Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canımmm bahar arkadaşımın salavatlarını okudum ,mevlam hayırlısı ile miss kokulu yavrusunu kucağına almayı nasip etsin.
rahat sağlıklı hamilelik geçirsin inşallah..

Allah razı olsun. Cenabi Allah sanada hamilelik duygusunu tattırsın. Sende yakın zamanda hamile kalıp 9 ay sonra guzel guzel nurtopu hayırlı evlat nasip etsin.

Bu dua senin ve diger tüm arkadaslarım için. Allah hepiniz için razı olsun. Dertlerinize derman versin.

canım senin tedavin negatif sonuçlanmamış mıydı?

İste onu hiç sorma. Hem kanamam başlamıştı hemde idral testte negatif sonuc çıkmıştı. Çok üzüldüm ve o diger topikten ayrıldım. Sonra kan testi yaptırdım, ummadığım zaman Dr bana tel açtı. Testim pozitifmis. Tabiki dünya bizim oldu, fakat keseyi görmeden ne sevinebiliyoruz nede çevremize anlatabiliyoruz.

İnşallah sende muradına erersin

merhaba kızlar nasılsınız?
çoooook uzun zamandır seslenmedim size biliyorum. geçmişi okumaya çalıştım bıraktığım yerden başlayınca oku oku bitmedi. hadi söyleyin bakalım neler oldu :) kimlerde ne hayırlı haberler var :)
beni sorarsanız,oğlumla günlerim dolu dolu geçiyor. onun büyümesini şaşkınla izliyorum ufacık bir bebeğin çarçabuk birşeyler öğrenmesi beni şaşırtıyor. bebeklerin müthiş gözlem yetenekleri ve hafızaları var. bebek büyütürken çok dikkatli olmak gerekiyormuş :))) yaşayarak öğrendim.
hepinizin (bir şekilde) anneliği yaşamanızı diliyorum. hayat başka, her şey başka.. bambaşka...

evet canım gerçekte iç hastalıkları dr ama bizim gibi çocuğu olmayanlarla da ilgileniyo
bu konuda kendini geliştirmiş ve birçok çocuksuz çiftin evlat sahibi olmasına vesile olmuş bir doktordur
gitmenizi tavsiye ederim canım onun tedavisinde olan biri olarak(eşim tedavide tabi)
inşallah siz de evladınıza kavuşursunuz tez zamanda.[/QUOTE]

anladım şimdilik bitkisellere devam ediyoruz.Mustafa eraslan dan kullandık 750 lira tuttu ilaçlar 3 ay kullandık ama olumsuz oldu.şimdi tanıdığımız hoca hazırladı bi karışım onuda kullanıcaz inşallah olumlu olur aksi taktirde doktor tedavisine başlayacagız.dua ile

bayanlar arada gelip bakıyorum yorumlarada ne kadar çokmuşuz.hele şu tabloyu görünce tuhaf oldum.ne gelirse rabbimden amenna ama böyle imtihan da zor inşallah hayırlı güzel haberler alırız en kısa zamanda.birde Salavat ve Yasin-i şerif okuyorsunuz galiba bu konudada bi bilgi verseniz.bende size Meryem suresini okumanızı tavsiye edeyim.41 gün zemzem e okunup okudukça hergün azar azar 3 yudum içirin eşinize.birde Kün feyekün duası var ol dedi oluverdi anlamı isteyen olursa detay yazarım.Allaha emanet olun dua ile.

günaydın güzel,sabırlı,merhametli arkadaşlarım,
haftamız en güzel şekilde geçsin inşallah.
Baharım ,ENFAL33ve BAHAR247 arkadaşlarımızın salavatlarını okudum allah kabul etsin inşallah.

