Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
banada öyle geldi canım
çok ince düşünmeniz lazım orda yeniden bir düzen kurmak kolay olmayabilir
inşallah hakkınızda hayırlısı olsun
istanbula gelin bence burası daha hayırlı görünüyor
nede olsa bende istanbul dayım

Allah iyilik versin canım bu ay tedaviye başlıyormusunuz canım

canım iğnelerimi oluyorum 5 iğne oldum yarın doktorum çağırdı muayene için yarın merkeze gidicem ve iğnelerime ilave edicek yani çok az bi zaman kaldı sonuç için.ya olumlu yada olumsuz

cnmcım celalettin bey mustafa eraslanın
panax ve e1 ilaçlarını günde 3 er defa kullanmazı söyledi
aradığım yer kibarlının merkeziymiş
öyle söylldiler sen söyleyince aklıma geldi
dönerciler çarşısının orda mustafa eraslanın ilaçlarını satan yerde var
akşama oraya gidip bi teyit edip gelicem
içimde kalmasın

oy oy oy annelerin en güzeli en tatlı olanlarından herdemk annemiz gelmiş
nasılsın tatlım anlaşılan dünyan tamamen değişmiş
allah bozmasın inşlh bizleride unutma cnm arada oğluşundan mutluluğundan bahset ki bizde
mutlu olalım yeni resimlerinide görmek istiyoruz oğluşunun ona göre...

arkadaşlar nasılsınız

cnm hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın
en son tedavide olduğunuzu söylemiştin
noldu durumunuzdan bahsedermisin
bizde tedaviye artık celalettin beyle devam ediyoruz
durumumuzda henüz bi değişiklik yok hala azoyuz
Ama inşlh bu tedavi sonucunda bizimde yüzümüz güler öyle umut ediyorum...

canım umut tüp bebkteyiz emre bey ve süleyman bey ile tedavideyiz.eşim 47 xxyli çıktı 3 ay hap kullandı sonra benim adetimin 3.günü tedavim başladı şuan 5.iğnemi oldum yarın merkeze kontrole gidicem ve ilave iğnelerimi alıcam eşim tese olurken benim yumurtalarım toplancak canım o kadar stresliyim ki hiç sperm çıkmazsa diye

anladım cnm hayırlısı olsun inşlh eşinde sperm bulunur dualarım seninle için ferah olsun inşlh emekleriniz yer bulur

cnm mrb nasılsın

merhaba cnm iyiyim saolasın sen nasılsın
kürlerinizin hepsini temin edebildinizmi cnm
bizimkisiler geldi
bugün hepsine başladık
panax ve e1 günde 3 defa aç veya tok farketmezmiş kullananlardan yine nasıl kullandıkları ile ilgili bilgi rica ediyorum
birde yanında omega 3 göndermişler hediyesi oda sabahları 1 adet aç olacakmış
mehmet ermiş aktardan gelen g 5 macunu günde 2 sefer sabah ve akşam aç 1 er tatlı kaşığı tahta kaşıkla
mehmet ermişin göndermiş olduğu demir dikeni çayı günde 1 sefer aç yada tok farketmezmiş yine kullananlardan bilgi rica ediyorum...:26::26:

Enfal33 ve bahar arkadaşlarımızın salavatlarını okudum. Allahım herşeyi gönüllerince versin. Sağlıkla sıhhatle bebeklerini kucaklarına alsınlar.

canımm hakkımda hayırlısı
Aminnnnnnn rabbim yolumuzu hep açık etsin inş
bencedeeee ist en hayırlısıııı
Bi gelebilsem başka bişey istemiyorum da olmadımı olmuyor işte
Hahaaaaaaaaaaa evet istanbulda sen varsınn
Geliyorumm bekle benii

Enfal33 ve bahar arkadaşlarımızın salavatlarını okudum. Allahım herşeyi gönüllerince versin. Sağlıkla sıhhatle bebeklerini kucaklarına alsınlar.

bir mailini okudum dr murat başar gidecegin yazıyordu bizde ona gidiyoruz biz hastalıgımızı yeni öğrendik acaba sizin hastalıgınızın sebebi neydi birde doktor hakkında da bilgim yok anlıycan kafam çok karışık ve mutsuzum bana biraz sizin hastalıgınızdan ve geçminizden bahsedebilirmisin

bahar kardeşimizin selavatlarını okudum.Rabbim kabül etsin inşallh.Dualar bitti sanırım yeni dualarda buluşmak dileğiyle.

teşekkür ederim denizbulut :) oğlumun resmini sana özel olarak göndereyim canım :) gör bak teyzesi ne tatlı :) Allahım herkese bu güzel duyguyu yaşatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…