evet canım yazdırdım eczanede tedavimi bekliyor ilk 3 gün içinde almamız lazım canım yoksa hakkımız kayboluyormuşCanımmmm inşallah ilaçlarını yazdırmışsındır ilaç yazdırma süresi 1 tedaviye başla süreci 6ay içinde olmalı çünkü
Gerçi sen benden daha iyi bilirsin ama
baharcim mercan arkadasimiz icin 150 tane tefriciyede ben okuyorum rabbim meleklerini ona bagislasin yardimcisi olsun insallah
canım vermedi diye biliyorum biz ilk durumuzu ögrendigimizde tanıdıklar ankalife merkezine yönlendirmişti bizi megersem bu kök hücre işlemini ordaki doktor yapmış ozamanlar ben sormuştum mikrotesede cıkmazsa kök hücre deniyebilirmiyiz demiştim izin almaya calışıyoruz demiş hasta danışmanı . ama biz merkeze bir daha gitmedik araştırmalarımız sonrası baska bir merkeze yöneldik
yani eskiden uygulanabiliyormuş şimdimi yasal engele takılmış bu?garip..ben bi arayayım ankalife'ı bakalım ne durumdaymış.sizin tedaviniz ne aşamada canım?biz prengly iğnede kullandık.
denizbulut nasılsın canım istanbula gitmişsiniz sonunda :) inşallah hayırlısı olur ,biz yaza kadar bekliyoruz işte durumumuzda bir değişiklik olursa tüp bebek,yoksa bende istanbula gitmek istiyorum.neler yaptınız biraz anlatırmısın?
merhaba canım hoşgeldinmerhaba kızlar
yeter tedaviye başlamışsın, hayırlı olsun inşallah bu defa bebeğine kavuşursun. hem sana hem kız kardeşine umut olur.
vck, sonu güzel olsun varsın bir ay sonra olsun. eşin bir taraftan haklıda şimdi gelen gideniniz çokmuş duyulsun istemez. evden her çıkışta birilerine nereye gideceğini söylemek zorunda kalmak kötü. biz evde sözleşiyorduk gören olursa dişçiye gidiyoruz, alışverişe gidiyoruz faln deriz diye. eşim o kadarcık bile yalan söyleyemezdi mecburen ben atlar cevap verirdim hemen. inşallah sizinde yüzünüz güler benim doğumdan önce senin ve yeterin hamile haberini alırım.
cemre, geçmiş olsun eşin ameliyat olmuş. önemli birşey değildir umarım
Selam kızlarrr..
sizee Mercan2011 den haberlerimm varrr..
Mercan pazar günü 29 haftalık hamileyken bebeklerini dünyaya getirmiş..
şuan kuvözdelermişş küçüçükler tabi..:26::26:
Ne olurr dua edin rabbim bebeklerini onlara bağışlasınn sorunları atlatıp ,
sağlıklı bi şekilde bebişlerini kucağına alıpp evlerine götürebilsinler..:26::26::26:
yaa demek doğum yaptı mercanımızcanlar biraz önce mercanı aradım en son hastanede yatıyordu nasıl olduğunu sormak istemiştim...
meğer pazar günü doğum yapmış 29 haftalıkken...
bebişler küçükler ve küvezdelermiş solunum cihazına bağlı...
yarım saat daha geç olsaymış sezeryan sonuç kötü olabilirmiş...
telde konuşurken tuttum kendimi ona destek olmaya çalıştım ama tel kapatır kapatmaz başladım ağlamaya dayanamadım
rabbim kızlarını mercanıma bağışlasınnnnnnnnnn...
sağlıcakla kızlarını alıp evlerine gittiklerini de duyarız inş...
canlar arkadaşımız ve bebişlerinin şuanda duaya çok ihtiyaçları var...
ben tefriciye okumaya başlıycam bugün...
okumak isteyen arkadaşlarda varsa onlarda kaç tane okuyacaklarını yazarsa sevinirim...
dua etmekten başka elimizden hiçbişey gelmiyor çünkü...
rabbim onları birbirlerine bağışlasın...
selam canlarım baharımın dediği gibi eşim bugün tedaviye başlamamızı kabul etmedi bende çok fazla sıkmadım
ama söz verdi ne yedirip içirsem kabul edecekmiş kendini hazır hissetmiyormuş
misafirler gelip gidiyormuş kimse bilsin istemiyormuş birde bu ay çok antibiyotik içmişti baharım sperm çıkmasını engelleyebilir demişti
daha birçok sebepler en önemlisi eşimi çok sıkmak istemiyorum bir ay geç olsun sonucu hayırlı olsun benden haberler böyle
bu arada mercanımın melekleri dünyaya erken gelmiş Rabbim inşallah onları anasına babasına bağışlasın dualarım meleklerimiz için
baharcığım şimdilik 250tane tefriciye okuycam yetiştirebilirsem yine okurum
merhaba kızlar
yeter tedaviye başlamışsın, hayırlı olsun inşallah bu defa bebeğine kavuşursun. hem sana hem kız kardeşine umut olur.
m
vck, sonu güzel olsun varsın bir ay sonra olsun. eşin bir taraftan haklıda şimdi gelen gideniniz çokmuş duyulsun istemez. evden her çıkışta birilerine nereye gideceğini söylemek zorunda kalmak kötü. biz evde sözleşiyorduk gören olursa dişçiye gidiyoruz, alışverişe gidiyoruz faln deriz diye. eşim o kadarcık bile yalan söyleyemezdi mecburen ben atlar cevap verirdim hemen. inşallah sizinde yüzünüz güler benim doğumdan önce senin ve yeterin hamile haberini alırım.
cemre, geçmiş olsun eşin ameliyat olmuş. önemli birşey değildir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?