Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canımmmm inşallah ilaçlarını yazdırmışsındır ilaç yazdırma süresi 1 tedaviye başla süreci 6ay içinde olmalı çünkü
Gerçi sen benden daha iyi bilirsin ama
evet canım yazdırdım eczanede tedavimi bekliyor ilk 3 gün içinde almamız lazım canım yoksa hakkımız kayboluyormuş

Canlarim o güzel dualariniz icin cok cok tesekür ederim. Dün mercan arkadasimizin erken dogum yaptigini ögrendim. Kurban oldugum allahim iki kizinida ona bagislasin insallah. Rabbim büyüktür bukadar aci cektik üzüldük kavgalar ettik say say bitmezki ama kurban oldugum allahim bugün degilse bigün mükafatini vericek ben buna inaniyorum. Sabrin sonu selametdir biliyorum demesi kolay aramizda 10 sene yada daha fazla bekliyen var yani kolay degil allahim herkese sabir versin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah. Ara ara gelmeye caliscam cok özledim sizleri

Kizlar bide sey seda dan haberi olan varmi? Onuda cok merak ettim

Son düzenleme:
herkese hayırlı günler olsun
inş mercan arkadaşımızın kızlarından gelen güzel haberler olur heppp

Günaydın güzel arkadaşlarım.günümüz bereketli geçsin inş.
Baharım Aruna arkadaşımızın süresini okudum allah kabul etsin inş.

Mercancım haberini şimdi aldım canım.vardır bunda da bir hayır.kesinlikle korkma.şuan çok sıtreslisindir haliyle ama buda geçecek emin ol.Bak benim patronumun eşi 29 yada 30 haftalıkken üçüz bebeklerini dünyaya getirdi.birer kilo falandılar.uzun süre küvezde yattılar.onlar içinde zor geçti ogünler ama allahın izniyle geçti ve 3 de çok tatlılar.3 yaşını doldurdular bile.allahın izniyle seninde geçecek.evine götürecen pıtırcıkları.
Baharım bende 200 tane tefriciye alıyorum.allahım güzel annesine bağışlasın.amin

yani eskiden uygulanabiliyormuş şimdimi yasal engele takılmış bu?garip..ben bi arayayım ankalife'ı bakalım ne durumdaymış.sizin tedaviniz ne aşamada canım?biz prengly iğnede kullandık.

denizbulut nasılsın canım istanbula gitmişsiniz sonunda :) inşallah hayırlısı olur ,biz yaza kadar bekliyoruz işte durumumuzda bir değişiklik olursa tüp bebek,yoksa bende istanbula gitmek istiyorum.neler yaptınız biraz anlatırmısın?

Aruna kardeşimiz için ayetel kursi yi okudum.Rabbim evinden çocuk seslerini eksik etmesin inşallah.
Bu arada mercan kardeşimizden haber var mı.İyi haberlerini bekliyorum.Çünkü onlar bizim umut kaynağımız olacak.Rabbim her zaman korusun küçük meleklerimizi.

yani eskiden uygulanabiliyormuş şimdimi yasal engele takılmış bu?garip..ben bi arayayım ankalife'ı bakalım ne durumdaymış.sizin tedaviniz ne aşamada canım?biz prengly iğnede kullandık.

canım biz daha tedaviye baslamadık emre bey ile maillestik sehir dışından gidecegimiz için bir takım genetik testleri verdik onların sonuçlarını bekliyoruz rabbimin izni ile insallah bu imtihandan yüzümüz gülerek cıkacaz kısaca söyle diyebilirim bizim hormonlar normal sol tarafta grade 3 varikosel var sag tarafda grade 2 varikosel var simdilik bu kadar var kaan hoca kuvvetli ihtimal tıkanıklık var diyo .emre beyde olabilir diyo fiziksel muhane etmeden bir sey diyemem dedi rabbim de sizide kurtarır insallah.

