Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı kandiiler arkadaşlar aranızda eşi azosperm olup bu ilacı proxeed kullanan varmı? lütfen cvp bekliyorum
biz kullandık canımmm,4-5 kutu civarıı,çok iyi bir ilaç ama çok pahalıı..
bende yeni eşime ilaçlar getirttim,proxced yerine gnc argınmax,gnc megamenss aldım,l-carnitin sağolsun bir arkadaş gönderecek elinde varmışş,o hamile kaldı,
bununların yanında 3 aydır nive life coenz@10,nolvadex ,tribulus teretris kullanıyor,2-3 gündür kür olarakta devedikeni,ısırgan tohumu çektirip evde bala karıştırdım veriyorum,çörekotulu bal..zeytin yağında bekletilmiş incirr..
kullandıklarımız bunlar..inşallah faydalı olur.

Son düzenleme:

mehaba canım
sanada hayırlı kandiller.amin rabbim herkezin gönlüne göre versin.
10 yıl öncesi bizede oligosperm denmiştii.hatta en kısa zamanda eşimin spermlerini dondurulsun istendi ,ama donduracak labaratuarr çokk yüksek fiyat çıkarınca biz dondurtmadık maddi imkansızlık yüzündenn ilk özel tüpbebek denemesinde yeni çıkmıştık..zamanla bu spermleri kaybedebilirsiniz denmiştii...

nitekimm söyledikleri gibi olduu aradan 3-4 geçincee eşim azosperm olduuu,eldekileride kaybetmiştik.ama çok şükür şimdilik 3-4 tane de olsa sperm çıkışı varr..

size önerim mutlaka çıkan spermlerinizi dondurtmanız..http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...zospermi-olanlar-burada-dertleselim-9027.html bahar 85 arkadaşımızın eşi için yaptığı kürler var burada incele istersen..belki faydası olurrr sizede..

proxeed kullandığınızda faydasını gördünüzmü sperm çıkışı oldumu ve fiyati nedir ilacın

PANKREAS KANSERİ Meltem için onun acilen şifa bulması için sağlığına kavuşması için 4444 adet salavatı tefriciyye çekmeye?

1 şubat tarihine kadar tamamlanması gerekiyor...

ESMA-------------------------------------100=OKUYOR
AYSE035---------------------------------500=OKUYOR
ECRİNNN07------------------------------504=OKUYOR
ESRA1982-------------------------------250=OKUYOR

E_M_A-----------------------------------500=OKUYOR
DURU1616------------------------------300=OKUYOR
KARİZANTEM83------------------------300=OKUYOR
NEKADARZOR--------------------------250=OKUYOR
DSFFS-----------------------------------200=OKUYOR
MELEK2828-----------------------------50=OKUYOR
AKYUZÇİĞDEM-------------------------200=OKUYOR
ANTİSOCİAL----------------------------150=OKUYOR
BURJU-----------------------------------50=OKUYOR
NAZARBONBON-------------------------500=OKUYOR
BUKET-----------------------------------100=OKUYOR

KALAN 490 TEFRİCİYYE

Kızlar Allah hepinizden razı olsun...Allah da sizin gönlünüzde ne muradınız varsa versin inşallahhhh....

proxeed kullandığınızda faydasını gördünüzmü sperm çıkışı oldumu ve fiyati nedir ilacın
canım 120 lira civarı fiyatı,içinde 30 şase varrr..
eşin sabah akşam içecekse 15 gün gidiyor 1 kutu..
ama sen piyasayı iyice araştır aslında eczaneden eczaneye fark oluyorr fiyat anlamında..
bu ilacı 3-4 yıl önce kullandı eşim,o sırada ankarada bir profda tedavi görürken prof vermişti bu ilacı..
eşim tedaviye bir süre devam etti ama profaa güveni kalmayınca ilacıda bıraktı,doktorudaaa..tedaviye devam etmedi..
sperm çıkışı olmadıı ,hep aynı sonucu almak üzdüü eşimi..

ama herkezde aynı sonuç verecek diye birşey yok denemekte fayda varr ..belki sizde çıkış olur..

kaan aydos verdi ilacı sabah aç karnına bir bardağa bir kaşık atıp içsin diye martın 20 sine kadar sonra sperm testi verin dedi yarın alıcaz ilacı inşallah faydası olur peki şimdi kullandığınınız ilaçlar fayda veriyormu çıkış oldumu ve eşin neden azozsperm doğuştan mı kabakulaktan mı iltihaptan mı benim çıkmam lazım akşam tekrar yazarım ve çok teşekkür ederim beni bilgilendirdiğin için çok saol

slm canım bende 6 yıllık evliyim bizdede aynı sorun var iki tüp denedik tutmadı.bir ay önce eşim farklı bir üroloğa gitti varikossel teşhisi kondu ameliyat oldu belki faydasını görürüz..belki sayı artar belki kalitesi artar..sizdede varikosele bakıldımı

