiliniz mübarek olsun Allah hepimize hayırlar getirsin rabbim dualamızı kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

canım gecmiş olsun canım bir sey deildir doktorlar normal diyor sıkıntıdan stresden olabilir bende de öyle olmuştu hatırlarsan ama seninki tüp bebekden olmuştur canım rabbim sifanı versin

canım ben yasemensu için salavatları çektimm.
Allaha kabul etsin..

Aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp RABBİM'ize ulaşması dualarımızın kabul olması dileğiyle
Rabbim Bu Mübarek günün hürmetine her kimin gönlünden ne geçiyorsa inşallah hakkında hayırlı eylesin....

**Sevgili'den gelen herşey Sevgili'dir**
Söyleyin,isteyi.n...
Unutmayın ALLAH (C.C) Dua'da ısrar edenleri sever
Israr edin

MEVLİD KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN CANLARIMMMMM
ALLAH c.c daha nice nice kandillere sağlıklı şekilde gelmemiz inasip etsin..:26::26:.

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun!

Son düzenleme:
PANKREAS KANSERİ Meltem için onun acilen şifa bulması için sağlığına kavuşması için 4444 adet salavatı tefriciyye çekmeye?

ESMA-------------------------------------100=OKUYOR
AYSE035-----------------------------500=OKUYOR
ECRİNNN07----------------------------500=OKUYOR

Son düzenleme:
selamun aleykum HAYIRLI KANDİLLER

Baharcigim ben yasemensu nun salavatlarini okudum allah kabul etsin
Allah nur topu gibi evlatlar nasip eder insallah

Arkadaslar kandiliniz mubarek olsun
Allahim tum dualarimizi kabul etsin

slm kızlar....
hayırlı kandiller hepinize.....
allahım en kısa zamanda göndersin meleklerinizi....
bizde 6 yıldır uğraşıyoruz bi bebek için ama olmadı maalesf....
bizim sorun azo sperm değil bi derece daha iyi olan olgosperm dediklerinden bana yardım edersneiz sevinirim neler kullanıyo eşleriniz bu konuda .....
biz 6 yıldır çok şeyler denedik varmı sizde daha faydalı bilgiler....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…