Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ayrı duramıyourzki işte dönüp dolaşıp yine burdayızz
ne bilim uzak kalmak iyimi olur diyorum .çokk bebek düşünmem ama buraya bakmadığım zamanlarda yine öyleyimm yolda arabada heryerde aklıma
geliyooo
yap cnm temizlğini bende yapmıştım tedavi öncesi herşeyi sonra yapamam diyee..
inş. cnmmm :26::26::26:
topik hareketlenicekk bi kaç ay içindeee

Son düzenleme:
aynen öyle canım aslında ben anlamıyorum ki topikten uzak kalalımda fazla düşünmeyelim bence hiçte öyle değil
ben uyurken bile düşünüyorum keşke rüyamda bebişimi görsem diyorum
dediğin gibi nerde olursak olalım hep aklımızda ve gönlümüzde
aksine kendi kendime kaldığımda başımı dinlemeye karar verdiğimde yalnızlığım bebeksizliğim içimi daha çok acıtıyor
hem topik sayesinde acılarımı paylaşıyorsunuz ve sıkıntım da azalıyor beni sizden başkası anlayamıyor
eşim bile sıkıldımı alıp başını çekip gidiyor annesine veya arkadaşına ben yine dert yanmaya size geliyorum
bence iyi ki bu topik var ve iyi ki tanımışım sizleri

canım öyle tabi uzak kalmakla unutamıyoruzki
ben başka şeylerle biraz uğraşmak istiyorum en azından birazz kafam dağılır diye düşünüyorum
çünkü sürekli düşün düşün eee oratada bişey yokk o zaman daha çok üzlüyorumm
en azında tedaviye tekrar başlayana kadarr,
bazen sabırsız oluyorum keşke hemen başlayabilsem diyorum bazende acaba nasıl olucak diyorum bu sefer..
bende iyiki tanımışım burayıı herkesi çok seviyorumm o ayrııı..birsürü arkadaşım dostum olduuu..o bi gerçekkkk

hayat devam ediyor tabikide kendimize göre başka işlerimizde var benimde dayımlar falan gelmişlerdi bebişleri vardı 6 aylık onunla birkaç gün zaman geçirdim
elleri mis gibi kokuyordu Allah'ım bu ne güzel bir varlıkhiç kucağımdan indirmek bile istemiyordum sonra yanlış anlarlar diye arada bir annesine veriyordum
benim olsa herhalde 9 senenin acısını çıkarırım hiç biran bile ayrılmam bebeğimden diye iç geçirdim inşallah birgün hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.
sende tedaviye başlıycaksın yazın hayırlısıyla bahar,cemrem ve sen inşallah canı gönülden dua ediyorum olumlu tedaviniz olur ve ikiz evlatlarınıza kavuşursunuz amin

ayy dayınların 6 aylık bebeklerimi varr
ne güzelll tam sevilme zamanı şimdii ne tatlıdır ooooo
Allah ailesine bağışlasınn.hayırlı bi evlat olur inş..
dimi insan bi bebek gördümü kendini bakmaktanda alıkoyamıyo kucağındanda indiremiyoo :26::26:
miss giib kkokarr onlarr misss...
inş. birgün bizimde evlerimiz bebek kokarrrrrrr
inş. cnmm inş...bizlerde yaşarızz...
başlarız hayırlısyla ve hepimiz güzel sonuçlar alırız bu sene hepimiz için iyi şeyler olsunnnnnn:26::26::26::26::26:
zamanı gelmiştir inş...bebek sahibi olmanınnnn...

Son düzenleme:
evet canım ya 6 aylık hemde kız uykusu gelince 2 tane parmağını ağzına koyup emiyor Allah'ım mis gibi kokuyor ya içime sokasım geliyordu
bir sürü hediye aldım meleğime annesi kabul etmedi çok mahcup oldum dedi ama ben ona alıp giydirdikçe kendi bebeğime almış gibi mutlu oluyordum nasıl tatlı oluyordu anlatamam
dayımda bana para verdi sende o zaman tüpbebek yaptıracaksın senin bebişin için benimde katkım olsun dedi
nasıl mutlu oldum sanki bebişim olmuşta hediye gelmiş gibi inşallah o günlerde yakındır Rabbim bize bu aşamalara gelmemizi nasip ettiyse sonucunuda bizim için hayırlı eder
inşallah bu sene yazın topiğimizin adınıda değiştiririz artık azoyu yendik bebişlerimiz bizimle diye

hoşgeldin tatlım nasıl gidiyor iğnelerle aran ne zaman kısmetse mikrotese gününüz belli oldumu

