canım önceki avatarında kendi resmin vardı osun sen değil mi
bu 2. tedavin sanırım
inşallah bu kezhaberini alırız.[/QUTE]
evet cnm öncekınde resmim vardı
dogru kişiyim vallaa bravo ıyı bildin :))
bu 2. denemem evet cnm.inşlh bu kezhaberımı verırım
gelirrrrr o günlerde gelir nasipse senin içi,nde büyür
doğurur seversin bile inşşşşhhhhhhhhhhhhhhhh
herkese iyi geceler kızlar...
bakalım yeni bir doktor, yeni bir tedavi inşallah hepimiz için hayırlısı olsun.
geçen hafta istanbuldaydık celalettin hoca ile görüştük, çok umut vericiydi,ilaçlar verdi bakalım kullanacak eşim inşallah iyi olur.
bu arada bize yardımcı olan herkese teşekkürler...
arkadaşlar kibarlı panax ve kibarlı E1 alın dedi hoca ama bunları alan kullanan var mı? nerden alalım musatafa eraslan ın internet sitesinden mi alsak bilemedim. 1 tanesi 150 tl yazıyordu, alan kullanan varsa bi bilgi verebilir misiniz?
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar...Umarım herşey yolundadır...Ne zamandır girip okuyamıyorum...Hazır girmişken birşey paylaşmak istedim..Burada birçok arkadaş Celalettin Hoca 'ya gitti..Bizde gayet iyi niyetle telefon numarasını burada paylaştık...Hoş internette de var..Yalnız şu sıralar Celalettin Hoca mesai saatlerinde hasta baktığı için çok yoğun olduğunu,acil telefonlar haricinde aranmaması için ricada bulundu..Akşam 6 dan sonra daha rahat cvp verebileceğini söyledi...Sadece bizim burada sohbet ettiğimiz arkadaşların dışında ,aşağıda ziyaretçi olarak okuyan sayısız kişininde aradığı düşnülürse siz de hoca ya hak vereceksiniz...
merhaba gözdemm,
Bir kaç gün önce topikte, yaklaşık iki saat online randevu yolunu denedikten sonra, celalettin beye daha kolay ulaşmam için bir telefon numarası istedim. Buradan bir arkadaş da, bana yardımcı olmaya çalıştı. Eşinin randevu aldığı numarayı verdi.
Dün sabah işe gelir gelmez, bana verilen numarayı aradım.
Karşıma çıkan ses çok sinirliydi.
bir bey çıktı telefona, ben randevu için aradığımı söyledim.durumumu izah etmeye çalıştım.
Kimden aldınız numaramı , kim verdi telimi, benim randevu yetkim falan yok, siteye girin alın bir daha da bu numaradan aramayın dedi.
kapatırken de ben celalettin bey dedi, şoka girdim.
Özür dileyip kapattım.
İş yerinde masamda olmasam, ağlayacaktım , kendimi zor tuttum. Kendimle ilglili bir durum olsa randevu almaktan vazgeçecektim ancak eşim için hastanenin sitesinden randevu aldım.
Hatta eşimle doktor randevusuna gitmeyi planlıyordum fakat henüz karar vermedim.
Bilemiyorum, burada iyi niyetle bir telefon verildi, doktor bu durumdan bunalıp bana patladı.
Eşime de durumdan bahsetmedim ki gitmekten vazgeçmesin. Ama emin olun benim ayaklarım geri geri gidiyor bu durumdan...
Topikte bu durumu paylaşmayacaktım ancak sizden böyle bir uyarı geldğii için yazma gereği duydum.
merhaba gözdemm,
Bir kaç gün önce topikte, yaklaşık iki saat online randevu yolunu denedikten sonra, celalettin beye daha kolay ulaşmam için bir telefon numarası istedim. Buradan bir arkadaş da, bana yardımcı olmaya çalıştı. Eşinin randevu aldığı numarayı verdi.
Dün sabah işe gelir gelmez, bana verilen numarayı aradım.
Karşıma çıkan ses çok sinirliydi.
bir bey çıktı telefona, ben randevu için aradığımı söyledim.durumumu izah etmeye çalıştım.
Kimden aldınız numaramı , kim verdi telimi, benim randevu yetkim falan yok, siteye girin alın bir daha da bu numaradan aramayın dedi.
kapatırken de ben celalettin bey dedi, şoka girdim.
Özür dileyip kapattım.
İş yerinde masamda olmasam, ağlayacaktım , kendimi zor tuttum. Kendimle ilglili bir durum olsa randevu almaktan vazgeçecektim ancak eşim için hastanenin sitesinden randevu aldım.
Hatta eşimle doktor randevusuna gitmeyi planlıyordum fakat henüz karar vermedim.
Bilemiyorum, burada iyi niyetle bir telefon verildi, doktor bu durumdan bunalıp bana patladı.
Eşime de durumdan bahsetmedim ki gitmekten vazgeçmesin. Ama emin olun benim ayaklarım geri geri gidiyor bu durumdan...
Topikte bu durumu paylaşmayacaktım ancak sizden böyle bir uyarı geldğii için yazma gereği duydum.
gunaydın kızlar..nasılsınız? ben sonunda celaletın perudan sıra almayı basardım yarın gıdıcez doktora ama az önce yukarıdakı arkadasın yazdıklarını okuyunca bıraz korkmadımda değil tbıkı bızıde terslerse dıye
Yok ya aklına öyle kötü bir şey getirme.[/QUOT
getirmemeye çalışıyorum canım benim.. gidenlerde çok iyi bırı olduğunu söluyorlar ama bilemedim
Yok ya aklına öyle kötü bir şey getirme.[/QUOT
getirmemeye çalışıyorum canım benim.. gidenlerde çok iyi bırı olduğunu söluyorlar ama bilemedim
Evet bana da aynı yorum yapıldı fakat, ben patlama noktasına denk geldim galiba..
Evet bana da aynı yorum yapıldı fakat, ben patlama noktasına denk geldim galiba..
acaba tam mesai saatinde mi aradınki
mrb canım gecen bende ınterntten randevu alamıyorum dıe aradı eşim bır kadın açmış tlfonu senın deddıın gıbı bağırmış bırdaha aramayın falan dıye.. şimdi randevu aldım netten yarın gıdıcez ama ordada ters durum olursa dıye korkmuyor değilim
acaba tam mesai saatinde mi aradınki
galiba,
ama ben doktoru aradığımı bilmiyordum.
asistanıdır diye aramıştım. hoş olmadı yani.
ben de işte bu üsluba kzııyorum işte..
Çocuk gibi azarlamak yerine, kısaca bu telefeondan randevu vermiyoruz deyip nereden randevu veriyorsanız oraya yönlendirin.
Telefon sapığı muamelesi görmek kimsenin hoşuna gitmez.
Kaldı ki "çok hassas bir konuda" şifa bulmaya vesile arıyoruz.
Yani bilemiyorum..neyse..
evet canım eşimde öle söledı düzgünce anlatsa bısı demezdım dıyor ama eşimde kendını sapık gbı hıssetmıs yanı dedıığın gbı neden aradığı bellı baska nıyetle arayıp durmuyorkı.. vazgececek gıtmekten dıye cok korktum ama hatrım için vazgeçmedii sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?