burasi kadinlar kulubu
evliyseniz esinizi bekleriz.
Az önce şubat anneleri topiginde okudum ordan bi arkadaş seda_ecrin arkadaşımızı aramış eşiyle konuşmuş sabah sezeryana alınmış ama malesef bebegi ölmüş daha sedanın haberi yokmus cok ama cok üzgünüm allahım yar we yardımcısı olsun büyük sabırlar wersin arkadaşımıza
Az önce şubat anneleri topiginde okudum ordan bi arkadaş seda_ecrin arkadaşımızı aramış eşiyle konuşmuş sabah sezeryana alınmış ama malesef bebegi ölmüş daha sedanın haberi yokmus cok ama cok üzgünüm allahım yar we yardımcısı olsun büyük sabırlar wersin arkadaşımıza
canım biz daha tedaviye baslamadık emre bey ile maillestik sehir dışından gidecegimiz için bir takım genetik testleri verdik onların sonuçlarını bekliyoruz rabbimin izni ile insallah bu imtihandan yüzümüz gülerek cıkacaz kısaca söyle diyebilirim bizim hormonlar normal sol tarafta grade 3 varikosel var sag tarafda grade 2 varikosel var simdilik bu kadar var kaan hoca kuvvetli ihtimal tıkanıklık var diyo .emre beyde olabilir diyo fiziksel muhane etmeden bir sey diyemem dedi rabbim de sizide kurtarır insallah.
slm arkadslar. bugun hastaneye gittik tedavi icin uygunmusuz. biz mart gibi insallah tedaviye baslamayi dusunuyoruz. memoraialde hangi kadin dogumcuyu onerirsiniz? memoriale giden varmi? bu arada seda arkadasimizin Allah yardmcisi olsun. cok uzuldum. Rabbim tekrar kucagini doldurur insallah.
slm canım hadi hayırlısıyla başlarsınız tedavinize inş...
canım ben memorialde tedavi görmedim ama temmuz ayında tedaviye başlamıştık...
temmuz topiğindeki arkadaşlarımızın memorialde tedavi görenlerin çoğunun dru nur dokuzeylüldü ve çok memnunlardı...
arkadaşlarımdan nur hocayla ilgili hep güzel şeyler duydum...
duyumlarıma göre nur hocayı tavsiye edebilirim...
slm canım iyiyim saolasın sen nasılsın
evt cnm gidip geldik
şuanda celalettin hoca ile tedavimize devam ediyoruz
biz haftada pregni 5000 1 adet vurunuyorduk(pregniyi bulamadığımız için)
onun mutlaka haftada 2 adet olması gerektiğini söyledi
ayrıca lökosit için antibiyotik verdi 7 günlük pazar bitecek
birde panax ve e1 kullanıyoruz
ermiş aktarın g5 macunu ve demirdikeni çayını içiyor eşim
hormonlarımız felan normal ama sperm yok işte
hakkımızda hayırlı bakalım cnm
sizde durum sebep neydi cnm hatırlayamadım
hangii dr gidiyorsunuz
neyse bakalım sizde biraz dinlenin yaza kadar
ama ben celalettin hocaya gitmenizi tavsiye ederim
ehh canım birazcık kaynattıkgünaydın kızlar oh akşam kaynatılmış ne güzel
bu akşamdA a olur inşllh bende gelrirm tabiii
cnm başladın demek tedaviye hadi bakalım spermler çıksın ohhhh
sende hamileyim iye yazarsın inşllh
yok cnm stres yapma karnının şişmesi güzel yumurtaların demekki başladı gelişmeye bu tedavi öncesi bile güzel cnm
bu günlerin tadını çıkar bak hamiş olunca kendine kızarsın niye bu kadar sıktım kendimi diye
hayırlı haberler alırsın inşşllhhh bol spermler çıksın ameliyattaaaaaaaaaa
canım Allah razı olsun duaların içinselam arkadaşlar hepinize hayırlı günler diliyorum
seda ecrin canım inşallah bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın
dün geceyaısı uykum kaçtı saatlerce hepiniz için ayrı ayrı dua ettim
maşallah aklıma gelmeyen kalmadı aslında ben unutkan biriyimdir ama Rabbim sizleride hatırlamam için yardımcı oldu
çooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ama çoooookkkkkkkkkkkkkkkk güzel bir rüya gördüm rüyamda yine sizlere ayrı ayrı dua ediyordum
inşallah hepimiz birgün kucaklarımıza bebişlerimizi alıcaz Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum.Ben 7 yıllık evliyim eşimle evlendikten sonra azosperm hastası olduğunu öğrendim. hemen eşimle tüp bebek merkezine gittik.Emre bakırcıoğlu ameliyat etti. Ama sonuçta hiç sperm çıkmadı aradan 6 yıl geçti tekrar doktora gittik ve bize hiç bir şeyin değişmediğini ama bir kez de hormon tedavisi yapıp ameliyat olmasını söyledi.Bu gibi ameliyatlarda 2 kez şans olduğunu söyledi aranızda eşi 2 kez azosperm ameliyat olan var mı varsa bizi bilgilendirirse sevinirim.
Merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum.Ben 7 yıllık evliyim eşimle evlendikten sonra azosperm hastası olduğunu öğrendim. hemen eşimle tüp bebek merkezine gittik.Emre bakırcıoğlu ameliyat etti. Ama sonuçta hiç sperm çıkmadı aradan 6 yıl geçti tekrar doktora gittik ve bize hiç bir şeyin değişmediğini ama bir kez de hormon tedavisi yapıp ameliyat olmasını söyledi.Bu gibi ameliyatlarda 2 kez şans olduğunu söyledi aranızda eşi 2 kez azosperm ameliyat olan var mı varsa bizi bilgilendirirse sevinirim.
yaaa cnm benim ne acılar çekti, ne sıkıntılar çekti, ne drlardan neler duyduAz önce şubat anneleri topiginde okudum ordan bi arkadaş seda_ecrin arkadaşımızı aramış eşiyle konuşmuş sabah sezeryana alınmış ama malesef bebegi ölmüş daha sedanın haberi yokmus cok ama cok üzgünüm allahım yar we yardımcısı olsun büyük sabırlar wersin arkadaşımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?