kızlar selam eşimin sperm sayısı ml de 35.400.000 hareket yüzde 10 şekil durumu yüzde 70 doktor proxeed plus verdi sizce işe yararmı birde bu değerler nasıl sizce lütfen yardım edin
olsun cnm bazen gözden kaçıyo bende cevaplayamıyorumm herşeyii..
Aminnn cnmm bende bekliyorum sabırsızlıklaa tekrar başlamayıı inş. bu sefer sonu güzel olur..
bende kavuşurumm meleğimee..
Evt cnm yine umutta devam edicem yani mecbur devam edicemm.eşimin m.tese ameliyatında bulunan spermlerle deneme yaptım eylülde ama
dondurulmuş embriyom kalmadı maalesef..şimdi orda testisten alınan dokular var
tedavimi onlarla denemeye çalışıcam eğer kaliteli sperm çıkarsaa ki inş. çıkarr...:26:
emre bey olumlu konuşmuştu o zaman bi daha tese olmanıza gerek kalmıycak iyi yerlerden aldım parçaları dedi.
ama ben bazen umutsuzluğu kapılıyorum ya çıkmazsa diyee..başka şansımızda kalmıycakk..3 kere oldu zaten ameliyat bi daha olamazz.
artık başka şeylere başlarız ne yapayımm ama şimdi bunları düşünmek istemiyorumm..o parçalardan sperm çıkıcağını umut ediyorumm..:26::26:
inşallah sizdede sperm çıkar cnm .seninde evliliğin epey olmuş 12 sene ..
İnş.bu tedavinde bebeğine kavuşursun artık.ben hergün buraya yeni gelen arkadaşları gördükçe çok üzülüyorum ne kadar çok varmış diyorum.
eşi azospermi olan rabbim yardım etsin hepimize zor bi imtihann:26::26:
Tek şansınız tese değil.
Öncelikle teşhis ve tedavi şart.
Buna ne sebep oluyor,tedavi edilebilirmi?
Sonuç azosperm fakat o kadar çok farklı sebep varki .Celalettin hocaya tedavi için gidenlerin bir çoğu farklı sebeplerden azosperm durumunda ve hoca hepsinin önce tedavi edilmesi gerektiğini , son şans olarak tese olması gerektiğini söylüyor.
Tese ameliyatı tüp bebek mekezleriyle çalışan ürologlar için çok basit bir operasyon gibi gösteriliyor fakat değil, ayrıca kalıcı hasarada neden oluyor.
Defalarca yazdım benim eşimde bu merkezlerden biriyle işe başlasaydı muhtemelen tese olacaktı komik bir şekilde gelişmemiş testisin bile daha iyi olduğu söylenecekti belki ve sonuç sıfır olacaktı. Bu kısmı kesin çünkü bizim durumumuzda sperm çıkma ihtimali yok buna rağmen tese yapılmış ve yapılmak istenen hipogonadizmli hastalar var.
Oysaki bizdeki tedavi oldukça basit hormonal denge ilaçlarla sağlanınca testisler ve diğer herşey normale döndü biraz daha şanslı guruptaydık ama bu önemli değil önemli olan adamlar bu durumda veya sertoli farketmez spermiyogramda 0 görünce işte teselik hasta gözüyle bakıyorlar yanlış olan bu.
Burdaki bazı arkadaşlar olayı anlamaya başladılar ve daha doğru yorumlar yapıyorlar artık bu bilincin oluşması çok güzel.
Anladığım kadarı ile siz tedavidesiniz, Allah nasip eder tesede o üçte birlik olumlu sonuç alan kısımda yer alırsınız ve arzu ettiğiniz evlada sağlıkla kavuşursunuz.[/QUOT
evet tedavi sürecindeyiz toplam 20 günde bütün herşey bitmiş olacak ve Rabbim kısmet ederse 20 gün sonra hamileyim yazmayı çok isterim buraya.Allahım hepimize nasip etsin bu mutluluğu.yazdıkların için de çok sağol celaleddin peruya bizde gidicez ama ilk tedaviyi denemek istiyoruz hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
arkadaşlar listeler kaçıncı sayfada acaba yardımcı olacak biri varmı?
selam kızlar nerelerdesin yahu sıkıldım artık gelicekseniz gelin ya of yaaaaaaaaaaaaaaacemrem bu çantalarda benden
evet ama ben varken kimsecikler yok kafayımı yedirteceksiniz bana yaselam canımmmm..biz buralardayız ya artıkk okumuyomusun kızz yazıyoruz yine arkadaşlaraa..
bide şimdi tatil ya öğretmen arkadaşlarımız tatildee
evet ama ben varken kimsecikler yok kafayımı yedirteceksiniz bana ya
insan bir gelir bakar arkadaşımız nerde diye tedavi öncesi kaçtımı kurda kuzuya yem mi oldu diye
evet denk gelmiyoruz şekerimee cnm demekki denk gelemiyosun kimseyle yoksa bizde yazıyoruz aradaa..
görüyoruz cnm senii arada demekki kurda kuzuya yem olmamışsın.
sen bakıyomuydunn cnmm biz kaybolunca bu arkadaşlarım nerdee niye yoklarr...
kurda kuzuya yemmi oldular diyee
evet denk gelmiyoruz şekerim
yok canım burdayım kurt murt yok işte ama sıkıldım sende çok fazla yoksun bu aralar aslında
ay aşk olsun şekerim bakmazmıyım facete görüşüyorduk gelin artık topiğe diye söylemiyormuydum
bir dokunduk bin ah işittik desene
canım biz burdan uzak durabilirmiyiz sence bağımlıklı yaptı bizde topiğimizEvtt şekerimm bende yoktumm bi ara ama şimdi yine yazıyorum aradaa..
napimm sıkılıyorumm
bide yoğunumda aslında bu ara iyi oluyo benim içinn...
söylüyodunn cnmmm evtt facedee
sen artık bu ay başlıyosun dimi tedaviye inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?