cnm hoşgeldin gerçekten burayı bu kız unuttumu diyodum bende
oğlunla bi ömür huzurlu,mutlu ol cnm benim
haklısın cnm ben yeğenlerimden biliyorum çok zeki,akıllı ve tatlı oluyolar seninkide tam şimdi yemeliktir hee
ayy cnm duan için allh razı olsun hepimiz hayırlısıyla anneliği tadarız

evet cnm sayımız azalacağına git gide çoğalıyo
hepimiz inş o güzel bebekli yıllara geliriz cnm
cnm biz dualarda zaten meryem ,yasin süresini okuduk ,künfe yekün de okuduk
şimdi salavatı şerif okunuyo ama daha sonra okunacak duayı bahar85 arkadaşımız yazar hatta dah önce yazmıştır ama benim gözümden kaçmış
cnm sen bahar gelince daha ayrıntılı bilgi alırsın ondan

günaydın kızlarrrrrrr
bugün topiğimiz hep güzel haberlerle dolsun taşsın inşşllhhhhhhhh

teşekkür ederim canım. gerçekten hayatım 180 derece değişti. kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim. oğlumun hayatımıza girmesiyle hayata bakışım değişti insanlığım dahi değişti diyebilirim :)

iim tatlım sen nasılsın
hayatı yaşayıp gidiyoruz şükür

ben de iyiyim canım sağol aynenn... allahtan forum var da biraz kafa dağıtıyorummm
geçende günaydın mesajıma cvp yazmıssın çıkmıştım göremedim evde de netim yok kusara bakma cvp yazamamıştım

önemli değil ttalım zaten bazen yazıp çıkıyoruz hemen
iş güç olunca olmuyo ben kırılmam merak etme
hakkaten burasını iiki keşfetmişim
buraya ben daha önce ziyaretçi olarak bakıyodum ne güzel diyodum kayıt oldum ohhh ii yaptım

özelden mesaj göndermeye çalışıyorum ama mesaj kutun dolu bi baksan sana mesaj gönderecem de

aynen canımmm bide aynı sorunu paylaşan insanların seni anlaması kadar mühim bişe olamaz tek olmadığımı hissediyorum ve umudum hala devam ediyor
gülümsememi sağlıyor bu forum

banu ve enfal kardeşlerimizin selavatlarını okudum.Rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin etsin inşallah.

size bişey sorcam
ben 3 gündür istihareye yatıyorum
eşimin tayin olayı var biz konyada oturuyoruz eşim sınava girdi ve şeflik için ısparta geldi
1. gün erkek bebek gördüm 2.gün eşimde bende silahlı bi adamın bizi kovaladığını görmüşüz eşim araba lastiği alıyormuş siyah iyiye gelmiyor heralde
3.gün ben kan gördümm 7gün devam ediliyormuşş ama benim düşüncem netleşti gitmek hayırlı değil
bu durumda gitmedik diye pişman olmıyacağımm iyiki istihareye yatmışımm inşş bizim için hayırlı olan olur
sizce bu rüyaların anlamı ne bilen varsa yorumlayabilirmi ?

canım rüyan hayra çıksın yorumlamak istemem çünkü nasıl yorumlarsan öğle olurmuş
birde şunu yap eline Kuran-ı kerim'i al dileğini söyle sonra 11ihlas,10fatiha oku.daha sonra bir sayfa aç
sayfada anlamları yazıyordur az çok seni anlatır.eğer türkçesinden açarsan bu bu şekilde yapılıyor
arapça kuran dan bakacaksanda sağ sayfada h harfi çok çıkarsa hayır.ş harfi çok çıkarsa şerdir.
bir de şunu söyliyeyim bir dilek için sadece 1 kere yapıyorsun

tamam canımm çokk saol bizim için hayır değil gibii
çünkü burdan ev aldıkk maddi olarak orada kira vermek zor olacak
ist gelme durumumuz varr
inşş hayırlı olan olur
söylediklerini yapacağım bugün eşim 7 gün yatılır dedi bende öyle yapıyordum
canımm herşey üst üste geliyor ne yapacağımızı şaşırdık valla
hakkımızda ne hayırlısıysa o olsun
karar vermek çokk zormuşş Allahım kimseyi zorda bırakmasın Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…