Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım merba hastanede karşılaşmıştık sonunda üye oldum nasılsın aldınızmı kürlerinizi biz daha almadık bugün iğneyi alıcaz insallah hakkımızda hayırlısı olur bizden umutlu konuşmadığı halde ama benim içim kıpır kıpır geldiğimizden beri çıktık bir yola rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

canım hoşgeldin.içime doğmuş senin güzel haberlerle döneceğin.2 gündür seni bekledim topikte.adınıza çooook sevindim.rabbim daha güzel haberlerini vermeni nasip etsin inş.
Bizde düşünüyoruz hocaya gitmeyi.sen eşinle beraber gitmişsin.bende eşimle beraber gitmeyi çok istiyorum ama çalıştığım için izin alamam diye korkuyorum.sence benim de gitmem gerekli mi ki?birde toplamda kaç gün gerekli testler için falan ?

Canim tedaviniz hayirli olsun insallah bol bol sperm cikisi olur
Sizin adiniza cok sevindim allah yardimciniz olsun

canımm çokkk sevindimminş çıktığınız bu yol hayırlı olur
ve sana bebişini getirir
Rabbim dualarınızı kabul etsin
2 ay sonra spermleri görürsünüz inşş
belki bebişin normal yoldan gelir
bizde celalettin beye gitmeyi düşünüyoruz bi türlü gidemedik inş bende umut dolu ayrılırım celalettin beyin yanından

Canım ben kalan 490 salavatı çektim Allahım tez zamanda sağlığına kavuşmayı nasip etsin.

Özür dilerim yanlış anlamışım ben salavat çekilecek sandım salatı tefriciye duasını bilmiyorum malesef üzgünüm

İnşallahhhh canım inşallahhhhhhhhh

gönlü güzel arkadaşım.hg
mutlu döndüğüne çoooooook sevindim.canım o kadar hak ettin kii artık mutluluğu...
hep dua ettim inan mutlu dön diye.
celalettin baba dediğim kadar varmış değil mi ...
canım hepimize umut oldu celalettin baba .Allah razı olsun önce gözdem ve eşinden sonra celalettin hocadan
inş vesile olurda hepimiz kavuşuruz bebişlerimize.
hadi hayırlısı bundan sonra yolunuzun nereye gideceğini biliyorsun artık
için daha rahattır.
gelsin artık spermler canlı canlı
Allah yar ve yardımcın olsun gönlü zengin arkadaşımmmmm....kullanacağınız kür ve ilaçlar şifa olsun ....

slm canım.
hayır işiyle uğraşıyorsun yüreği güzel arkadaşım.Allah yardımlarının karşılığını kat kat sana versin.amin.

canım benimde bir katkım olsun isterim.
200 adet okuyabilirim tefriciye.
inş meltem en kısa zamanda şifa bulur.Allah yardımcısı olsun.
canım en geç cumartesiye okumuş olurum inş.
haber veririm okuyunca .
haber veremezsem okudu cumartesi okudu yaz.

canımm ben zambak için okudumm..
Allah kabul etsin...:26::26::26:
hayırlı sağlıklı evlatlar versin..

maşallah canımm..
çook sevindimm..iinsallah en kısa zamanda spermciklerinizde çıkacak..sende çook güzel bir anne olacaksın..
güzel şeyler duymaya çok ihtiyacımız var değilmi??

bende biraz tedirginim bu aralar.
haftaya pazartesi spermiyogram yaptırcaz..

arkadaşım gözün aydın , çok güzel haberlerle dönmüşsün.. inşallah en kısa zamanda bol bol bulunacak spermcanların , sonrada hamile haberini vermek kısmet olsun..

Baharcım,

Canım VCK , YAREN16 , YASEMENSU ve ZAMBAK06 arkadaşlarımızın selavatı şeriflerini okudum. Allah kabul etsin inşallah.

TAMAM CANIMM ÇOK SAOL
OKUYUNCA HABER VERİRİSİN aLLAH RAZI OLSUN
SAYI TAMAMLANDIII

slm kızlarr bugün galiba grip oluyorum ben ya her yanım ağrıyo
gözlerimden ateş çıkıyo sanki kızlarrrrr
denizbulut cnm hoşgeldin ne güzel haberlerle geldin
gözünaydın tatlım inşşşhhhhhhhhh o spermcikler 2 ay sonra size gelir oynaya oynaya
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün güzelim

amin inşallah bizde bakalım tedaviye başlıycaz körü körüne inşallah pişman olmam
cnm benim neden körü körüne olsun allahtan umut kesilmez inşlh süpriz spermlerle sizde mucize bebeğinize kavuşursunuz
allahtan ümidini kesme cnm ...

canım cok sevindim aklım sendeydi ne güzel haberlerle döndün insallah sperm cıkışı ilk aydan gösterir
saolasın cnm allah razı olsun inşlh cnm inşlh o spermleri bir görsek gerisini çok fazla düşünemiyorum şimdilik

üyeliğin hayırlı olsun cnm burdaki sohbet ve arkadaşlıklarla inan daha çok şey öğrenip yol katedeceksin dışardan okuyup soramadıklarını aklına takılanlaraı burda sorabilirsin cnm burası benim hayatımın bi parçası oldu artık
cnm bugün m.eraslana siparişlerimizi verdik ödemeyi yaptık bi kaç güne gelecek kısmet olursada mehmet ermişlede görüştük oda gönderecek sadece ruhi geylani aktar kaldı o da yarın yerinde olacakmış hemen hepsini temin edip başlamak istiyoruz cnm...
umutsuz olma cnm dr umutsuz olsa size hiç birşey önermezdi sizin durumunuzda bebeğine kavuşanları unutma sizinde yüzünüz güler inşlh..

saolasın cnm allah razı olsun
inşlh cnm inşlh hepimiz birgün burda bebeklerimize kavuştuğumuzu yazarız inşlh..
evt cnm eşimle gittik bence birlikte gitmek daha iyi
sonuçta bu ortak sorun anlatabilmek ve anlamak önemli
kafandaki bütün soruların bi cevabı ve durumumuzn akibeti açısından bence birlikte gitmek en iyisi
ve benim eşim çok az konuşur dr genelde ben konuşurum felan bende çalışıyorum cnm ve işlerim çok yoğun oluyor 2 günlüğüne izin aldım aslında işlerimiz 1 günde bitiyor ama biz o şekilde ayarlamıştık cnm inhibin b testini sizde önceden yaptırın hastanede de sabah dr la görüşüyorsunuz kan veriyorsunuz sonra sperm ve doppler için yönlendiriyor
sperm testi yapılan yer hastaneye yakın renkli dopplerde şirinevlerde onuda hemen veriyolar sonuçlar çıkınca akşamda hocayla görüştünüzmü 1 günde işleriniz biter diye tahmin ediyorum ama tabii duruma göre hocanın istiyecekleride değişiyordur heralde....

Canim tedaviniz hayirli olsun insallah bol bol sperm cikisi olur
Sizin adiniza cok sevindim allah yardimciniz olsun

saolasın cnm allah razı olsun 2013 te hepimizde sperm çıksın celalettin bey bizlere uğur getirsin inşlh...

merhaba canım çok sevindim adına inşallah güzel şeyler olur önce canlı spermler sonra gönlünün muradı cennet kokulu meleğin gelsin inşallah...bizde celalettin hoca ile tedavideyiz 2 hafta sonra spermiogram ve kan tahlili yaptırıp hocaya göndericez bizim inhibin b 139 aslında çok iyi üretimin olduğunu gösteriyor ama yok işte 0 ((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…