Hoşblduk canım iğnelerle aram iyi bi sorun yok o konuda çok kolaymış hiç canım acımıyor kendim yapıyorum
yarın kontrolüm var heralde yarın belli olur tese günümüzde ayy çok heyecanlıyım

oyyyy yerim ben onu tam yemelikk deseneeee
bende çok severim hediye almayıı .komşularıma arkadşlarımın bebeklerinee..hep alırımdaa
Allah razı olsun dayındanda yardımcı olmuşş sana...
inş. cnmm bizim içinn hayırlıı güzel bi sene olurr....:26::26:
benimde alt komşumun kızı var 2.5 yaşında hergeçen gün ona dahada hayran oluyorum.
şimdi yavaş yavaş konuşuyo neler söylüyo annesiyle şaşırıyoruz valla..
tam dillendii..bugün annnesi bize getirdi biraz..annesi diyoki filiz teyzeni seviyomusun seviyorum diyo ne kadar diyo çok diyoo bide kollarını açıyoo.
yavrum benimm yaa çok seviyorum onu hep bişeyler alıyorum ..zaten oda bana hep onlardan ayrılırken kapıda bana
biliz bana çiko ol (çikolata) süt al ekmek all.. bunları öğrenmiş hep bunları söylüyoo
dün akşam ezan okunuyo anneside kızım amin de diyo bi görsen ellerini açıyo amin diyo ellerini yüzünü götürüyoo bitiyorum yaa o halinee
anneside kızım dua et diyo rabbim filiz teyzenede versinn bebekk diyo oda amin diyooo :26::26:
inş. bizlerde görelimm bu günlerii..bizde bahsedelim bebeklerimizdennn

Hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın
valla heyecan dorukta
o güne kadar ölmezsem iyidir

bende iyiyim canımm yine bebek aşkımız depreştiii dertleşiyoduk vck 'la
ay heyecan olmazmıııı
inş. güzel şeyler olucakkkk ..dahada heyecanlanacaksınnn

evet canım biliyorum senin bıcırığı maşallah dillenmiş demek kız çocukları daha bir tatlı oluyorlar nedense
sever tabikide benim arkadaşımı bulmuş senin gibi teyzeyi Allah ayırmasın sanada hayırlısından 2 tane salih evlat versin inşallah
ezan okununca benim yiğenimede annesi öğretmişti teyzene dua et bebeği olsun diye o zaman oda 2,5 yaşlarında falan
Ramazan ayı herkes masa başında ezanı bekliyor neyse ezan okundu zeynep birden demezmi teyzemin ikiz bebeği olsun biri kız biri erkek kıza teyzem baksın erkeğe v.....abim
Allah'ım yerin dibine battım bu sözleri ablam öğretmiş herkes sustu bana bakıyorlar yüzüm kıpkırmızı oldu çocuk işte nerde ne söyliyeceği belli olmuyor
ama yine de belki Rabbim onların dualarını kabul eder amin diyelim

Hoşblduk canım iğnelerle aram iyi bi sorun yok o konuda çok kolaymış hiç canım acımıyor kendim yapıyorum
yarın kontrolüm var heralde yarın belli olur tese günümüzde ayy çok heyecanlıyım
iyi canım senin adına sevindim eğer tedaviye bu ay başlasaydık demekki birlikte başlamış olacaktık aynı zamana denk gelecekti tedavimiz
inşallah senin tedavin hayırlı olur banada umut olursun senin eşin 47xxylimiydi peki

Hemde nasıl ya kızlarr daha bi bilmiş oluyolar bidee
sağol cnmm benimm..aminn
evt cnmm onlar melek rabbim onların duasını kabul eder..inş.Amin..:26:

Son düzenleme:
bende iyiyim canımm yine bebek aşkımız depreştiii dertleşiyoduk vck 'la
ay heyecan olmazmıııı
inş. güzel şeyler olucakkkk ..dahada heyecanlanacaksınnn

bebek aşkı hiç içimizden çıkmıyoki
keşke vck la beraber başlayabilseydik
bu süreçte birbirimize destek olurduk ama kısmet tabii hayırlısı olsun
geç olsun güç olmasın inşalah sonu güzel olur
yarın kontrolüm var e2 testi hiç yapılmadı bana acaba gerek mi görülmedi neye göre yapıyolar o testi bi bilgin varmı senin yapılıyomuydu yumurta takibinde

Hemde nasıl ya kızlarr daha bi bilmiş oluyolar bidee
sağol cnmm benimm..aminn
evt cnmm onlar melek rabbim onların duasını kabul eder..inş.Amin..:26:
ay bizim kızlar nasıl olacak bilemiyorum geçen topikten bir arkadaşla telde konuşuyorum eşim arıyor neyse cevap veremedim
ya işten çıktım aradım eve vardım halen telefonda konuşuyorsun kiminle konuşuyorsun demezmi
bende topikten arkadaşla konuşuyordum dedim zaten birtek onlarla 2 saat konuşursun bizimle 2 kelime konuşmazsın dedi
şimdide aradı nerde kaldın sıkıldım diyorum hiç sıkılmazsın ara bir arkadaşını konuş ben eve gelene kadar konuşman bitmez dedi

Aynen bende şimdi onu diyodum flzask arkadaşa kısmet işi sende bu ay başlarsın artık daha fazla bekleme
inşallah arkadaşım yaa hayır canım bizim genetik normal bi sebep gösterilmedi azosperm için

ne iyi olurdu ya ama benden destek beklemekle hata yapmışsın ben çok mızıkçıyım ben o iğneleri yapınca herhalde kıyamet kopacak
şimdiden kendimi düşünemiyorum.ama sen bana destek olurdun bu bir gerçek hakkımızda hayırlısı olsun inşallah herşey çok güzel olucak dualarımızdasın
bu arada halen sadecikten haber yok ne olumlu ne olumsuz şi pazartesi günü ameliyat olacaktı umut tüp bebeğe sen gidince sor onlarda 47xxyliydi eşinde sperm çıkmışmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…