çok sevindimmmm inşşşşş kucaklayıp evinede götürecekkkSalı günü haberini aldığım zaman arayamamıştım ama bugün dayanamadım ve aradım mercanı haber almak için
hakikatten sesii zor çıkıyodu ve kötüydü gerçekten...
bende kötü oldumm..
ama iyi bi haber varr
bi tane bebişini solunum cihazından çıkarmışlar..
ama küçük olan hala cihaza bağlıymışşş..,..
inşallah oda en kısa zamanda düzelicekkkkk
hepinizin dua ettiğini söyledimm..çok duygulandı Allah razı olsun diyoo..
hepinizee çok selamı varr...
şimdilik haberler böyle kızlarr
şükürler olsun rabbime
benimde aklım onda ama üst üste aramayayım diye aramadım bugün yarın ararım artık...
allahın izniyle diğer bebişimizde kardeşi gibi toparlayacak kendiniiiiiiiiiiiiii
canım çok sevindimSalı günü haberini aldığım zaman arayamamıştım ama bugün dayanamadım ve aradım mercanı haber almak için
hakikatten sesii zor çıkıyodu ve kötüydü gerçekten...
bende kötü oldumm..
ama iyi bi haber varr
bi tane bebişini solunum cihazından çıkarmışlar..
ama küçük olan hala cihaza bağlıymışşş..,..
inşallah oda en kısa zamanda düzelicekkkkk
hepinizin dua ettiğini söyledimm..çok duygulandı Allah razı olsun diyoo..
hepinizee çok selamı varr...
şimdilik haberler böyle kızlarr
esımın azo oldugunu ogrendıgımde,solugu burda almıstım. sızlerın destegı vetecrubelerıyle aglamaktan sıyrılıp delı gıbı bı mucadelenın ıcınde buldum kendımı... Rabbım sesımı duydu karnıma dustu mınıgım,sonrasında olumsuz seyler yasadık ama Rabbımın ıznı ve sız guzel kalplı kardeslerımın dualarıyla bu haftaya geldım ınsallah umuldugu gıbı olmayacak sızlere mujdelı haberlerle doncem....Dualarınızı eksık etmeyın yarın sabah erkenden sezeryan doguma gırcem... dogum anında ısımlerınızle dualarımda olacaksınız... sızlerı sevıyorum hakkınızı helal edınn...
esımın azo oldugunu ogrendıgımde,solugu burda almıstım. sızlerın destegı vetecrubelerıyle aglamaktan sıyrılıp delı gıbı bı mucadelenın ıcınde buldum kendımı... Rabbım sesımı duydu karnıma dustu mınıgım,sonrasında olumsuz seyler yasadık ama Rabbımın ıznı ve sız guzel kalplı kardeslerımın dualarıyla bu haftaya geldım ınsallah umuldugu gıbı olmayacak sızlere mujdelı haberlerle doncem....Dualarınızı eksık etmeyın yarın sabah erkenden sezeryan doguma gırcem... dogum anında ısımlerınızle dualarımda olacaksınız... sızlerı sevıyorum hakkınızı helal edınn...
iyi akşamlar kızlartam uyumaya gidiyordum bir baktım kızlar toplanmış
Canım bende yatıcaktım bi bakayım dedim
iyi oldu seni gördümm aslında arayacaktımm..geç olmuştu birazz..
son durumlar nedirr nasılsın
iyi akşamlar kızlartam uyumaya gidiyordum bir baktım kızlar toplanmış
iyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsın.
aynen bitanem bende yatmaya gidiyordum,iğnelere başladım bugün ikinci günüm,ama şimdiden daha 2 gün vuruldum karnım şişti,kasıklarımda sancı :26: ama olsun yeterki bebişimiz olsun sperm bulunsun da bunlar hiçç önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?