Az önce şubat anneleri topiginde okudum ordan bi arkadaş seda_ecrin arkadaşımızı aramış eşiyle konuşmuş sabah sezeryana alınmış ama malesef bebegi ölmüş daha sedanın haberi yokmus cok ama cok üzgünüm allahım yar we yardımcısı olsun büyük sabırlar wersin arkadaşımıza
inşallah canım kolay bir operasyonla bu illetten kurtulursunuz.varikoselde çözümü daha kolay.
seda_ecrine allahtan sabır diliyorum.burda birimizin başına kötü bişey gelse inanın bende bunalıma giriyorum,baharın başına gelen kötü olayda bir hafta bizim evdede yas ilan etmiştim.etkisinden kurtulamamıştım.hatırladıkça gözlerim doluyordu.allahım hiç birimizi bir daha üzmez inşallah..
Banu arkadaşın salavat okudum allah kabul etsin
aynen bitanem bende yatmaya gidiyordum,iğnelere başladım bugün ikinci günüm,ama şimdiden daha 2 gün vuruldum karnım şişti,kasıklarımda sancı :26: ama olsun yeterki bebişimiz olsun sperm bulunsun da bunlar hiçç önemli değil
Bir kaç gündür giremedim topiğe. Şimdi okudum olanlarırabbim seda ecrin ve eşine sabırlar versin inşallah. Tekrar bi mucize yaşamasını ve sağsalim bebişini kucağına almasını nasip etsin inşallah. Ne desek gerçekten boş. Ama allah ona öyle bir inanç vermiş ki keşke tüm annelere verse. Tüm olumsuzluklara rağmen gene de bebeğini dünyaya getirdi. Rabbim güç versin versin ki hemen toparlansın inşallah.
Eskiden yeniye doğru okurken mercan arkadaşımızın da doğum yaptığını ve bebeklerin küvezde olduğunu öğrendim. Rabbim bebişlerini sağ salim kucağına almasını nasip etsin inşallah. Umarım en kısa zamanda sağlıklarına kavuşup annelerinin kucaklarını doldururlar.
Ne zor şartlardan geçiyoruz değil mi kızlar. Azo yla tanışıyoruz onu yenmeyi çalışıyoruz. Kimimiz yeniyor hamile kalıyor ama doğuramıyor yada erken doğuruyor. Kimimiz azoyu yenip hiç hamile kalamıyor. Kimimiz ise bu illeti hiç yenemiyor aynı bizim gibiŞirkette benden sonra önce ve sonra evlenenlerin kendileri veya eşleri hep hamile. Ofisteki en yakın arkadaşım mayısta evlenecek ve eminim o da hemen hamile kalacak. Rabbim buna daha ne kadar dayanabileceğim bilmiyorum. Ne olur bana ve burdaki arkadaşlarıma sabır ver. Gücümün gün geçtikçe azaldığını hissediyorum sürekli dua ediyorum ve hep kendi kabuğuma çekiliyorum. Bebeğimsiz hergünüm bana ızdırap gibi geliyor. Rabbim ne olur bize yardım et ne olur
Kusura bakmayın kızlar ben gene duygusala bağladım ama napayım dayanamıyorum artık çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?