2 ay kullanacaksınız sanırım ama zaman çok az değilmi.spermin oluşması için en az 3 ay kullanmanız gerekli..tam bir sonuç almak isterseniz 6 ay kullanmanız daha iyi gibi..
çıkış olduğunu öğrendiğimizde hiç bir şey kullanmıyordu,öğrendikten sonra 6 eylül itibariyle nolvadex,coenzq10,tribuluss kullanmaya başladı..doktorumuz emre bey,,diğer saydığım ilaçları ise 3 gündür alıyor.
nisan gibi tüpbebek denemesi yapacağızz, amacım o zamana dek çıkışı arttırmak,artmasa bile tesede kaliteli sperm bulunmasına yardımcı olmak.
eşim çocukken ateşli kabakulak iltihabı geçirmiş,ergenlik dönemindede su çiçeğii..
sebebi bu deniliyorr.
umarım yardımcı olabilmişimdir..hakkınızda hayırlısı olsun, bu güzel günün yüzü suyu hürmetinee rabbim en kısa zamnda kucağınız bebişlerle doldursun..amin.

burdaki tum arkadaslarimin mevlid kandili mubarek ve hayirli olsun.bu mubarek gunde rabbim tedavide olan ve olmayan evlat hasreti ceken tum kullarina hayirli evlat nasip etsin insallah.

burdaki tum arkadaslarimin mevlid kandili mubarek ve hayirli olsun.bu mubarek gunde rabbim tedavide olan ve olmayan evlat hasreti ceken tum kullarina hayirli evlat nasip etsin insallah.

canımm hoşgeldinnn
aminnn inşlahhhh dualarımız kabul olur
seninde kandilin mubarek olsunnn
uzun süredir yoktunn girmiyorsun artıkkkk
nerdeyse doğuma az kalmışş
cinsiyeti bellimi bebişinn
nasıl geçiyor hamileliğin ?

"İşte o sırada Zekeriya Rabbine niyaz edip “Ya Rabbî,” dedi, “Bana Senin tarafından tertemiz, hayırlı zürriyet ihsan eyle. Şüphesiz ki Sen duaları işitip icabet edersin!”

"Zekeriya mihrapta namaz kılmakta iken melekler kendisine seslenip: “Allah sana, Allah’tan bir kelimeyi tasdik edecek, hem efendi, hem gayet zahid, hem peygamber olacak olan Yahya’yı müjdeler” dediler."

"O: “Ya Rabbî,” dedi, “nasıl benim çocuğum olabilir ki ihtiyarlık başıma çökmüş, hanımım ise kısır hale gelmiştir?” Allah: “Böyle de olsa, Allah dilediğini yapar” buyurdu." (Ali İmran, 3/38-40)

Zekeriya şöyle dedi: "Ey Rabbim, ben iyice ihtiyarlamış ve karım da kısır iken, benim nasıl oğlum olabilir? Allah: "Bu böyledir, Allah dilediğini yapar" dedi.

Bunun üzerine Zekeriya şöyle dedi: "Ey Rabbim, benim nasıl oğlum olacak? Yaşım çok ilerlemiş hanımım da kısırdır. Allah, "Bu böyledir. Allah seni daha önce ortada yok iken var ettiği gibi, hanımın kısır sen de ihtiyar olduğun halde sana çocuk verecektir." dedi.

Zekeriya'nın bu sorusu üzerine Allahuteala şöyle buyurmuştur: "Bu böyledir. Allah seni daha önce ortada yok iken varettiği gibi, hanımın kısır sen de ihtiyar olduğun halde sana çocuk verecektir.

canım fsh,lh ve total testesteron yaptırdk.sanırım anladığım kadaryla sonuç iyi değil. fsh 17,96 lh.10.70 total testesteron 1,20 pazartesi ya da salı gidecez doktora.ALLAH yardmcmz olsun umarm inş iyi haberler vereblirim :-( ALLAH bu günün hatırına dualarmzı kabul etsn inş er yada geç bize hayırlı bir evlat wersin. amin ...

Canim arkadaslarim hepinizin Mevlid Kandili mubarek olsun...
Bu gunde acilan ellerimiz edilen dualarimiz kabul olsun...
Allahim tez vakitte hepimize gönlümuzden geceni nasip etsin...AMIN...

merhaba hayırlı kandiller arkadaşlar Rabbim dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin inşallah amin....baharcım yaren ve yasemensu için salavat-i şerifleri okudum Allah kabul etsin bu güzel günün hürmetine gönüllerinin muradını versin...amin......

ALLAH (C.C.) kuluna üç şekilde cevap verir...
- EVET der, istediğini verir.
- HAYIR der, daha iyisini verir.
- BEKLE der ve en iyisini verir.
Mevlid Kandiliniz Mubarek olsun.

Şu hayır mübarek günde benim adıma salavat okuyan tüm arkadaşlarıma binlerce kez teşekkürler. Bende okudum bu arada kendim için salavatlarımı. Yarın istanbula memorial hastanesine gidiyoruz. Bakalım umarım hayırlı haberler veririm inşallah sizlere.herkesin kandili mübarek olsun ve tüm dualarımız gerçek olsun inşallah.

baharcımm ben vck,yasemensu ve yarenin salavatlarını okudum..
Allah kabul etsin tüm dualarını inşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…