slm canım iyiyim saolasın sen nasılsın
evt cnm gidip geldik
şuanda celalettin hoca ile tedavimize devam ediyoruz
biz haftada pregni 5000 1 adet vurunuyorduk(pregniyi bulamadığımız için)
onun mutlaka haftada 2 adet olması gerektiğini söyledi
ayrıca lökosit için antibiyotik verdi 7 günlük pazar bitecek
birde panax ve e1 kullanıyoruz
ermiş aktarın g5 macunu ve demirdikeni çayını içiyor eşim
hormonlarımız felan normal ama sperm yok işte
hakkımızda hayırlı bakalım cnm
sizde durum sebep neydi cnm hatırlayamadım
hangii dr gidiyorsunuz
neyse bakalım sizde biraz dinlenin yaza kadar
ama ben celalettin hocaya gitmenizi tavsiye ederim

merhaba kızlar
yeter tedaviye başlamışsın, hayırlı olsun inşallah bu defa bebeğine kavuşursun. hem sana hem kız kardeşine umut olur.

vck, sonu güzel olsun varsın bir ay sonra olsun. eşin bir taraftan haklıda şimdi gelen gideniniz çokmuş duyulsun istemez. evden her çıkışta birilerine nereye gideceğini söylemek zorunda kalmak kötü. biz evde sözleşiyorduk gören olursa dişçiye gidiyoruz, alışverişe gidiyoruz faln deriz diye. eşim o kadarcık bile yalan söyleyemezdi mecburen ben atlar cevap verirdim hemen. inşallah sizinde yüzünüz güler benim doğumdan önce senin ve yeterin hamile haberini alırım.

cemre, geçmiş olsun eşin ameliyat olmuş. önemli birşey değildir umarım

merhaba canım hoşgeldinamin canım Allah razı olsun canım ne bileyim kendimi ilk defa bu kadar hazır hissetmiştim ben eşimden daha çok korkuyorum:18::18::18::18::18:raporumu çıkardığım gün umuttüp bebeğe gitmiştim ulun bey hemen başlıyalım demişti.ama ben korkudan kabul etmemiştim şimdi eşime daha çok hak veriyorum sonunda herşey eşimde bitiyor asıl onun kendini hazır hissetmesi lazım.birde akrabaları falan gelen giden oluyor ne olursa olsun kimsenin bilmesini istemiyor ben olsam bende söylemek istemezdim.inşallah hakkımızda böylesi daha hayırlıdır.amin canım Allah razı olsun inşallah Rabbbim bizede yaşatır bu mucizeyi seninde Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah

yaa demek doğum yaptı mercanımız
ama erken gelmiş bebişler inşallah Rabbim şifalar versin bebişlere
baharcım ben de 200 tane alayım tefriciye canım.

canım hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın
inşallah böylesi hayırlıdır canım sonunda siz de kavuşursunuz bebişlerinize.

cnm ben aruna arkadaşım için ayet'el-kürsiyi okudum allah kabul etsin gönlündeki tez zamnada gerçek olsun sağlıcakla bebişine kavuşsun inşlh amin...

sağol canımmmmmmm

canlar dün mercanı aradım en son hastanede yatıyordu nasıl olduğunu sormak istemiştim...
Meğer pazar günü doğum yapmış 29 haftalıkken...
Bebişler küçükler ve küvezdelermiş solunum cihazına bağlı...
Yarım saat daha geç olsaymış sezeryan sonuç kötü olabilirmiş...
Telde konuşurken tuttum kendimi ona destek olmaya çalıştım ama tel kapatır kapatmaz başladım ağlamaya dayanamadım
Rabbim kızlarını mercanıma bağışlasınnnnnnnnnn...
Sağlıcakla kızlarını alıp evlerine gittiklerini de duyarız inş...
Canlar arkadaşımız ve bebişlerinin şuanda duaya çok ihtiyaçları var...
Ben tefriciye okumaya başlıycam bugün...
Okumak isteyen arkadaşlarda varsa onlarda kaç tane okuyacaklarını yazarsa sevinirim...
Dua etmekten başka elimizden hiçbişey gelmiyor çünkü...
Rabbim onları birbirlerine bağışlasın...

TEFRİCİYE OKUYANLAR=

BAHAR=244=OKUDU
BASAK2569=200=OKUDU
CEMREM29=500
DENİZBULUT=100
ESMA=100
ESRA1982=200
FLZASK2003=250=OKUDU
İNCİ_TANESİ=200
KADER60=50
NURSEN=200
SEVAL0817=200
TULAY20=100
VCK=250
5816BURSA=700 - 2 yasin

KALAN=1250

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…