Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
SELAM KIZLAR.
BAHARim yazilarini okudum canim,dikkat et lutfen ilaclarina hatta iyi bir kadin dogum dr uyla gorus.
ins, antalya kararin hakkinizda hayirli olur cok sevinirim.hemsom benimm
YETEER canim tedavin hayirli olsun Rabbim yar ve yardimcin olsun

kızz tam bende sana yazmıstım ne güzel maşallah allah neşenizi daim etsin bizde 3 gün felan oldu başlayalı çaya ve macuna bakalım inş şifa olur cnm

cnm aramıza hoşgeldin inş bundan sonra sperm oluşur eşinde
benim bi bilgim yok ama bilgisi olan arkadaşlar sana yardım eder cnm
evet cnm insanlar bazen çok patavatsız olabiliyolar bziz sanki bilmiyoruz doğurmayı
varda biz mi yapmıyoz yani
aman takılma yoksa her günü üzüntü ile geçer
haklısın insan nerde ebbek görse ağlayası geliyo normal
ama bu günlerde geçecek evet bu numaradan direk ara yardımcı olur dr bey sana
inş emekleriniz bebkle taçlanır
cnm evet uzun zamandır yoksun işinde başarılar sana cnm
olsun hele bi belinizi doğrultun bak sonra bebiş için neler yaparsınız
ah cnm yakın olsam gelir yardım ederim ne var ki
dualrımda olacaksın hep allhım gönlüne göre versin muratlarını

baharımcnm geçmiş olsun sana ve eşine güzelim
olsun sen çok dayanıklı ve çok güçlü bi kadınsın sen ve eşin bu günleri de atlatacaksınızzzzz
ve tedaviye başladığın zamanlar da gelecek antalyaya gitme işide kaderde hayırlıysa inş gitmek nasip olsun cnm

cnm nasılsın ne var ne yok

kızz tam bende sana yazmıstım ne güzel maşallah allah neşenizi daim etsin bizde 3 gün felan oldu başlayalı çaya ve macuna bakalım inş şifa olur cnm

cnmm ben senden önce davranmışım
evt cnm allah neşemizi sohbetimizi bozmasın uzun zaman sonra insan opiği böyle kalabalık görünce ister istemez neşeleniyor
hepiniz ayrı bir renksiniz bana göre herkez özleniyor
şifa olsun kocişine yarasın cnm inşlh hepimiz arka arkaya müjdeli haberler veririz:26:

cnm geçmiş olsun eşinede sanada ilaçlarınıza tekrar başlayınca bişeyiniz kalmaz inş sen çok güçlü bir kadınsın eminim bu zor günleri de atlatacaksın allahın izniyle

amin cnm inş bencede burda herkes ayrı bir renk rabbim hepsininde gönlündekini versin inş

cnm geeçn yazıştık hatırlarsan hani kisecikler yok diye ben dedim ya gelirler
dayanamazlar diye gelene ceza olarak çanta atıcaktık yaa
svgili topiği boşlayan kızlar lafım size
işte ben atıyorum hıııı nerdeydiniz bakem sizzzzzzzz
uzun zamandır topiğe uğramayanlar, bizi boşlayanlar kızlar size diyorum evet evet size alın buda size cezaaaaaaaaa
hadi bakalım bi daha bzii bırakında görek

ii oldu be ohhh rahatladım yahu

Son düzenleme:

yavaş kız kafam acıdı cnm valla benim dersanem var o yüzden çok nadir giriyorum bazende okuyup çıkıyorum bugun erken geldim o yüzden bakayım dedim kalabalık görüncede dayanamadım

yavaş kız kafam acıdı cnm valla benim dersanem var o yüzden çok nadir giriyorum bazende okuyup çıkıyorum bugun erken geldim o yüzden bakayım dedim kalabalık görüncede dayanamadım

yok kız benim çantalarım pamuktan acıtmaz
yaa neymiş topik kalabalık görünce dayanamamış
kııııızzzzz biz tek tük kişi olunca hıh deyip çıkıyon demek seni seniiiiiiiii
bi daha olmasın gir yaz çık tmm mıııııı
anladım cnm doğru her zaman giremiyoı insan ama inan ki 2 gün gelemyin hemen yokluğunuz farkediliyo cnm benim

