Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
burasi kadinlar kulubu
evliyseniz esinizi bekleriz.

iyi güzel demişsinde burada müstehcen konular veya çok özel şeyler konuşulmuyor amacım kürler hakkın bilgi almak ve bir kaç güzel haber almak erkek ile kadının ne önemi var sorunlar ortak değilmi göz yaşları aynı renkde değilmi onu merak ettim ayrıca son olarak şunuda belirteyim bence buradaki konu erkek kadın sorunu değil daha sosyal bi sorundan bahsediyoruz...

çok çok üzüldüm rabbim sabır versin seda ecrine
o elinden geleni yaptı...
onca drun dediğini umursamadı bebişim ölecekse bile bu benim elimden olmasın dedi kıyamadı evladına...
şimdi evladı nzlyln'nin dediği gibi cennette onu bekliyor...
çok zor bi durum allah güç kuvvet versin seda ecrine de eşine de
rabbim ona bi mucize nasip etti inş o mucizeyi tekrar yaşar ve hayırlısıyla kavuşur bebişine...
dularım onunla

Sperm sayısı nasıl artar, Sperm sayısı artırma, Sperm sayısını artırmak için incir kürü,
hakkında detaylı bilgiyi yazının devamında bulabilirsiniz…
Özellikle bebek bekleyen kişilerin eşlerinde görünen spermazlığı durumunu bitkilerle arttırmak ve hamile kalmayı kolaylaştırmak mümkün.
Bebek isteyen çiftlerin korkulu rüyası haline gelen azosperm son yıllarda gelişen çağın getirdiği stresli şehir hayatının eksilerinden biri olarak hayatımızda yerini aldı. Sperm sayısı ve ileri hızda spermin azlığı gebeliğin oluşumunu engelleyen faktörler olduğu için birçok çift bu durumla karşılaştığı andan itibaren çareler aramaya başlar. Bu anlamda tedavi edici ilaçların sayısı yeterli olmadığı için yada kimyasallar yerine doğanın eczanesini takip edenler için bir kür önerisiyle sizlere geldik. Farkındaysanız ülkemizde kırsal kesimde yaşayan insanlarda infertilite yok denilecek kadar az, tam aksi büyük şehirlerde ise birçok çift tüp bebek merkezlerinin kapılarını aşındırıyor. Doğanın içinden beslenmenin faydasını bize kanıtlayan bu gerçeğin yanında herkesin kolaylıkla yapabileceği bir kür sunuyoruz. Bu kürü uygulayan bir üyemizin 7 milyon spermden 56 milyona ulaştığını da belirtmek isterim.
Sperm sorunu (azospermi) için etkin kür tarifi:
1 kg yeni mahsul kurutulmuş incir
Zeytin yağı Kapaklı bir borcamın içine incirleri elinizle ikiye ayırarak atıyoruz ve incirlerin üstüne çıkacak kadar zeytin yağı ekliyoruz. Bu karışımı 1 hafta güneş görmeyen bir yerde oda sıcaklığında bekletiyoruz. Bir haftanın ardından yine güneş görmeyen yerde muhafaza ettiğimiz incirleri her sabah aç karnına bir tane yiyorsunuz. İncirleri yedikten on beş dakika sonra kahvaltınızı yapabilirsiniz. Bu kür ile sperm sayısındaki bariz artışı göreceksiniz. Dilerseniz aynı zamanda günde bir kahve fincanı çakşır suyu da için. Zeytin yağının ve incirin mucizevi birleşimi sizinde mucizeniz olabilir.

Read more: Sperm sayısı nasıl artar

Seni çok çok tebrik ediyorum.şuanki duruma çok üzülmeme rağmen senin davranışın beni çok gururlandırdı.çünkü sen gerçek annenin yapması gerekeni yaptın.hemde en başından beri bir an bile tereddüt etmedin yavrundan.o benim ve rabbim bende kalmasını nasip ettiği müddetçe benle kalacak dedin.allahın izniyle hem rabbimin sınavını geçtin,hemde evladına gerçek anne oldun.maaşallah diyorum sana.şuan yanında olsam sana sıkı sıkı sarılmak isterdim.acını yaşa ama biran önce toparlan.gönülden inanarak söylüyorum ki rabbim bu güzel davranışının,inancının mükafatını verecek.hemde en kısa zamanda.seni seviyoruz canım.seninleyiz.allaha emanet ol.

