Geçer inş cnmm.
zatenn bi kaç ay sonra tedaviler başlayınca
ayrı kalamam burdann merak ederim sizi..
iyi diyelim iyi olalım işte cnm çok şükür sen nasılsın
inşallah canım tabiii
o zaman da bizi yalnız bırakmazsın demi
sevincimizi paylaşırsın ayyy inşallah
ben çıkıyorum kızlar iyi geceler.
aynen bitanem bende yatmaya gidiyordum,iğnelere başladım bugün ikinci günüm,ama şimdiden daha 2 gün vuruldum karnım şişti,kasıklarımda sancı :26: ama olsun yeterki bebişimiz olsun sperm bulunsun da bunlar hiçç önemli değil
esımın azo oldugunu ogrendıgımde,solugu burda almıstım. sızlerın destegı vetecrubelerıyle aglamaktan sıyrılıp delı gıbı bı mucadelenın ıcınde buldum kendımı... Rabbım sesımı duydu karnıma dustu mınıgım,sonrasında olumsuz seyler yasadık ama Rabbımın ıznı ve sız guzel kalplı kardeslerımın dualarıyla bu haftaya geldım ınsallah umuldugu gıbı olmayacak sızlere mujdelı haberlerle doncem....Dualarınızı eksık etmeyın yarın sabah erkenden sezeryan doguma gırcem... dogum anında ısımlerınızle dualarımda olacaksınız... sızlerı sevıyorum hakkınızı helal edınn...
esımın azo oldugunu ogrendıgımde,solugu burda almıstım. sızlerın destegı vetecrubelerıyle aglamaktan sıyrılıp delı gıbı bı mucadelenın ıcınde buldum kendımı... Rabbım sesımı duydu karnıma dustu mınıgım,sonrasında olumsuz seyler yasadık ama Rabbımın ıznı ve sız guzel kalplı kardeslerımın dualarıyla bu haftaya geldım ınsallah umuldugu gıbı olmayacak sızlere mujdelı haberlerle doncem....Dualarınızı eksık etmeyın yarın sabah erkenden sezeryan doguma gırcem... dogum anında ısımlerınızle dualarımda olacaksınız... sızlerı sevıyorum hakkınızı helal edınn...
Az önce şubat anneleri topiginde okudum ordan bi arkadaş seda_ecrin arkadaşımızı aramış eşiyle konuşmuş sabah sezeryana alınmış ama malesef bebegi ölmüş daha sedanın haberi yokmus cok ama cok üzgünüm allahım yar we yardımcısı olsun büyük sabırlar wersin arkadaşımıza
çok üzüldüm allahım sedaya sabırlar versin ve yeniden mucize bir bebek bağışlasın inşlh((
offf nurdah mahvettin beni
Az önce şubat anneleri topiginde okudum ordan bi arkadaş seda_ecrin arkadaşımızı aramış eşiyle konuşmuş sabah sezeryana alınmış ama malesef bebegi ölmüş daha sedanın haberi yokmus cok ama cok üzgünüm allahım yar we yardımcısı olsun büyük sabırlar wersin arkadaşımıza
selam canlar.
Cok uzuldum allah sabir versin seda ve esine.iyiki aldirmamis bebegini simdi cennette bekliyor annesini.
Insaallah acisini unutturacak bir bebek bagislasin rabbim. Amin,
nurdah canim cok uzme kendini verende alanda allah.herseyde bir hikmet var.rabbim sanada bebegini bagislasin.
selam arkadaşlar hepinize hayırlı günler diliyorum
seda ecrin canım inşallah bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın
dün geceyaısı uykum kaçtı saatlerce hepiniz için ayrı ayrı dua ettim
maşallah aklıma gelmeyen kalmadı aslında ben unutkan biriyimdir ama Rabbim sizleride hatırlamam için yardımcı oldu
çooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ama çoooookkkkkkkkkkkkkkkk güzel bir rüya gördüm rüyamda yine sizlere ayrı ayrı dua ediyordum
inşallah hepimiz birgün kucaklarımıza bebişlerimizi alıcaz Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
ARANIZA KABUL ETMEYECEKMİSİNİZ BENİ ARKADAŞLAR :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?