biz kullandık canımmm,4-5 kutu civarıı,çok iyi bir ilaç ama çok pahalıı..hayırlı kandiiler arkadaşlar aranızda eşi azosperm olup bu ilacı proxeed kullanan varmı? lütfen cvp bekliyorum
slm kızlar....
hayırlı kandiller hepinize.....
allahım en kısa zamanda göndersin meleklerinizi....
bizde 6 yıldır uğraşıyoruz bi bebek için ama olmadı maalesf....
bizim sorun azo sperm değil bi derece daha iyi olan olgosperm dediklerinden bana yardım edersneiz sevinirim neler kullanıyo eşleriniz bu konuda .....
biz 6 yıldır çok şeyler denedik varmı sizde daha faydalı bilgiler....
biz kullandık canımmm,4-5 kutu civarıı,çok iyi bir ilaç ama çok pahalıı..
bende yeni eşime ilaçlar getirttim,proxced yerine gnc argınmax,gnc megamenss aldım,l-carnitin sağolsun bir arkadaş gönderecek elinde varmışş,o hamile kaldı,
bununların yanında 3 aydır nive life coenz@10,nolvadex ,tribulus teretris kullanıyor,2-3 gündür kür olarakta devedikeni,ısırgan tohumu çektirip evde bala karıştırdım veriyorum,çörekotulu bal..zeytin yağında bekletilmiş incirr..
kullandıklarımız bunlar..inşallah faydalı olur.
canım 120 lira civarı fiyatı,içinde 30 şase varrr..proxeed kullandığınızda faydasını gördünüzmü sperm çıkışı oldumu ve fiyati nedir ilacın
canım 120 lira civarı fiyatı,içinde 30 şase varrr..
eşin sabah akşam içecekse 15 gün gidiyor 1 kutu..
ama sen piyasayı iyice araştır aslında eczaneden eczaneye fark oluyorr fiyat anlamında..
bu ilacı 3-4 yıl önce kullandı eşim,o sırada ankarada bir profda tedavi görürken prof vermişti bu ilacı..
eşim tedaviye bir süre devam etti ama profaa güveni kalmayınca ilacıda bıraktı,doktorudaaa..tedaviye devam etmedi..
sperm çıkışı olmadıı ,hep aynı sonucu almak üzdüü eşimi..
ama herkezde aynı sonuç verecek diye birşey yok denemekte fayda varr ..belki sizde çıkış olur..
slm kızlar....
hayırlı kandiller hepinize.....
allahım en kısa zamanda göndersin meleklerinizi....
bizde 6 yıldır uğraşıyoruz bi bebek için ama olmadı maalesf....
bizim sorun azo sperm değil bi derece daha iyi olan olgosperm dediklerinden bana yardım edersneiz sevinirim neler kullanıyo eşleriniz bu konuda .....
biz 6 yıldır çok şeyler denedik varmı sizde daha faydalı bilgiler....
kaan aydos verdi ilacı sabah aç karnına bir bardağa bir kaşık atıp içsin diye martın 20 sine kadar sonra sperm testi verin dedi yarın alıcaz ilacı inşallah faydası olur peki şimdi kullandığınınız ilaçlar fayda veriyormu çıkış oldumu ve eşin neden azozsperm doğuştan mı kabakulaktan mı iltihaptan mı benim çıkmam lazım akşam tekrar yazarım ve çok teşekkür ederim beni bilgilendirdiğin için çok saol
canim benim esim kullandi proxeedi; ve faydasini gorduk.tabi bunun yaninda keciboynuzu kuru,balli karisimm da kullandi.hayırlı kandiiler arkadaşlar aranızda eşi azosperm olup bu ilacı proxeed kullanan varmı? lütfen cvp bekliyorum
burdaki tum arkadaslarimin mevlid kandili mubarek ve hayirli olsun.bu mubarek gunde rabbim tedavide olan ve olmayan evlat hasreti ceken tum kullarina hayirli evlat nasip etsin insallah.
merhaba canım seni okadar iyi anlıyorum ki.benden sonra evlenen kız kardeşimin bebeği olduktan sonra ailem tarafından baskılar dahada arttı.bense hep aynı şeyi söylüyorum problem bende ve ilaç kullanıyorum,kendiliğinden olmazssa ilerde tüpbebek yapacağız diye. diye.allah affetsin.başka çarem yok.
Hormon tedavisine gelince eşim kaç yaşında erginliğe girmiş hiç bilmiyorum hiçte sormak aklıma gelmedide.bu akşam sorarım.benim eşimin hormon değerleri aslında normal.buyüzden hormonal ilaçlar verilmedi hiç.senin eşinin LH,FSH,Total Testosteron ve Serbest testosteronu kaç ?biliyorsan değerlerini yazar mısın?
Benim eşime hiç bir doktor iğne falan vermedi.Kaan hoca da vermedi.Buarada Kaan hoca e-mail atmış gelin mikrotese ameliyatı yapalım diye.bende daha hazır değiliz dedim.adama ameliyat yapmak için can atıyor.eşimi Celalettin Peru için ikna etmeye çalışıyorum.bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?