mrb aycan inşallah, ignelerden sonuç alanlar varmıda canm biliyormusun bizim sebebimiz belli degil daha dr da bu nedenden diye demedi benm eşimde varikoselden ameliyat olmuştu askerde ama alakası yok dedi dr ve çok yogun enfeksiyon var onlada alakası yok dedi m.tesede spermatid çıktı işte sonuç;( Sizden FSH, LH ve Testosteron hormonlarını istiyorum dedi dr yeni olarak) biz 09.10.2012 deki hormon testi yenilerde yok ilaçlar öncesi bu yani; (fsh=8,3 mlu/ml 4,6 12,4)( LH y 10,67 mlu/ml 4 8,6) (prolaktin 272,1 uıU/ml 86 324) ben pek anlamıyoruM ama normali nedir bu sonuç iyimidir kötümüdür bilgim yok senn fikrin varsa anlatırsın karşılaştırdımızda sizdeki sperm nasıl yarı canlımı yoksa çıkmadımı çktımı bu kısmı biraz detaylı anlatırmısın canm görüşürüz...
tabii katılabilrsin canım.bayağıdır sizinleyim demişsin demekki bizi uzaktan takip ediyordumnns.a arkadaşlar kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum bizimde azo sorunumuz var ben bayadır sizinleyim ama üyeliğim biraz zor oldu hepinizin bu güzel günü mübarek olsun dualarda buluşmak ümidiyle...
cnm inş cumartesi güzel haberlerle dönersin topiğe tatlımbugün mevlid kandili,
Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun...
gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun...
kabriniz nur dolsun, dualarınız kabul olsun...
Mevlid kandilimiz mübarek olsun...
kızlar bugece dualarınızda bende olmak ısterım eşim cumartesı spermıogram yaptırtcak inşllhh rabbim dualarımızı kabul eylerr
eşimle eyüp sultana gıtcem hepınız dualarımdasınızz
s.a arkadaşlar kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum bizimde azo sorunumuz var ben bayadır sizinleyim ama üyeliğim biraz zor oldu hepinizin bu güzel günü mübarek olsun dualarda buluşmak ümidiyle...
2 ay kullanacaksınız sanırım ama zaman çok az değilmi.spermin oluşması için en az 3 ay kullanmanız gerekli..tam bir sonuç almak isterseniz 6 ay kullanmanız daha iyi gibi..
çıkış olduğunu öğrendiğimizde hiç bir şey kullanmıyordu,öğrendikten sonra 6 eylül itibariyle nolvadex,coenzq10,tribuluss kullanmaya başladı..doktorumuz emre bey,,diğer saydığım ilaçları ise 3 gündür alıyor.
nisan gibi tüpbebek denemesi yapacağızz, amacım o zamana dek çıkışı arttırmak,artmasa bile tesede kaliteli sperm bulunmasına yardımcı olmak.
eşim çocukken ateşli kabakulak iltihabı geçirmiş,ergenlik dönemindede su çiçeğii..
sebebi bu deniliyorr.
umarım yardımcı olabilmişimdir..hakkınızda hayırlısı olsun, bu güzel günün yüzü suyu hürmetinee rabbim en kısa zamnda kucağınız bebişlerle doldursun..amin.
canim benim esim kullandi proxeedi; ve faydasini gorduk.tabi bunun yaninda keciboynuzu kuru,balli karisimm da kullandi.
herkese hayırlı kandiller canlarım
bu gecede edilen dualarımızı Rabbim kabul etsin ve
Efendimiz(s.a.v) in şefaatine nail eylesin hepimizi inşallah.
kızlar bugün kontrole gittim adet sonrası kanamam olduğu için
yumurtam çatlamamış o yüzden oluyomuş kanama
hap verdi bunun için çok şükür önemli bir sorun yok
tekrar hayırlı kandiller hepinize canlarım
Allaha emanet olun görüşmek üzere.
tabii katılabilrsin canım.bayağıdır sizinleyim demişsin demekki bizi uzaktan takip ediyordumnn
inşallah sende bu hayırlı gecenin hürmetinee en kısa zamnda bu azodan kurtulanlardan olursunn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?