Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
YASEMENSU ZAMBAK06 34BC dualarını okudum allah kabul etsin amin.

benim için okuyan tüm arkadaşlardan allah razı olsun

ya rabbi ibrahim as bağışladığın ismaili as bize de bağışla

bizede hayırlı evlatlar nasip eyle amin.

yani bir kaç sperm hücresi tek varmış..2.testi yaptırmaya da korkuyoruz...hepinizin hikayesini tek tek okudum...inş hepimiz çocuğumuza kavuşabiliriz

yani bir kaç sperm hücresi tek varmış..2.testi yaptırmaya da korkuyoruz...hepinizin hikayesini tek tek okudum...inş hepimiz çocuğumuza kavuşabiliriz

anladım cnm olsun genede umutlu bence bak hücre varmış tek bile olsa yaradan ol dedi mi olmayacak şey yoktur cnm
2.ci test yaptırıp daha sonra dr gidin cnm çünki daha başındasın bir an önce tedavi olup bebğine kavuşursun
hep dua et ya sabır dile allahtan artık dualarımda sende varsın

Yademin
zambak
34bc
arkadaslarimizin dualarini okudum cnm allahim kabul etdin insallah

Aramiza hosgeldin. insallah tez zamanda da ayrilirsin hatta topicte hetkes hamis kalirda tamamen kapanir insallah....

Arkadadim cok sevindim hamis haberini de aliriz en kisa zamanda insallahh...

Baharcım 34bc için salavatları okudum, allah kabul etsin, hayırlı evlatlar nasip eylesin..

inş canım...bende size dua ediyorum...en son hatırladığım kadarıyla eşin ameliyat olmuştu...inş Allah sizin için güzel bi kapı açsın:))

Aramiza hosgeldin. insallah tez zamanda da ayrilirsin hatta topicte hetkes hamis kalirda tamamen kapanir insallah....

Arkadadim cok sevindim hamis haberini de aliriz en kisa zamanda insallahh...

amin cümlemiz için güzel haberler alırız...Allah bu durumu yaşayan,başka sıkıntılardan dolayı hamile kalmayan herkesin yardımcısı olsun...

slm canım ben yaren16,yasemensu ve zambak06 arkadaşlarım için salavatlarımı okudum allah kabul etsin arkadaşlar allah hepinize de en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar ihsan eylesin inşaallah..amin

herkese hayırlı cumalarrrrrrrrr
bugün hep dualarımız allah katında kabul olsun
bugün daha iim sanki bitki çayı içip terletmeye çALIŞtım kendimi işe yaradı

hayırlı cumalarımız olsun topik gülleri,
Baharım,34bc arkadaşımızın salavatlarını okudum allah kabul etsin inş.

cumanız hayırlı olsun arkadaşlar

denizcim haberlerine sevindim inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun

eşim pazartesi celalettin hocayı aradı şubatın 15 inden sonra arayın tatil girdi muayene etmiyorum şuanda dedi
15 tatilden sonra tekrar arayacağız

cnm inşllh sizde olumlu güzel haberlerle gelirsininz buralara
rabbim sevindirsin hepimizii ilk mi gideceksiniz cnm :26:

ben 34bc kardeşimizin selavatlarını okudum.Rabbim şu mübarek cuma gününde cuma saatinde bütün dualarımızı kabül etsin inşallah.

canlarım HAYIRLI CUMALAR CUMA HÜRMETİNE HER NE DİLERSENİZ RABBİM ONU VERSİN AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİNNN GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN HAYIRLISIYLA HAYATIMIZDA OLSUN İNŞŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…