Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Evt cnm aynen hiç çıkmıyo ama bazen iyice artıyooo

keşke başlayabilseydiniz beraber iyi olurdu destek olurdunuz birbirinize.

ama kısmet tabi olmadı..neyse inş. güzel haberler verirsiniz bizleree..

bir sürü sperm çıkarda ilk seferde hamiş olursunuzz....

cnm banada sadece 1 kere yapıldı umutta e2 testi

sanırım e2 yumurta kalitesini gösteren bi test çok bi bilgim olmasada..

bide benim geçen sene haziranda umutta tedaviye başladığımda.

5 gün iğne kullandım sonra kontrole giddimm..ulun bey muayenden sonra benden e2 ve progesteron testlernii istemişti.

demekki onlar iyi çıkmadıki tedavimi iptal etti.

yumoşlar istediği gibi değilmiş. öyle demişti..

Aynen bende şimdi onu diyodum flzask arkadaşa kısmet işi sende bu ay başlarsın artık daha fazla bekleme
inşallah arkadaşım yaa hayır canım bizim genetik normal bi sebep gösterilmedi azosperm için
anladım ben seni 47xxyliler topiğinden hatırlıyordum da ondan sordum tamam canım şimdi hatırladım aileler bilmiyor demiştin
peki emre bey ne dedi sperm çıkışı için yüzde kaç şansınız varmış

Bende bilmiyorumm nasıl olucakk kimbilirr
aynen valla normal arkadaşlarla bu kadar konuşmuyorumm ben ama topikten birisi olunca konuştukça konuşuyorumm
bi bakıyorumm 1 saat olmuşş..eşim bazen söylüyo ne konuşuyosunuz bu kadarr.sen anlamazsın diyorumm
hatta geçen bi arkadaş aramış burda oturan bi arkadaş ve tesadüf ya o her aradığında benim telefon meşgül oluyoo
oda bana teil açınca 11880 'sin diyoo valla senin telefonun hep meşgül.

İnanki korkacak bişey yok çok basit canında acmıyo sinek ısırığı gibi bişey sende eşinden yardım alırsın
benim de eşim senin gibi ben yaparken bakamıyo bile gidip hastanede yaptır diyo ama ne gerek var kendim yapabiliyorum
sende bana olurdun tedaviye başlaman bile cesaret verirdi bana ama olsun kısmetten öte yol gitmezmiş
bende herkese duacıyım sdeciği şimdi ben soracaktım acaba olumsuz diye mi girip yazmıyo kimbilir ama inşallah tam tersidir sevinçten yazmayı unutmuştur

Allahım selamı hepinizin üzerine olsun Rabbim bu zor ve meşakatli yolda sabrımıza sabır katsın.hepimize şifalar ihsan eylesin bizleri imanlı ,güçlü ,kuvvetli müslümanlar eylesin ,bize nisbet edenleride kahreylesin .hepimize mutlulukların en güzeliyle sevinmeyi nasip eylesin Allaha emanet olsun kardeşlerim

inşallah çıkar kalbimi bozmak istemiyorum ama yinede aklıma geliyo işte yaa çıkmazsa diye
evet bende o testi burda arkadaşlardan duymuştum bide neslihan hanım tedavi sürecini anlatırken o demişti fiyata dahil diye
ultrasonla da iyi anlaşılıyo demekki bi sorun oluncamı o testi istiyo doktorum aman ne bileyim işte yaşayıp görücez
doktoruma güveniyorum ben zaten durumumun çok iyi olduğunu söylemişti bana ilk muayenemde

canım şimdi 47xxyli topiğine girdim seninle yazışmalarımızı gördüm orda mesajında eşinde 1,2 canlı 1,2 cansız sperm çıktığını yazmışsın peki eşin tekrar test vermedimi bence sen fazla korkma
normalde eşinde sperm çıkıyorsa mikrotesede kesin çıkar Allah'ın izniyle.
sadeciğin profiline girdim yazdığı cevapları okudum eşim çok kötü bir kaza geçirmiş gözüne döner bıçağının ucu batmış gözü kanamış falan bir sürü sorunlar yaşamış
ama pazartesi günü eşi ameliyat olacaktı o günden sonra topiğe girmemiş belki neti yoktur ben iyisini düşünmek istiyorum inşallah iyi sonuç almıştır yinede sen gidince bir sor belki haber getirebilirsin olurmu canım