yok cnm ya şu kpss derdinden dolayı çoğu şeye zamanım kalmıyor sabah gidip akşam geliyom dersaneden yemek yap ortalığı topla bilmem ne tekrar derse oturana kadar az dinleniyorum o arada bakıyorum yoksa ne zaman kendimi kötü hissetsem soluğu burda alıyorum hepiniz ilaç gibi geliyosunuz bana

kızlar ben çıkıyorum hepiniz aeolun hepinizi seviyorum

evt cnm hatırlamazmıyım gelince onları çanta ile dövecektik
dur cnm sana yardım edeyim bende atayım
sevgili topiği boşlayan kızlar söyleyin bakim nerdeydiniz
bende cemreme yardım ediiimm

slm canlar nasilsiniz? baharcim Rabbim size guzel bir kapi aralayacak insallah hic canini slkma. imtihanin buyuk ama insallah mukafatida buyuktur. bende cok giremiyorum topige. ama hergun okumaya calisiyorum. bugunlerde kafam karma karisik sonuclarimiz cikti. bilinmeyen azospermi gibi gorunuyor.1.5 aydir ilac bitkisel kullaniyoruz proceed tribulus arimidex caksir keciboynuzu simdi tedaviye mart gibi baslayalim diyoruz. ama bu konuda ne yapmam gerekiyor. esim hemen miktotese olsa mi olmasa mi. 3ay bitkisel kullanmis olacaz.tesede sperm bulunur insallah. aksi durum olmasindan cok korkuyorum Rabbim hepimizin yardimcisi
olsun insallah.

ahh evt bahar vede flzskk var unuttum onları çok hasyatım yaa boğazlarım öksürünce yırtılıyor sankii.fena üşüütmüşümm..:2::2:bebiş için kenara para koyalım çabasına girdim doğalgazı kıstımdııı faturası cep yakmasın diye azıcıkk pinti davrandımmmdııııısonuç ortada kocişde bende hasta oldukk
canım senin bu arada tedavin gelecek aya kalmışş, kocişin tırsstı sanırımmm :18::18:hayırlısı olsun canım yaa bak bana bennn 6 eylülde başvurdumm tedavi için hala başlayamadım nisana kaldıı..benim kocişin de isteği oldu.sizden 1 ay sonrada biz başlayacağızz tedaviye kısmetsee .teselerimizdee önce bol bol sperm bulunsunnnn sonrada göbüşümüze konsun inşallah.. arkasından gelsin hamişşlikkkk.

cnm bu sözün için çok teşşekkür ederimöle görmen bile güzel
burda hepimiz demir başız çünki burası bizim topiğimiz
evet bende başka yerde gezinip hopppp buraya geliyorum koşa koşa
geçmiş olsun dikkat et bu aRALAR gene salgın başladı
bende adet oldum bugün başlar yarından itibaren benim sancılar
inllh hepimiz 9 ay hiç adet olmadığımız günleri görürüzzzz[/QUOTE]
cemremmm tatlım bu topik bizimm, kısa bir sürede olsa aranıza girelii ama çok sevdim bu topiği,herkez iyi niyetlii yardımsever,gönlü güzel insanlarla doluu,
birçok topikde böyle insanlar yok soru sorsan bile cavap alamıyorsun .sağol canım .sanada geçmiş olsunnn.
rabbim inşallah burdaki güzel kalpli insanların iyi niyetleri hürmetineee en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin..amin..

Son düzenleme:
aşk olsun sen benim gönlümde torpil almışsın
burda alsan ne olur sanki tatlım benim yaaaaaaaaaa

canımm benimmm yaaaaaa bitanesinnn
nasıl oldun cnm ağrıların geçtimi
bende 2-3 gündür fenayımm.grip oldumm..
.dün giddim doktora ilaç aldım ama bakalım ne zaman geçicekk..:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…