Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Vck ve umut arkadaşların dualarını okudum allah kabul etsin insaallah hayırlısı ile bebeklerine kavusurlar .ayrıca herkesin mevlid kandili mübarek olsun.....

Baharcigim zambak arkadasimizin salavatlarini okudum canim
Allah kabul etsin rabbim bu gecenin yuzu suyu hurmetine ikiz ikiz bebekler nasip etsin arkadasimiza

canım ben yaren ve yarsemensu'ya salavatlarını okudum rabbim su mübarek günde dualarını kabul etsin

HAYIRLI KANDİLLER CANLARIM NASILSINIZ BEN BİRKAÇ GÜNDÜR MİSAFİLERİMLE İLGİLENİYORDUM TOPİĞE UĞRAYAMADIM BAHARCIĞIM KENDİM,YAREN,YASENMENSU,ZAMBAK ARKADAŞLARIM İÇİN SALAVATLARIMI OKUDUM RABBİM BU MÜBAREK GÜNÜN HATIRINA HEPİMİZİN GÖNLÜMÜZÜN MURATLARINI VERSİN EN YAKIN ZAMANDA İNŞALLAH İKİZ EVLATLARIMIZ GELİR .BU ARADA BÜTÜN HERKESİN KANDİLİNİ KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM.ARKADAŞLAR BU AY MÜBAREK BİR AY VE İNŞALLAH TEDAVİME BAŞLIYCAM LÜTFEN DUALARINIZ EKSİK ETMEYİN

iğnelerden sonuç alan var,burda yazanlardan okudum.iğne kullanınca birkaçtane normal sperm çıkmış tüp bebek yapmışlar hemen.sonra iğneleri bırakınca eşinin değerleri eski haline dönmüş.bizimde sebep belli değil,kendi tedavimizi kendimiz bulmaya çalışıyoruz işte testesteron yükselsin diye çakşır kökü içiriyorum ben,herkes duyduğu şeyleri deneyip birinden şifa buluyor işte,doktorda bilmiyor herşeyi deniyoruz bi yerden talihimiz bizimde güler inşallah.bizim sperm olgunlaşma evresinde gelişimini durduruyor olgunlaşmadan işte kuyruk falan oluşmadan,hücre aşamasında takılıyoruz biz.ama anladımki sizinki bir ileri gelişim evresinde senin işin daha kolay.hormon değerleri bizimkiyle aynı nerdeyse,sizinkilerde LH biraz yüksek (normal aralığı biraz geçmiş).eşinin beslenmesine dikkat et kuruyemiş balık bal polen falan tüketin birde çinko kullanın belki iğnesiz bile düzelir.çinko çok önemli mutlaka kullanın hiç bir zararıda yok aile hekimime sordum rahatlıkla herkes kullanabilir dedi.
bunlar sizin hormonlar:
(fsh=8,3 mlu/ml 4,6-12,4) 8,3 çıkmış sizin FSH ve normalde 4,6 ile 12,4 değerleri arasında olması gerekiyor normal yani( LH y 10,67 mlu/ml 4-8,6) (prolaktin 272,1 uıU/ml 86-324
bence gayet iyi normal görünüyor.zaten bu yüzden doktorlarda anlayamıyor.hormonu yüksek olanı düşürebiliyor,düşük olanı yükseltebiliyor,ama normal hormon seviyesinde azosperminin sebebini açıklayamıyor

s.a arkadaşlar kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum bizimde azo sorunumuz var ben bayadır sizinleyim ama üyeliğim biraz zor oldu hepinizin bu güzel günü mübarek olsun dualarda buluşmak ümidiyle...
tabii katılabilrsin canım.bayağıdır sizinleyim demişsin demekki bizi uzaktan takip ediyordumnn
inşallah sende bu hayırlı gecenin hürmetinee en kısa zamnda bu azodan kurtulanlardan olursunn.

Canim ben yasemensu ve zambak arkadaslarimizin salavatlarini okudum rabbim kabul etsin....arkadaslar mevlid kandiliniz mubarek olsun rabbim bu gece edilen butun dualarimiizi kabul etsin..

cnm inş cumartesi güzel haberlerle dönersin topiğe tatlım
dualarımda sen de varsın
s.a arkadaşlar kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum bizimde azo sorunumuz var ben bayadır sizinleyim ama üyeliğim biraz zor oldu hepinizin bu güzel günü mübarek olsun dualarda buluşmak ümidiyle...

ARAmıza hoşgeldin cnm deme bizi izleyenlerden biriymişsin
inş sende bizde bizim gibi evlat hasretiyle yananlara nasip etsin

evet 2 ay kullanacak eşim zaten nisan ayında doktorumuzu değiştiricez cem bey veya celalettin beye tedavi olucaz. ne güzel sizde çıkış olmuş inşallah doğal yolla gebe kalırsın rabbim hayırlı evlat nasip eder inşallah. peki doktorunuzdan memnunmusunuz. çok yardımcı oldun çok saol allah razı olsun. amin inşallah bağrı evlat hasretiyle yanan herkese hayırlı salih evlatlar nasip etsin yüce rabbim

herkese hayırlı kandiller canlarım
bu gecede edilen dualarımızı Rabbim kabul etsin ve
Efendimiz(s.a.v) in şefaatine nail eylesin hepimizi inşallah.
kızlar bugün kontrole gittim adet sonrası kanamam olduğu için
yumurtam çatlamamış o yüzden oluyomuş kanama
hap verdi bunun için çok şükür önemli bir sorun yok
tekrar hayırlı kandiller hepinize canlarım
Allaha emanet olun görüşmek üzere.

canım inşallahh güzel hayırlı sonuçlar alırız güzel haberlerle dönerım buraya :) rabbım hepımızın dualarını kabul eyleısn ınsallahh

geçmiş olsun cnm ii şükür bişey çıkmamış cnm
allah allah çatlamamış demek çok çok geçmiş etsin yaradan
sende allaha emanet ol

Yaren ve yasemensu arkadaşların salavat okudum allah kabul etsin.inşallah onlar ve burda ki tüm arkadaşların ve bu durumda olan tüm herkesin hayırlısı ile bebekleri olur .

tabii katılabilrsin canım.bayağıdır sizinleyim demişsin demekki bizi uzaktan takip ediyordumnn
inşallah sende bu hayırlı gecenin hürmetinee en kısa zamnda bu azodan kurtulanlardan olursunn.

teşekkür ediyorum arkadaşlar bizim sorunumuz genetik 47 xxy biraz daha bizim işimiz zor ama mevladan umudumuzu kesmiyoruz burdan takip ettiğim kadarıyla bu sorunla bebeği olanlar var bizimde umudumuz oldular dün cellaleddin hocaya gittik sağolsun çok ilgilendi nebido birde bitkisel kürler kullanıcaz rabbim hepimizin sonunu hayır etsin

Baharicigim yaren, yasemensu ve zambak in salavatlarini okudum canim.
Kizlar rabbim niyetlerinizi kabul etsin, cifter cifter bebeklerinizi en kisa zamanda kucaginiza alin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…