canımm benimmm yaaaaaa bitanesinnn
nasıl oldun cnm ağrıların geçtimi
bende 2-3 gündür fenayımm.grip oldumm..
.dün giddim doktora ilaç aldım ama bakalım ne zaman geçicekk..:26:
kızlar dualrınız iyi dilekleriniz için teşekürlerrr sağolun inşşşşşş bu gün tedaviye başladık hayırlısıyla inş
SELAM KIZLAR.
BAHARim yazilarini okudum canim,dikkat et lutfen ilaclarina hatta iyi bir kadin dogum dr uyla gorus.
ins, antalya kararin hakkinizda hayirli olur cok sevinirim.hemsom benimm
YETEER canim tedavin hayirli olsun Rabbim yar ve yardimcin olsun
cnm geçmiş olsun eşinede sanada ilaçlarınıza tekrar başlayınca bişeyiniz kalmaz inş sen çok güçlü bir kadınsın eminim bu zor günleri de atlatacaksın allahın izniyle
slm canlar nasilsiniz? baharcim Rabbim size guzel bir kapi aralayacak insallah hic canini slkma. imtihanin buyuk ama insallah mukafatida buyuktur. bende cok giremiyorum topige. ama hergun okumaya calisiyorum. bugunlerde kafam karma karisik sonuclarimiz cikti. bilinmeyen azospermi gibi gorunuyor.1.5 aydir ilac bitkisel kullaniyoruz proceed tribulus arimidex caksir keciboynuzu simdi tedaviye mart gibi baslayalim diyoruz. ama bu konuda ne yapmam gerekiyor. esim hemen miktotese olsa mi olmasa mi. 3ay bitkisel kullanmis olacaz.tesede sperm bulunur insallah. aksi durum olmasindan cok korkuyorum Rabbim hepimizin yardimcisi
olsun insallah.
baharımcnm geçmiş olsun sana ve eşine güzelim
olsun sen çok dayanıklı ve çok güçlü bi kadınsın sen ve eşin bu günleri de atlatacaksınızzzzz
ve tedaviye başladığın zamanlar da gelecek antalyaya gitme işide kaderde hayırlıysa inş gitmek nasip olsun cnm
saol bidenemmmmmmmmmm
atlatıcaz inş canım
hakkımızda hayırlısı artık...
geçmiş olsun canım sende kötü olmuşsun yine galiba...
ne olacak senin bu ağrıların yaa :26:
evt cnm işsizlik çok kötü birşey
helebir erkek için daha da kötü
bundan dört yıl önce şimdiki içimi bulmadan 3 ay işsiz kaldım ve kafayı yiycektim
zaman geçmiyor herşey anlamsız geliyordu uyku uyuyamazdım sabah erkenden gazete almaya giderdim daha bakkal açılmamış olurdu
işsizliğin ne kadar zor olduğunu biliyorum allah herkese bol rızıklı kapılar açsın inşlh
yaşadığınız yer küçük olduğundan dolayı iş imkanı daha az
ama inşlh buralarda hem sağlığına engel olmayacak iş bulabilir
cnm buralarda istedikten sonra gerçekten iş bulunur allahın izni ile
ne güzel bak sağlıkla ilgili daha dikkatli olacağınız konusunda hem fikir olmanız çok güzel inşlh başarılıda olursunuz
siz ne badireler atlattınız cnm inşlh bunlarıda atlatacaksınız
evt bende istiyorum bebeğimi nin kızlarını görmeye henüz gidemedim daha da küçük oldukları için rahatsız etmek istemiyorum
sen gel bitanem mucize yiyenlerimizi görmeye sevmeye gideriz o zamana kadar onlarda tam yemelik olurlar inşlh:)
atlatacaksın cnm sen neler atlatmışsın bu zmana kadar da sen daha ii bilirsin inş
evet cnm ya bu adet beni benden alıyo üfff ne bilim her ay aynı oluyo
bi bilsem dr gittim dr adetin çok olduğu için kansızlık oluyo oda sana sancılı oluyo dedi
adetini azaltıcaz dedi bende yok dedim bide ters tepki yapar menapoza girerim bide
aman dur bi tane doğurayım ondan sonraidare ediyoz işte ne yapalım......