aleyküm selam canım hoşgeldin özlettin kendini duaların çok güzel ALLAH razı olsun canı gönülden amin diyorum

evet hala hiç kimse bilmiyo evler yakın olduğu içnde sıkıntı oluyo ama idare ediyorum bi şekilde
valla emre bey belirli bi yüzde vermedi ama sizin gibi hasta gurubunda sperm buluyoruz dedi
bizde denemeye karar verdik başka yapacak bişeyimiz yoktu

tabiki cnmm iyisini düşünn ..:26:
evt ultrasonda bi sorun görünce zaten o testi istiyoo

ulun bey sana muayenede herşey iyi demiş zaten süper...
sende herşey iyi olduğuna göre şimdi herşeyy çıkıcak spermlere kaldıııı

yaa tek bi sperm testinde öyle çıkmıştı en son umutta yapıldı o testtede malesef çıkmadı
heralde emre beyde o yüzden umutlu ayy inşallah öyle demen bile içime su serpti
çıkş olmuş diye bilmiyorum korkuyorum yinede
inşallah rabbimden umudumu kesmiyorum korkuyla ümit arası işte
yaa deme ne zaman geçirmiş ayy rabbim yardımcıları olsun tedavisi yarım kalmamıştır inşallah
tamam canım sorarım ben yarın

demek o yüzden doğru çok güzel sorunsuz ilerliyoruz diyo doktorum
benim doktorum süleyman bey evet tek spermin çıkması kaldı
testin birinde 3-4 tane sperm çıkmıştı birazcık umudum var o yüzden

demek o yüzden doğru çok güzel sorunsuz ilerliyoruz diyo doktorum
benim doktorum süleyman bey evet tek spermin çıkması kaldı
testin birinde 3-4 tane sperm çıkmıştı birazcık umudum var o yüzden

cnm emre bey size ilaç vermedimi çünkü az da olsa sperm çıkışı varr...

slm topik güzelleri
ben geldim
nasılsınız? nasıl gidiyor hayat?
hepinizi özledim.
geriden hepinizi takip ettim tatilde arkadaşlar. bu arada en çok çantayı ben yedim kız CEMREM
ya kafam kırıldı valla ..... neyse geldim aranızada kurtuldum çanta yemekten
üzücü olaylar olmuş ..
çok üzüldüm yaaaa.inanın çok üzüldüm.

MERCAN bebişlerini Rabbim sana bağışlasın.amin.
sağ salim evinize dönün inş. hep dualarımdasınız...

SEDA ECRİN canımcım Rabbim sabrından ayırmasın.imtihanın ağır oldu canım .Allah yar ve yardımcın olsun.amin.
tez zamanda hayılı evlatlar tekrar nasip etsin Rabbim.kolay değil yaşadıkların ama sonuna kadar direndin.
evladın için elinden geleni yaptın.Rabbim ne derse o olur.
inş cennette karşılayacak seni miniciğin.dualarım hep seninle....

BAHAR canımcım kandilde aradım müsait değildin sanırsam.
geçenlerde aradım rahatsızlanmışsın sana destek olayım diye yine müsait değildin galiba telefona cevap vermedin.
ama gözün aydın test sonuçlarınız temiz çıkmış
inş herşey senin için daha iyi olur.

Son düzenleme:

Hoşgeldinn topik güzeliiii
nasıl geçti tatilin bakalımmm
maaleseff üzücü şeyler olduuu topiğimizdee

kızlar selam herkese bende yeni katıldım aranıza umarım sıcak kollarınızı banada açarsınız bizim toplam sperm sayımız 160 milyon civarı hareket proglemi var bizde proxeed plus işe yararmı veya bildiğiniz bi kür varmı toplam hereketli yüzde 10 yani hareketli sperm 16 milyon civarı lütfen bi yorum yazın

Hoşgeldinn topik güzeliiii
nasıl geçti tatilin bakalımmm
maaleseff üzücü şeyler olduuu topiğimizdee

hb tatlım.iyi sayılır . koşturmaca.evime kavuşttum şükür.
evimi özledim ama

evet canımcım yaaaaa. memlekette öğrendim üzücü olayları.
Rabbim sabrından ayırmasın. nutkum tutuluyor inan aklıma geldikçe.
İnş bundan sonra güzel olur herşey hepimiz için.
dua etmekten başka çaremiz yok canım yaaa.

canım sen neler yaptın?
takıya devam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…