Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ben ayyüzlüm arkadaşım için dualarımı okudum rabbim kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inş...

Celaleddin beye gitmekle çok iyi yapmışsınız.Ne güzel umutlu konuşmuş sizlerle.
Rabbim bundan sonraki yolunuzu açık etsin inşallah.Tez zamanda meleğine kavuşursun inşallah.
Bizde haftaya pazartesi gdeceğiz bakalım bizede umutlu konuşacak mı.Hayırlısı bakalım.

merhaba gözdemm,

Bir kaç gün önce topikte, yaklaşık iki saat online randevu yolunu denedikten sonra, celalettin beye daha kolay ulaşmam için bir telefon numarası istedim. Buradan bir arkadaş da, bana yardımcı olmaya çalıştı. Eşinin randevu aldığı numarayı verdi.

Dün sabah işe gelir gelmez, bana verilen numarayı aradım.
Karşıma çıkan ses çok sinirliydi.
bir bey çıktı telefona, ben randevu için aradığımı söyledim.durumumu izah etmeye çalıştım.
Kimden aldınız numaramı , kim verdi telimi, benim randevu yetkim falan yok, siteye girin alın bir daha da bu numaradan aramayın dedi.
kapatırken de ben celalettin bey dedi, şoka girdim.

Özür dileyip kapattım.
İş yerinde masamda olmasam, ağlayacaktım , kendimi zor tuttum. Kendimle ilglili bir durum olsa randevu almaktan vazgeçecektim ancak eşim için hastanenin sitesinden randevu aldım.

Hatta eşimle doktor randevusuna gitmeyi planlıyordum fakat henüz karar vermedim.
Bilemiyorum, burada iyi niyetle bir telefon verildi, doktor bu durumdan bunalıp bana patladı.

Eşime de durumdan bahsetmedim ki gitmekten vazgeçmesin. Ama emin olun benim ayaklarım geri geri gidiyor bu durumdan...
Topikte bu durumu paylaşmayacaktım ancak sizden böyle bir uyarı geldğii için yazma gereği duydum.

Son düzenleme:
gunaydın kızlar..nasılsınız? ben sonunda celaletın perudan sıra almayı basardım yarın gıdıcez doktora ama az önce yukarıdakı arkadasın yazdıklarını okuyunca bıraz korkmadımda değil tbıkı bızıde terslerse dıye

Eşim doktorlar bire bir görüştü 18 şubatta gelin demiş.internet ten randevu falan almadık

mrb canım gecen bende ınterntten randevu alamıyorum dıe aradı eşim bır kadın açmış tlfonu senın deddıın gıbı bağırmış bırdaha aramayın falan dıye.. şimdi randevu aldım netten yarın gıdıcez ama ordada ters durum olursa dıye korkmuyor değilim

Yok ya aklına öyle kötü bir şey getirme.

buarada canım ınternetten randevu gece 11 bucuktan sonra yenılıyor kendını o saatte gırersen alabılırsın randevuyu canımm

ben de işte bu üsluba kzııyorum işte..
Çocuk gibi azarlamak yerine, kısaca bu telefeondan randevu vermiyoruz deyip nereden randevu veriyorsanız oraya yönlendirin.
Telefon sapığı muamelesi görmek kimsenin hoşuna gitmez.
Kaldı ki "çok hassas bir konuda" şifa bulmaya vesile arıyoruz.
Yani bilemiyorum..neyse..

evet canım eşimde öle söledı düzgünce anlatsa bısı demezdım dıyor ama eşimde kendını sapık gbı hıssetmıs yanı dedıığın gbı neden aradığı bellı baska nıyetle arayıp durmuyorkı.. vazgececek gıtmekten dıye cok korktum ama hatrım için vazgeçmedii sanırım

ben eşime anlatmadım bu durumu, bilmiyor..

Merhaba günaydın canlar...
Kızlar celalettin hocadan yazmışsınızda
inanın gidip gören birisi olarak hocanın işi hiçte kolay değil
hastanede aşırı yoğunluk oluyor zaten kendii hastaları var birde bizlerede
orada tahliller için yardımcı olmak isteyince orada izdiham çıkıyor
içeri giren girene hoca çıkartıyor yine aynı şeyler oluyor
bizim gibi kaçtane insan arıyor doğal oalarkta onun da işleri aksıyor ve
yetişemiyor bence kimse direk celalettin hocayı aramasın gözdemin eşiyle irtibata geçin
o randevuyu ayarlar ve hocanın müsait olduğu gün gidersiniz
tamam biz hassas insanlarız ama sonuçta oda etten kemikten bir insan
bi sihiri yok yani o yüzden gözdemin eşiyle irtibata geçerseniz
hem sizler kırılmamış olursunuz
hemde hocada biraz daha rahat çalışabilir diye düşünüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…