canlar şimdi biçoğunuz kimbilir kaçıncı uykusunu uyuyor
ancak bu saate girebildim bende...
biz yarın sabahtan hastaneye gidicez tiroidle ilgili ultrasonlarımız çekilecek başka kontrollerimde var...
oradanda izmire geçicez pazara kadar ordayız...
ben fırsat buldukça girerim zaten...
hepinize iyi uykularrrrrrrrrrrrr
tülay günaydın,nasılsın?kaan hocayla ilgili bi gelişme varmı ne yaptınız?
Çok sevindim canım..Rabbim tamamına erdirsin...İsteyen herkese bu günleri göstersin
kızlarrr bugun aradılar 12 yumoşdan 10 tanesi olgunlaşmış ve 7 tane döllenmiş cok sevındım.ınlsh rabbım daha guzel haberler duymayı nasıp etsın allhm hepımızın kucagını doldurur ınşlh.
NOT: Arkadaşımızın niyeti; hayırlısıyla borçlarını ödemeleri ve evlatlarına kavuşabilmeleri...
ARUNA--------------------------------------------------267=OKUDU
ASBELOVE----------------------------------------------267
ASKBEBEK----------------------------------------------267
AYYUZLUM---------------------------------------------267
BAHAR85-----------------------------------------------267=OKUDU
BAHAR247----------------------------------------------267
BANU_K-------------------------------------------------266=OKUDU
BENGUSUU---------------------------------------------266
BİRUMUT99---------------------------------------------266
DENİZBULUT-------------------------------------------266
ECRİN23------------------------------------------------266=OKUDU
ENFAL33------------------------------------------------266=OKUDU
ESMA----------------------------------------------------266
GVNF---------------------------------------------------266
HASRET------------------------------------------------OKUYAMIYOR
HMTNZL------------------------------------------------266
KADER60-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
KADER_NL----------------------------------------------267
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------267
MİXER07------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NİLDA015----------------------------------------------267
NURSEN------------------------------------------------267
NZLYLN-------------------------------------------------267
SAGANAK-----------------------------------------------267
SEVAL0817---------------------------------------------267=OKUDU
SONSUZ-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
TULAY20------------------------------------------------267
UMUT99-------------------------------------------------267
VCK------------------------------------------------------267
YASEMENSU--------------------------------------------OKUYAMIYOR
ZAMBAK06----------------------------------------------OKUYAMIYOR
Ayet'l-Kürsi Okunuşu
Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ tehuzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. yalemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişeyin min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)
Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
1 sene 11 aylık evliyiz. Korunmayı bıraktıktan 1 ay sonra doktora gitim bende sorun çıkmadı ama eşimde azospermia çıktı temmuz ayında . Çok korktum mikrotese tek yol dendiğinde ve cesartimiz yoktu ya olumsuz sonuclanırsa diye tedaviyi hep erteledik. Ama şimdi bismillah dedik 10 gün içinde sonuc belli olacak
merhaba cnm biz 2006 yılında tese olduk akdeniz üniversitesinde hiç bişey bulunamadı
daha sonra kaan beyi duyduk 13 nisan 2011 de kaan beyle tanıştık ve 10 ekim 2011 e kadar onda tedavi gördük bitkiselleri ve gün aşırı göbekten menegon iğne vurundu ve 10 ekim 2011 de kaan bey mikro tese yaptı patoloji sonucu sertoll cell only skor 1
kaan beye göre ise durumumuz gayet iyiydi olgunlaşmamış elonge hücreler var dedi tedaviye devam dedi inandık hiç aralıksız bir sürü bitkisel kürler ovitrelle iğne pregni iğne proxeed plus clomen tribulus ve daha aklıma gelmeyen birsürü şey kullandık 21 haziranda ankarada boıyamalı sperm testine çağırdı ve 1 adet değişik sperm ve bi çok oldunlaşmamış spermatid olduğunu söyledi
eylülde mikro tese yaparak tüp bebeğe hazırlamak istedi tabi sperm çıkışını göremeyincebiz gitmedik saraçoğlunun kürlerinidekullanıyoruz kendim
sinan beyden yeniden boyamalı sperm testi için randevu aldım 19 aralık 2012 de boyamalı dedikleri sperm testini yaptırdık ve sonucunuda yine spermatid olarak yorumladı kaan bey
mikro tese dedi
bizde istemedik ozaman bi fısh testi yaptırın bu olgunlaşmamış hücrelerle tüp bebeğe gidilebilirmi bakalım dedi hiç inandırıcı gelmedi açıkcası bana
ve kısmetse yarın istanbula celalettin hocayla görüşmeye gideceğiz
bizde henüz bi ilerleme yok cnm kısaca özet geçtim sizdeki durum nedir sizdemi kaan beyde tedavidesiniz inşlh emekleriniz yer bulur herkes bu dertten kurtulur hergün bikaç kişi daha katılıyor aramıza ve bu durum beni ve arkadaşlarımı ne yazıkki daha çok üzüyor inşlh tez zamanda bu dertten kurtulanlardan olursunuz sizde....
tedavide olan bütün arkadaşlara hayırlısıyla inşallah bebeklerine kavuşmalarını dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?