aman tatlım iyi demişsin
hayırlısıyla sen bi bebişine kavuşta sonrasına bakarsın artık...
kocişin iğnelere başladı değil mi tatlım
cnm çok geçmiş olsun yaaa
bende 1 haftadır çok hastaydım
üşüme titreme ateş ishal göz yanması akıntısı burun tıkanıklığı akıntı öksürük çok fenaydım
ayyy valla şuna bak neler çektim neler bir haftadır acil bekledim ama ben ondan üstün geldim şükür :)
bugün biraz daha iyiyim
sadece boğazlarımın acısı devam ediyor birde sesim yok
amin cümlemiz kavuşsun o şimdiden nazlı bebeklerimizee
evet başladı 2 kere vuruldu iğneleri bide dr çay vermişti onu yaptık ,
onada başladı içmeye bakalım inş faydasını görürüz:44:
geçti sayılır şükür gece uyutmadı ağrılar bari gündüz dursun dimi
evet cnm ya dün dr gitmiştin şimdi bi değişiklik yokmu yaa
cnm kendini terletmeyi dene gece belki ii gelir valla bitki çayı öneremiyorum sana
çünki hiççç sevmeme zorla zayıflamak için form içiyorum burnumu tutup
ama sen bilirsin kendine ii geleni:44:
kızzzz sendemi hasta oldunnnnne doktoruu?
şifa olsun hepsi bitanemmmmmmmmm
seda ecrinlerde tedavilerinin üstünden 3 ay geçince 500 bin sperm bulundu diye yazmıştı...
inş sizede nasip olur
buarada kimbilir ne haldedir şimdi seda ecrin rabbim güç kuvvet ve en kısa zamanda acısını dindireceği sağlıklı bi evlat versin inş...
canım çok üzüldüm sıkıntılarına. hayat böyle birşey işte herşey güzel giderken birden tepetaklak olunuyor sonra emin ol yine düzeliyor hiç bir üzüntü hiç bir sıkıntı sonsuz değil allahım bir çıkar yok gösteriyor çıkıveriyorsun düzlüğe. eşinin iş bulmasıyla sanki stresiniz azalacak ve o değerlerinizde normale dönecek. sabret canım eşin önümüzdeki günlerde mutlaka kendine göre bir iş bulacaktır. allah gönlüne göre versin. antalyaya gitmek...tebdili mekanda ferahlık vardır derler bakarsın iyi gelir ikinizede. sağlığına dikkat et bebeğinin sana ihtiyacı olacak bilyorsun değil mi :)
iyi akşamlar canlar
maşallah tüm kayıp kızlar burda bu akşam
baharım bi arkadaş için tefriciye okuyorduk ya erken doğum yapmıştı
o ne zamana bitecek
ben birazını okumadım dahada o yüzden sordum
iyi cnm ya sevindim..sende ağrılı geçiriyosun zor oluyoo senin için
yok cnm ya hiç düzelmedim daaha da kötü oldumm..sesimm gitti.halsizlikk..
gözlerim nasıl yanıyoo.biraz öncede çıkmak zorunda kaldım pc yavaşladı kapattım bende..
şimdi dayanamadım yine açtım..
cnm ben severim bitki çayı süreklide içierim akşam yine içtim.
yeşil çay forum çayları şimdi yeni kiraz sapıda aldımm.ama onun tadi biraz çık kötüü.
Evt cnm ya oldum en son sesinle konuştuğumuzda pek yoktu sonra kötü oldum cuma günü gddim doktora mecburen.:19
sen de düzelmemişsinn herhaldee...offff nerden geldi bu hastalıkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?