sağol bi denenem
hiç deme ya galiba yakalanıyorum gribe
evet birazdan bitki çayı yapııp içicem zaten cnm yoksa ayvayı yicem bende
gecede bi terlesem tmmm sözlerini dikkate alıcam şirin arkadaşım benim
cnm ramıza hoşgeldin inş tez zamnada evladını alırsın kucağına
cnm kriptozoosperm ne demek cnm ben anlayamadım da yani:26:
yani bir kaç sperm hücresi tek varmış..2.testi yaptırmaya da korkuyoruz...hepinizin hikayesini tek tek okudum...inş hepimiz çocuğumuza kavuşabiliriz
Aramiza hosgeldin. insallah tez zamanda da ayrilirsin hatta topicte hetkes hamis kalirda tamamen kapanir insallah....herkese merhabalar...yaklaşık olarak bu topicte 5000-6000 sayfa okudum bizim de size benzer peroblemlerimiz var...ben ağrılı adet şikayetiyle doktora gittim...miyom varmış...doktor hamile kal...sonra miyomlarını ameliyatla alırız dedi...tahlil istedi eşimden...semen de kriptozoosperm yazıyordu...o günden beri çok kötüyüm..sonra bu siteyi keşfettim..her sayfada üzülüyordum yaşanan olaylara...Allah hepimizin yardımcısı olsun..9 aylık evliyim...ne olacak bilmiyorum...ama bende bebeğimin olmasını çooooooooooooooooook istiyorum((
saolasın cnm benim evt celalettin hoca sizden çok umutluyum dedi
o öyle deyince bizde çok sevindik yeniden heveslendik
inşlh cnm benim inşlh dediğin gibi olur valla o spermler bir çıksa halayı onlara da çektiricem o kadar oldum yani
inşlh hepimizin sonu kendi canımızdan kanımızdan bebeklerimizle güzel günlere olur cnm allahtan hayırlısı artık
bizim için yine zaman zaman zaman cnm bizde sabırla bekleyip elimizden geleni yapıcaz artıkinşlh sonunda yüzü gülenlerden oluruz biz ve bizim durumumuzdaki herkes...
anladım cnm olsun genede umutlu bence bak hücre varmış tek bile olsa yaradan ol dedi mi olmayacak şey yoktur cnm
2.ci test yaptırıp daha sonra dr gidin cnm çünki daha başındasın bir an önce tedavi olup bebğine kavuşursun
hep dua et ya sabır dile allahtanartık dualarımda sende varsın
Aramiza hosgeldin. insallah tez zamanda da ayrilirsin hatta topicte hetkes hamis kalirda tamamen kapanir insallah....
Arkadadim cok sevindim hamis haberini de aliriz en kisa zamanda insallahh...
cumanız hayırlı olsun arkadaşlar
denizcim haberlerine sevindim inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun
eşim pazartesi celalettin hocayı aradı şubatın 15 inden sonra arayın tatil girdi muayene etmiyorum şuanda dedi
15 tatilden sonra tekrar arayacağız
herkese günaydınnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?