canımmm bahar arkadaşımın salavatlarını okudum ,mevlam hayırlısı ile miss kokulu yavrusunu kucağına almayı nasip etsin.
rahat sağlıklı hamilelik geçirsin inşallah..
canım senin tedavin negatif sonuçlanmamış mıydı?
cnm hoşgeldin gerçekten burayı bu kız unuttumu diyodum bendemerhaba kızlar nasılsınız?
çoooook uzun zamandır seslenmedim size biliyorum. geçmişi okumaya çalıştım bıraktığım yerden başlayınca oku oku bitmedi. hadi söyleyin bakalım neler oldu :) kimlerde ne hayırlı haberler var :)
beni sorarsanız,oğlumla günlerim dolu dolu geçiyor. onun büyümesini şaşkınla izliyorum ufacık bir bebeğin çarçabuk birşeyler öğrenmesi beni şaşırtıyor. bebeklerin müthiş gözlem yetenekleri ve hafızaları var. bebek büyütürken çok dikkatli olmak gerekiyormuş :))) yaşayarak öğrendim.
hepinizin (bir şekilde) anneliği yaşamanızı diliyorum. hayat başka, her şey başka.. bambaşka...
bayanlar arada gelip bakıyorum yorumlarada ne kadar çokmuşuz.hele şu tabloyu görünce tuhaf oldum.ne gelirse rabbimden amenna ama böyle imtihan da zor inşallah hayırlı güzel haberler alırız en kısa zamanda.birde Salavat ve Yasin-i şerif okuyorsunuz galiba bu konudada bi bilgi verseniz.bende size Meryem suresini okumanızı tavsiye edeyim.41 gün zemzem e okunup okudukça hergün azar azar 3 yudum içirin eşinize.birde Kün feyekün duası var ol dedi oluverdi anlamı isteyen olursa detay yazarım.Allaha emanet olun dua ile.
cnm hoşgeldin gerçekten burayı bu kız unuttumu diyodum bende
oğlunla bi ömür huzurlu,mutlu ol cnm benim
haklısın cnm ben yeğenlerimden biliyorum çok zeki,akıllı ve tatlı oluyolar seninkide tam şimdi yemeliktir hee
ayy cnm duan için allh razı olsun hepimiz hayırlısıyla anneliği tadarız
günaydın kızlarrrrrrr
bugün topiğimiz hep güzel haberlerle dolsun taşsın inşşllhhhhhhhh
günaydın arkadaşım nasılsın
iim tatlım sen nasılsın
hayatı yaşayıp gidiyoruz şükür
ben de iyiyim canım sağol aynenn... allahtan forum var da biraz kafa dağıtıyorummm
geçende günaydın mesajıma cvp yazmıssın çıkmıştım göremedim evde de netim yok kusara bakma cvp yazamamıştım
önemli değil ttalım zaten bazen yazıp çıkıyoruz hemen
iş güç olunca olmuyo ben kırılmam merak etme
hakkaten burasını iiki keşfetmişim
buraya ben daha önce ziyaretçi olarak bakıyodum ne güzel diyodum kayıt oldum ohhh ii yaptım
canım rüyan hayra çıksın yorumlamak istemem çünkü nasıl yorumlarsan öğle olurmuşsize bişey sorcam
ben 3 gündür istihareye yatıyorum
eşimin tayin olayı var biz konyada oturuyoruz eşim sınava girdi ve şeflik için ısparta geldi
1. gün erkek bebek gördüm 2.gün eşimde bende silahlı bi adamın bizi kovaladığını görmüşüz eşim araba lastiği alıyormuş siyah iyiye gelmiyor heralde
3.gün ben kan gördümm 7gün devam ediliyormuşş ama benim düşüncem netleşti gitmek hayırlı değil
bu durumda gitmedik diye pişman olmıyacağımm iyiki istihareye yatmışımm inşş bizim için hayırlı olan olur
sizce bu rüyaların anlamı ne bilen varsa yorumlayabilirmi ?
canım rüyan hayra çıksın yorumlamak istemem çünkü nasıl yorumlarsan öğle olurmuş
birde şunu yap eline Kuran-ı kerim'i al dileğini söyle sonra 11ihlas,10fatiha oku.daha sonra bir sayfa aç
sayfada anlamları yazıyordur az çok seni anlatır.eğer türkçesinden açarsan bu bu şekilde yapılıyor
arapça kuran dan bakacaksanda sağ sayfada h harfi çok çıkarsa hayır.ş harfi çok çıkarsa şerdir.
bir de şunu söyliyeyim bir dilek için sadece 1 kere yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?