kayınpederim şu an bize ilaç aılyo ama internette pregnyl olarak çıkıyomuş ama denizbulut bana pregni olarak söyledi internette öylee çıkıyomuş lütfen bana aciil cevap verirmisinizz
buradaki arkadaşlardan bir kısmı bilir.ben hamileliğimin sonuna geldim.haftaya doktorumuz sezeryanla doğumu gerçekleştirecek inşallah.8 yılın sonunda bir bebek.sakın pes etmeyin.rabbim burdaki herkesin kucağını çocuklarla doldursun.inşallah haftayada narkozdan önce size dua etcem.
Oğluşum Umut Emre nin Melek teyzeleri nasılsınız resim yüklemeyi beceremedim :)
avatarımdaki resim yiğenim Ahmet Yiğit oğluşum değil :)
buradaki arkadaşlardan bir kısmı bilir.ben hamileliğimin sonuna geldim.haftaya doktorumuz sezeryanla doğumu gerçekleştirecek inşallah.8 yılın sonunda bir bebek.sakın pes etmeyin.rabbim burdaki herkesin kucağını çocuklarla doldursun.inşallah haftayada narkozdan önce size dua etcem.
slm arkadaslar. bir insan hergun aglarmi. bugunlerde hemen hergun agliyorum. sanki hersey ust ustegeliyor. inaniyorum birgun hepsi gececek. ama cok zor gunler geciriyorum. en zor geleni de bu. anne olamamak. ablam gebe kalmasaydi. belki biraz olsun dertlesirdik. o hamileligin heyecanini yasarken ben tedaviye baslamak istedigimden bile bahsedemiyorum. Rabbim tum kederimizi derdimizi en yakin zamanda giderir insallah. sizinde caninizi slktlm ama suan inanin beni anlayacak kimse yokkk
aaaa denizbulut da gelmiş hoşgeldinnn cnm naber
selıncım merhaba senınde tedavın hayırlı olsun cnm dr. ulun bey mi.kocaelindeydın dimi sen bnde kocaelindeym tedavin ne aşamada uzun mu kısa protokol mü senınkı.bnm 2.denemem suan ulun bey uzun protokol uyguladı öncekı kısaydı ve negatıf sonuc almıstım cnm ınslh emeklerımız bosa cıkmaz dualarımız kbl olurda bızde hamiş haberını alırız cnm.
iyi akşamlar kızlarflzask de buradaymış cemremi kaçırdık tüh
İyi akşamlar canım bende yeni geldimm..
annemdeyim ara ara girip bakıyorumm
evt cemrem gitmiş.
nasılsın cnmm
canim simdi actim pc yi ve senin yazini gordum.
ne olur boyle yapma kendine iyi davran.ablaminda 4.bebegi dogdu eylulde,(masaallah)hic uzulmedim aksine cok sevindim hediyeler aldim.ablam bana cok dua ederdi hatta bebegi dogdugu gun kendisi aradi yine dua etti,ben telefonu kapatinca cok agladim.
bunlar normal seyler duygularimiz cok yogun. simdi ALLAHima binlrce kez sukurler olsunki hamileyim. hala inanamiyorum.
ALLAH buyuk yuregini ferah tut insaallh sende anne olacaksin.uzuldukce hersey ustune geliyor insanin.biraz polyanna cilik oynamak lazim.
canım nasılsın nasıl gidiyo
ne güzel burdasınn bizimlesinnn.
cok sukur iyiym canim,ben sisziz kalamam.
bugun dr gittim bebegimi gordum kalp atislarini bile duydum 1 tanecikmis kuzum RABBIM izin verirse
devlet hastanesine gittim esim giremedi tabi
namazlardan sonra sizede dua ediyorum ALLAH im arkadaslarimada lutfet senin herseye gucun yeter.
sen nasilsin?
SELIN canim yumoslardan nehaber kactane buyuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?