- 22 Ağustos 2009
- 2.691
- 197
- 698
Kötü sonuçlarla geldim,inanılmaz kötüyüm ve kendimi bir türlü toparlayamıyorum,sanki dün hastane üstüme yıkıldı ve ben hala o enkazın altındayım...Doktor sperm bulamadı ve sperm hücresi bile yok dedi artık boşuna uğraşmayın,belki 4-5 sene sonra kök hücre gelir,çalışmaları devam ediyor,tek çareniz bu dedi...Ama benim kulaklarımda tek çınlayan ses^ anne olamayaksın^.İşyerini aradım bu hafta gelmiycem dedim,beni hastanede arayanlara bile cevap veremedim,sesim sanki elimden alınmış gibiydi...Ben bu sabah kalktığımda acıyla uyandım,beynimi,yüreğimi yakan bir acı vardı,anladımki rüya değildi v e ben hala o enkazın altındayım...Rabbimin bir bildiği vardır tabi ama gönlüne anlatamıyosunki....Ben nasıl atlatacağım bunu bilmiyorum,hiç bilmiyorum...Çok umutluydum hatta Ayşegül ve flazsk le telefonda akşam konuşurken söyledim içim çok rahat dedim...Ama olmayınca olmuyor işte..tEK istediğim şuan beni yakan bu acının hafiflemesi,Allahın acımı hafifletmesi için dua ediyorum.Bana dua edin Rabbim sabır versin.
Sizleri üzmek istemezdim ama hepiniz benim zor günümde yanımda olan canım arkadaşlarımsınız,bir süre giremem sanırım.Tedavide olan arkadaşlarımın Allah yardmcısı olsun,Rabbim evlat hasretiyle yananların dermanı olsun inşallah.
masaallah hayirli mubarek olsun ALLAH anali babali buyutsun amin.
bir huzunlu birde sevincli haber var.rabbim birdaha aci haber duyurmasin .
sen nasilsin yasemencim hamislik nasil?
Kötü sonuçlarla geldim,inanılmaz kötüyüm ve kendimi bir türlü toparlayamıyorum,sanki dün hastane üstüme yıkıldı ve ben hala o enkazın altındayım...Doktor sperm bulamadı ve sperm hücresi bile yok dedi artık boşuna uğraşmayın,belki 4-5 sene sonra kök hücre gelir,çalışmaları devam ediyor,tek çareniz bu dedi...Ama benim kulaklarımda tek çınlayan ses^ anne olamayaksın^.İşyerini aradım bu hafta gelmiycem dedim,beni hastanede arayanlara bile cevap veremedim,sesim sanki elimden alınmış gibiydi...Ben bu sabah kalktığımda acıyla uyandım,beynimi,yüreğimi yakan bir acı vardı,anladımki rüya değildi v e ben hala o enkazın altındayım...Rabbimin bir bildiği vardır tabi ama gönlüne anlatamıyosunki....Ben nasıl atlatacağım bunu bilmiyorum,hiç bilmiyorum...Çok umutluydum hatta Ayşegül ve flazsk le telefonda akşam konuşurken söyledim içim çok rahat dedim...Ama olmayınca olmuyor işte..tEK istediğim şuan beni yakan bu acının hafiflemesi,Allahın acımı hafifletmesi için dua ediyorum.Bana dua edin Rabbim sabır versin.
Sizleri üzmek istemezdim ama hepiniz benim zor günümde yanımda olan canım arkadaşlarımsınız,bir süre giremem sanırım.Tedavide olan arkadaşlarımın Allah yardmcısı olsun,Rabbim evlat hasretiyle yananların dermanı olsun inşallah.
selam tatlim sukur iyiyim.2 gun once kanamam oldu cok endiselendim.dr gittim birsey yok dedi.yinede icim rahat degil.rabbim korusun butun hamisleri.
inanki dualrimda hep siz varsiniz.
eser de gecen yil bi test yaptirdik 0 di.ben gormedim esime sonucu vermisler okadar yani.
insaallah yuzunuz gulecek
arkdaslar dün transferim yapıldı.4.gün transferim oldu. 2 tane embrıyo konuldu.cok heyecanlıyım inşlh bana tutunurlar allhım hepımızın yardımcısı olsun.4.gün transferi olupta hamılelık oldugunu duyan arkadaşlar varsa yorum yaparsanız cok sevınırım...
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar...Umarım herşey yolundadır...Ne zamandır girip okuyamıyorum...Hazır girmişken birşey paylaşmak istedim..Burada birçok arkadaş Celalettin Hoca 'ya gitti..Bizde gayet iyi niyetle telefon numarasını burada paylaştık...Hoş internette de var..Yalnız şu sıralar Celalettin Hoca mesai saatlerinde hasta baktığı için çok yoğun olduğunu,acil telefonlar haricinde aranmaması için ricada bulundu..Akşam 6 dan sonra daha rahat cvp verebileceğini söyledi...Sadece bizim burada sohbet ettiğimiz arkadaşların dışında ,aşağıda ziyaretçi olarak okuyan sayısız kişininde aradığı düşnülürse siz de hoca ya hak vereceksiniz...
merhaba kızlar
ben geldim nasılsınız
Hatgök nickli arkadaşımız bugün sezeryanla kızına kavuştu çok sağlıklı bir bebekmiş ben akşam gidip görücem darısı inşallah hepinizin başına olsun
askbebek
ayyuzlum
okudum haber veremedim ... allahım kabul etsin inşallah...
buarada regl olduğumdan diğer listeye beni yazma olur mu
canım buarada yeni gördüm sıra sana gelmiş yeni gördüm
benimki vakitsiz oldu bu ay bitince okurum inşallah
yada hemen bitmesini istersen bi arkadaş okuyablir mi ki hbr verirsin canım nasıl istersen öyle yap kusura bakma lütfen olur mu
Aruna ve asbelove icin okudum cnm allahim kabul etsin... buarada ozelden gonderdigim mesaj icin cvp vermedin hala merak ettim
inşAlaah canım benimmmmmmmm
baharcım inan ikinci testi yaptırana kadar moralim o kadar bozuktu ki..
kendime çok zor geldim diyebilirim.
eşim üzülmesin diye mutluluk rolleri yaptım ama adam beni 9 senedir tanıyo.anladı tabiki.
ama Rabbim ikinci testte yüzümüzü güldürdü.
hiç umudumuz yokken içimize bir umut tohumu attı..
inşAllah herşey çok daha güzel olacak..
spermciklerimiz hareketlensin diye dahada üstüne düşeceğim bu işin..
tüm arkadaşlarımın en kısa zamanda annelik duygusunu tatmasını istiyrum Allahtan..
merhaba kızlar ben geldim
ancak anneannem vefat etti onun için sabah gidip salı akşamı geri geleceğim
arkdaslar dün transferim yapıldı.4.gün transferim oldu. 2 tane embrıyo konuldu.cok heyecanlıyım inşlh bana tutunurlar allhım hepımızın yardımcısı olsun.4.gün transferi olupta hamılelık oldugunu duyan arkadaşlar varsa yorum yaparsanız cok sevınırım...
selam tatlim sukur iyiyim.2 gun once kanamam oldu cok endiselendim.dr gittim birsey yok dedi.yinede icim rahat degil.rabbim korusun butun hamisleri.
inanki dualrimda hep siz varsiniz.
eser de gecen yil bi test yaptirdik 0 di.ben gormedim esime sonucu vermisler okadar yani.
insaallah yuzunuz gulecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?