Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar selam eşimin sperm sayısı ml de 35.400.000 hareket yüzde 10 şekil durumu yüzde 70 doktor proxeed plus verdi sizce işe yararmı birde bu değerler nasıl sizce lütfen yardım edin

cnm merhaba bizde eşim mikro tese olduktan sonra 7 ay 14 paket proxeed plus kullandık ama
bizde sperm olmadığı için herhangi bir faydasını görmedik
sizde durum farklı sizde sperm sayısını arttırır morfoloji ve şeklini düzeltir
sizin durumunuzda olanlarda ve azda olsa sperm bulunanlarda daha etkili olduğunu çok duymuştum
çok pahalı birşey ve biz 7 ay kullandık ama sperm göremedik

Son düzenleme:

Amin arkadaşım gerçekten çok zor ve sadece başına gelenler alayabiliyo..
evet ben biraz erken evlendim 17 yaşında şu an 30 yaşındayım
takma tabii ne güzel spermleriniz varmış sizin elinde olan bişey var yani inşallah onlarla yeniden deneme yaparsınız yine ilaç kullanmak zorundasın ama napalım gücümüz yetene kadar elimizden geleni yapıcaz bu sfer olacak seninde
inşallah ben bazen diyorum yeterki sperm çıksında bu sefer olmasa bile üzülmiycem ama şimdilik böyle diyorum çıkarsa ki inşallah çıkar tabiki sonucun olumlu olmasını istiyorum çok görme beni spermsizlik böyle düşünmeme sebep oluyo
bizde girdik bakalım bi yola rabbim umutlarımızı yarıda bırakmasın inşallah..

biz eşimle celalettın beyden randevu almaya calısıoruz ama ınternette hepdolu gösterıo nasıl randevu alacağım nolur yardımcı olun bana

bugun celalettın beye ulaşmak ıcın uğrastık.. aradık doktor bey ınternetten randevu almayı yakalayın dedı pekı dedık snra baska bı numarasını aramıs eşim bır bayan cıkmıs telefona ve bıdaha rahatsız etmeyın diğer numarayı arayın demıs basta snra eşim bıdaha aramıs ıste sonu söle söle olan numarayımı arayım dıe budefa bayan bağırmıs burda öle bırı yok bılmıorum aramayın bıda dııp kapatmıs yuzune eşim hıcbısı anlamamıs.. snra zarzor hastaneyı dusurmus çarsambaya randevu alımı gece 11 bucukta baslıcak demıs sımdı onu beklıcez

canlarrrrrrrrrr SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI İLE AİLE VE SOSYAL POLTİKALAR BAKANLIĞIN ORTAK YÜRÜTÜĞÜ ÜCRETSİZ TÜP BEBEK KANPANYASI YENİDEN BAŞLAMIŞ SOSYAL GÜVENCESİ OLANLARDA BU KAPSAMA ALINMIŞ (önce sadece yeşil kartlıları kapsıyordu ama şimdi sgk güvencesi olanlarda bu kapsamda) AİLE VE SOSYAL POLTİKARA BAKANLIĞI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKIFLARINA BİR GENELDE GÖNDEREREK GERKLİ TALEP OLDUĞU HALDE ÜCRETSİZ YÜP BEBEK YAPILACAĞINA KARAR VERMİŞLER YAPILMASI GEREKEN TEK ŞEYY BÖLGENİZDE BULUNANAN SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKIFLARINA BAŞVURUDU BULUNMAK ACI BADEM HAS VE BAKANLIĞIN ANLAŞACAĞIN BAŞKA HASTANELERDE TÜP BEBEK YAPILACAK VE TÜM MASRALAR (kalacak yer tüp bebek ilaç yol masrafları) BAKANLIK TARAFINDAN KARŞILANACAKMIŞ arkadalar lürfen girdiğiniz topiklerde bu konuyu paylaşın hatta face de paylaşınnn

selam kızlar nerelerdesin yahu sıkıldım artık gelicekseniz gelin ya of yaaaaaaaaaaaaaaacemrem bu çantalarda benden

baharcığım öncelikle gözün aydın demek istiyorum şükürler olsun sonuçlarınız temiz çıkmış ilaçlarınızı bundan sonra inşallah düzenli kullanırsınız bizide üzmezsiniz
canımcım ben dualarımı okudum aşkbebek ve ayyüzlüm için Rabbim kabul etsin

hmtnzl canımcım eşinde cansızda olsa sperm çıkmasına çookkkkkkkkkkkkkkk sevindim inşallah bundan sonra canlısınıda göreceksiniz Allah'ın izniyle amin
ben biraz geç kaldım ama yinede halayın sonuna yetişmişimdir umarım

selam kızlar nerelerdesin yahu sıkıldım artık gelicekseniz gelin ya of yaaaaaaaaaaaaaaacemrem bu çantalarda benden

selam canımmmm..biz buralardayız ya artıkk okumuyomusun kızz yazıyoruz yine arkadaşlaraa..
bide şimdi tatil ya öğretmen arkadaşlarımız tatildee

selam canımmmm..biz buralardayız ya artıkk okumuyomusun kızz yazıyoruz yine arkadaşlaraa..
bide şimdi tatil ya öğretmen arkadaşlarımız tatildee
evet ama ben varken kimsecikler yok kafayımı yedirteceksiniz bana ya
insan bir gelir bakar arkadaşımız nerde diye tedavi öncesi kaçtımı kurda kuzuya yem mi oldu diye

evet ama ben varken kimsecikler yok kafayımı yedirteceksiniz bana ya
insan bir gelir bakar arkadaşımız nerde diye tedavi öncesi kaçtımı kurda kuzuya yem mi oldu diye

ee cnm demekki denk gelemiyosun kimseyle yoksa bizde yazıyoruz aradaa..
görüyoruz cnm senii arada demekki kurda kuzuya yem olmamışsın.
sen bakıyomuydunn cnmm biz kaybolunca bu arkadaşlarım nerdee niye yoklarr...
kurda kuzuya yemmi oldular diyee

evet denk gelmiyoruz şekerim
yok canım burdayım kurt murt yok işte ama sıkıldım sende çok fazla yoksun bu aralar aslında
ay aşk olsun şekerim bakmazmıyım facete görüşüyorduk gelin artık topiğe diye söylemiyormuydum
bir dokunduk bin ah işittik desene

Evtt şekerimm bende yoktumm bi ara ama şimdi yine yazıyorum aradaa..
napimm sıkılıyorumm
bide yoğunumda aslında bu ara iyi oluyo benim içinn...
söylüyodunn cnmmm evtt facedee
sen artık bu ay başlıyosun dimi tedaviye inş..

canım biz burdan uzak durabilirmiyiz sence bağımlıklı yaptı bizde topiğimiz
olsun canım nasıl istiyorsan öyle yap bende gün geliyor çok yoğun oluyorum giremiyorum ama inan hep aklımdasınız
eşim bir haftadır geç geliyor bende tek başıma takılıyorum işte birde temizlik falan yapıyorum 20 gün sonra kısmetse tedaviye başlıyorum sonra işlerimi kimse yapamaz
hayırlısıyla başlıyoruz inşallah bir engel çıkmazsa tabiki iyice heyecan yaptım inşallah sonumuz hayırlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…