ALLAH sabır versin versin
seda ecrin inşallah rabbim yine o mucizeyi yaşatır sana...

mercan canım benim inşallah bebişlerin biran önce sağlığına kavuşur.
sen bebişlerine çok çok iyi bakarsın canım arkadaşım toparlanırlar biranönce.
inşallah tez zamanda bebişlerinide alır evine dönersin mutlu bir şekilde....

canım sen beni şimdilik aksamki listeye ekleme olurmu canım günüme 1 hafta olmasına ragmen lekelenme baslamış emin olarak okumak istiyorum eger olmazssam yeniden baslarım dualara tamam mı canım

slm arkadslar. bugun hastaneye gittik tedavi icin uygunmusuz. biz mart gibi insallah tedaviye baslamayi dusunuyoruz. memoraialde hangi kadin dogumcuyu onerirsiniz? memoriale giden varmi? bu arada seda arkadasimizin Allah yardmcisi olsun. cok uzuldum. Rabbim tekrar kucagini doldurur insallah.

inşallah canım kolay bir operasyonla bu illetten kurtulursunuz.varikoselde çözümü daha kolay.

slm canım hadi hayırlısıyla başlarsınız tedavinize inş...
canım ben memorialde tedavi görmedim ama temmuz ayında tedaviye başlamıştık...
temmuz topiğindeki arkadaşlarımızın memorialde tedavi görenlerin çoğunun dru nur dokuzeylüldü ve çok memnunlardı...
arkadaşlarımdan nur hocayla ilgili hep güzel şeyler duydum...
duyumlarıma göre nur hocayı tavsiye edebilirim...

anladim canim saol. bende birkac yerde nur hanimin adini duymustum. gerci ilk gorusme icin rastgele ona randevu almistik. ama hastaymis. baskasiyla gorustuk.

canım senin için ben yasin okudum özel msj atamadığım için buraya iki kez yazdım ama görmedin galiba allah kabul etsin dualarını inş amiinn..

Baharcigim ben aruna nin duasini okudum canim
Allah kabul etsin

Baharcigim ben dualara biraz ara vermek istiyorum
Listeden cikar beni canim
Hakkini helal et cok ugrasiyorsun bizim icin

Seda ecrin canim ne diyecegimi bilemiyorum cok üzüldüm
Allah sabir versin

bizimde hormonlar normal görünüyor ama sperm yok maalesef kaan hocadan beri görüşüyoruz aslında,avatarımı değiştirdim ondan hatırlayamadın belki.bende iğneleri hala kullanıyorum ama ankaraya gitmedim tekrar mikrotese yapacaktı.size ne demişti mikrotese yapalım dememişmiydi?

Merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum.Ben 7 yıllık evliyim eşimle evlendikten sonra azosperm hastası olduğunu öğrendim. hemen eşimle tüp bebek merkezine gittik.Emre bakırcıoğlu ameliyat etti. Ama sonuçta hiç sperm çıkmadı aradan 6 yıl geçti tekrar doktora gittik ve bize hiç bir şeyin değişmediğini ama bir kez de hormon tedavisi yapıp ameliyat olmasını söyledi.Bu gibi ameliyatlarda 2 kez şans olduğunu söyledi aranızda eşi 2 kez azosperm ameliyat olan var mı varsa bizi bilgilendirirse sevinirim.

ehh canım birazcık kaynattık
canım Allah razı olsun duaların için
rüyan da hayırlara çıksın inşallah.

seda ecrincim sen sınavını kazandın Allahın izniyle evladına sahip çıkarak onu bırakmayarak
Allaha teslim oldun ve ondan gelene razı oldun ama yavrunun ömrü yokmuş
bu çok zor bir durumdur eminim Rabbim büyük sabırlar versin
inşallah o yavrun ahirette şefaatçin olsun eşinle senin elinden tutup cennete götürsün sizi inşallah
ama için rahat olsun canım sen elinden geleni fazlasıyla yaptın çoğu kişinin olumsuzu duyup da hemen yavrusundan vazgeçmesini
Allahım tekrar sabırlar versin güç kuvvet versin
tez zamanda yeniden sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar verip acınızı unuttursun inşallah.

hormon tedavisinin yanı sıra bitkiselleride kullanmanızı öneririm sadece hormon ilaçlarıyla başarıya ulaşan pek duymadım.bildiğim kadarıyla tese (azosperm ameliyatı) 5 defa yapılabiliyor bizim doktor her teseden sonra şansınız dahada artar demişti.ama ben eşimin körü körüne ikinciyi olmasına razı gelemiyorum.başka bir doktora gideceğiz olmazsa.

merhaba arkadaşım hoşgeldin inşallah en kısa zamanda evladınıza kavuşursunuz
ben öncelikle şunu söylemek istiyorum
sanıyorum azosperm nedeninizi bilmiyosunuz
2.ameliyattan önce genetik,hormon vs. testlerinizi yaptırın
doktor tedavisiyle beraber bitkisel takviyeler kullanın
2 tesede de sperm çıkmayıp 3. de çıkanlar var ya da ilkinde çıkmayıp 2. de çıkan
tabi her ameliyat da ayrı hasar veriyo testise
öncelikle tedavi son çare tese diyorum.
Allah yardımcınız olsun.

yaaa cnm benim ne acılar çekti, ne sıkıntılar çekti, ne drlardan neler duydu
genede metanetli oldu inşllh o metanet şimdidie onun yanında olur
rabbim dayanma gücü versin arkadaşımıza
ne acı bişey uffff ne desek boş

cnm aramıza hoşgeldin inş sende hamişler kervanına katılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…