Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Geçer inş cnmm.
zatenn bi kaç ay sonra tedaviler başlayınca
ayrı kalamam burdann merak ederim sizi..

inşallah canım tabiii
o zaman da bizi yalnız bırakmazsın demi
sevincimizi paylaşırsın ayyy inşallah

ben çıkıyorum kızlar iyi geceler.

inşallah canım tabiii
o zaman da bizi yalnız bırakmazsın demi
sevincimizi paylaşırsın ayyy inşallah

ben çıkıyorum kızlar iyi geceler.

Tabiki cnm yanlız bırakmam..
siz bi başlayınn bizlerde arkanızdan geliriz inş.
iyi geceler cnmm

Baharcigim ben arunanin duasini okudum canim. Rabbim niyetini kabul etsin insallah.

Dualara kisa bir ara vermeliyim canim,okumaya basladigimda haber ederim yeniden.

Mercan icinde 500 tefriciye alirim. Rabbim bebeklerini mercana bagislasin insallah. Saglikla eve dönmelerini nasip etsin.

günaydın kızlar oh akşam kaynatılmış ne güzel
bu akşamdA a olur inşllh bende gelrirm tabiii

cnm başladın demek tedaviye hadi bakalım spermler çıksın ohhhh
sende hamileyim iye yazarsın inşllh
yok cnm stres yapma karnının şişmesi güzel yumurtaların demekki başladı gelişmeye bu tedavi öncesi bile güzel cnm
bu günlerin tadını çıkar bak hamiş olunca kendine kızarsın niye bu kadar sıktım kendimi diye
hayırlı haberler alırsın inşşllhhh bol spermler çıksın ameliyattaaaaaaaaaa

Canım benden sana bütün haklarım helal olsun.Sonunda bebeğini kucağına alacaksın ama sağ salim alacaksın ben buna inanıyorum.
Biz buralarda çok güzel bir grup oluşturduk.Allah razı olsun hepimizden.
Kıskançlık yok fesatlık yok hep beraber hepimiz için acılarımızı seviçlerimizi paylaştık.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.Güzel haberlerini bekliyorum tatlım.

canım dün tabloya bakarken sen aklıma geldin dogum yaptı mı yapmadı mı diyue düşünürken sen yazmışsın .Allahın izniyle dogumu atlatacaksın sen cok güclüsün ben inanıyorum ki böyle annenin evladıda dünyaya engüzel sekilde gelecek dualarımda hep varsın rabbim korktuklarınla karsılaştırmasın seni rabbim yar ve yardımcın olsun küçük melekde yuıvanızın nesesi olur insallah

selam arkadaşlar hepinize hayırlı günler diliyorum
seda ecrin canım inşallah bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın
dün geceyaısı uykum kaçtı saatlerce hepiniz için ayrı ayrı dua ettim
maşallah aklıma gelmeyen kalmadı aslında ben unutkan biriyimdir ama Rabbim sizleride hatırlamam için yardımcı oldu
çooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ama çoooookkkkkkkkkkkkkkkk güzel bir rüya gördüm rüyamda yine sizlere ayrı ayrı dua ediyordum
inşallah hepimiz birgün kucaklarımıza bebişlerimizi alıcaz Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Az önce şubat anneleri topiginde okudum ordan bi arkadaş seda_ecrin arkadaşımızı aramış eşiyle konuşmuş sabah sezeryana alınmış ama malesef bebegi ölmüş daha sedanın haberi yokmus cok ama cok üzgünüm allahım yar we yardımcısı olsun büyük sabırlar wersin arkadaşımıza

çok üzüldüm allahım sedaya sabırlar versin ve yeniden mucize bir bebek bağışlasın inşlh((
offf nurdah mahvettin beni

çok üzüldüm allahım sedaya sabırlar versin ve yeniden mucize bir bebek bağışlasın inşlh((
offf nurdah mahvettin beni

canm keşke güzel haberler werebilseydim walla bende sabahtan beri cok üzgünüm cok etkilendim icimi korkular sardı allahm herseyin hayırlısını wersin insallah

offf offf canım off mahfoldumm yaaaa
hiç böyle bişey olucağı beklemiyodumm..
çokkk üzüldümm çokkkkkkkk
Allahım sabır versin sedaya:26::26::26:
sözün bittiği yer diyicek bişey bulamıyorum

selam canlar.
cok uzuldum ALLAH sabir versin seda ve esine.iyiki aldirmamis bebegini simdi cennette bekliyor annesini.
insaallah acisini unutturacak bir bebek bagislasin rabbim. amin,

NURDAH canim cok uzme kendini verende alanda ALLAH.herseyde bir hikmet var.rabbim sanada bebegini bagislasin.

amin insallah canım rabbim tez wakitte sanada saglıklı hayırlı bi ewlat wersin insallah

canım rabbim dualarını kabul etsin o güzel agzına saglık rüyan cok güzel anladım kadarıyla insallah hayatında o rüya kadar güzel gecer annesi bi de bebişin gelirse ayyy ne güzel olur .rabbim yar ve yardımcın olsun

coook üzüldüm o kadar umutluydumki ondan .rabbim dayanacak güc versin . su mübarek günde rabbim tez zamande bebeginin kardesini verir insallah .o bebek insallah ona şefaatçi olacak orda rabbim bir daha sedamıza ve topigimize böyle acı yasatmaz insallah .bize şer gibi görünenin elbet arkasında hayır vardır rabbim o hayır göstermeyi nasip etsin arkadasımıza bogazım dügümlendi yazamıyorum

Rabbim bu kardeşimize sabırlar versin inşallah.Ahirette şefaatçisi olsun inşallah.
Ama inanın ki çok üzüldüm.bende böyle bir şey beklemiyordum.şok oldum.demekki böylesi daha hayırlıymış.
Offff çok zor çookkk.Kelimelerin bittiği an.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…