slm kızlarr bugün galiba grip oluyorum ben ya her yanım ağrıyo
gözlerimden ateş çıkıyo sanki kızlarrrrr
gönlü güzel arkadaşım.hg
mutlu döndüğüne çoooooook sevindim.canım o kadar hak ettin kii artık mutluluğu...
hep dua ettim inan mutlu dön diye.
celalettin baba dediğim kadar varmış değil mi ...
canım hepimize umut oldu celalettin baba .Allah razı olsun önce gözdem ve eşinden sonra celalettin hocadan
inş vesile olurda hepimiz kavuşuruz bebişlerimize.
hadi hayırlısı bundan sonra yolunuzun nereye gideceğini biliyorsun artık
için daha rahattır.
gelsin artık spermler canlı canlı
Allah yar ve yardımcın olsun gönlü zengin arkadaşımmmmm....kullanacağınız kür ve ilaçlar şifa olsun ....
maşallah canımm..
çook sevindimm..iinsallah en kısa zamanda spermciklerinizde çıkacak..sende çook güzel bir anne olacaksın..
güzel şeyler duymaya çok ihtiyacımız var değilmi??
bende biraz tedirginim bu aralar.
haftaya pazartesi spermiyogram yaptırcaz..
arkadaşım gözün aydın , çok güzel haberlerle dönmüşsün..inşallah en kısa zamanda bol bol bulunacak spermcanların , sonrada hamile haberini vermek kısmet olsun..
slm kızlarr bugün galiba grip oluyorum ben ya her yanım ağrıyo
gözlerimden ateş çıkıyo sanki kızlarrrrr
denizbulut cnm hoşgeldin ne güzel haberlerle geldin
gözünaydın tatlım inşşşhhhhhhhhh o spermcikler 2 ay sonra size gelir oynaya oynaya
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün güzelim
saolasın cnm allah razı olsunmerhaba canım çok sevindim adına inşallah güzel şeyler olur önce canlı spermler sonra gönlünün muradı cennet kokulu meleğin gelsin inşallah...bizde celalettin hoca ile tedavideyiz 2 hafta sonra spermiogram ve kan tahlili yaptırıp hocaya göndericez bizim inhibin b 139 aslında çok iyi üretimin olduğunu gösteriyor ama yok işte 0((((((
Gelişmelere çok sevindim inşallah güzel sonuçlar alırsınız bizimde tedavimiz pregny artı bitkisellerdi ama son iki ay bizimde haftada iki oldu çıkış olmadı ama bu sefer allah nasip etti inşallah seninde isteyen diğer arkadaşlarında en kısa zamanda kucağınız bebişle dolsun eviniz bebek çığlıklarıyla inlesin. Her zaman hepinize dua ediyorum.
sağol bi denenemcanım geçmiş olsun dikkat et kendine :26:
adaçayı, nane limon iç c vitamini al bitanem...
inş daha da kötü olmadan atlatırsın tekrar geçmiş olsun canımmmmm
herkese merhabalar...yaklaşık olarak bu topicte 5000-6000 sayfa okudum bizim de size benzer peroblemlerimiz var...ben ağrılı adet şikayetiyle doktora gittim...miyom varmış...doktor hamile kal...sonra miyomlarını ameliyatla alırız dedi...tahlil istedi eşimden...semen de kriptozoosperm yazıyordu...o günden beri çok kötüyüm..sonra bu siteyi keşfettim..her sayfada üzülüyordum yaşanan olaylara...Allah hepimizin yardımcısı olsun..9 aylık evliyim...ne olacak bilmiyorum...ama bende bebeğimin olmasını çooooooooooooooooook istiyorum((
bitanem gözün aydın güzel haberlerle dönmüşsünüz
inş herşey dilediğin gibi olur canım...
çok mücadele ettiniz çok sabrettiniz inş emeklerinizin karşılığını alacaksınız
hocada umutlu konuşmuş sona yaklaştığınızı söylemiş...
ne güzel inş en kısa zamanda sizin spermler içinde halaylarçekeriz tatlımmmmmmmmmmmmm
rabbim o gül yüzünü hep güldürsün bitanem dualarım seninle
ararım ben seni daha sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?