Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ben hoca ıcın bısey demedım çünkü onunla bır ıletısımım olmadı kötuleyemem doktoru.. ama ben tlfnu acan bayanı yanlıs bulduğumu sölemıstım.. tabıkı yoğunluğu var bunu bılıyoruz gözumuzle görduğumuzde dahada ıyı anlayacğız ama tekrar söluyorum kı celalettın bey ıcın kötu bısı demedım

canım buarada yarın bızde sıra aldık gıtcez sız gıtmıstınız sanırım_? doktorun yanına gırdığınızde hemen kendı durumunuzu mu anlattınız sızı nasıl yönlendırdı o gün ıstedığı testlerı yapabıldınızmı hemen hep umutlu konusuyormus dıe bılıyorum ve bu çok güzel bırsey..

Canım, burada hocanın kişiliğini yada doktorluğunu tartışmıyoruz ki, öyle olsa zaten randevu alabilmek için bin takla atmayız.
Sadece gördüğümüz muamele bizi üzdü..

cnm zaten hastaneye gideceksiniz ya dr a özel hastası olduğunuzu söylersiniz
o size kaşe basıp verir
vezneden kayıt yaptırıp yeniden hocanın yanına girersiniz yanınızda gemişe dönük yapılmış tahlillerinizi
bulundurun hoca durumunuza göre hastaneden yapılacak kanları ister orada gerek görürse kanı verirsiniz
yine gerek görürse sperm testi vermeye gidersiniz(perhizle gidin)
yine isterse renkli doppler çekinirsiniz sonuçlar akşama kadar çıkıyor zaten akşam 6-6 buçukta dr vakıfa geçiyor
akşam üstü vakfa gidersiniz durumunuzla ilgili ayrıntılı olarak orada konuşursunuz
vakıf daha sakin o yüzden hastanede hoca ayrıntılı bakıp ilgilenemiyor...

canım, burada hocanın kişiliğini yada doktorluğunu tartışmıyoruz ki, öyle olsa zaten randevu alabilmek için bin takla atmayız.
Sadece gördüğümüz muamele bizi üzdü..

anladığım yazdıklarımdan birşey anlamadığın
ben doktorun kişiliği ile yada doktorluğu ile ilgili tartışıyorsunuz diye birşey söylemedim
sadece çok aşırı bi yoğunluğunun olduğunu randevu işleriyle zaten gözdemin eşinin ilgilendiğini
onunla irtibata geçerseniz herkes için daha iyi olacağından ve sizlerin hassasiyetinden bahsettim
söylediklerin tamamen yanlış ne demek hocanın kişiliğinden yada doktorluğunu tartışmıyoruz
öyle olsa randevu almak için bin takla atmayız yazdıklarını yeniden oku bakalım ne anlayacaksın.....

anladım canım çok teşekkür ederim bilgin için.. inşallah bızd guzel sonuclarla dönerız

anladığım yazdıklarımdan birşey anlamadığın
ben doktorun kişiliği ile yada doktorluğu ile ilgili tartışıyorsunuz diye birşey söylemedim
sadece çok aşırı bi yoğunluğunun olduğunu randevu işleriyle zaten gözdemin eşinin ilgilendiğini
onunla irtibata geçerseniz herkes için daha iyi olacağından ve sizlerin hassasiyetinden bahsettim
söylediklerin tamamen yanlış ne demek hocanın kişiliğinden yada doktorluğunu tartışmıyoruz
öyle olsa randevu almak için bin takla atmayız yazdıklarını yeniden oku bakalım ne anlayacaksın.....[/QUOTE]

Deniz bulut ben seninle tartışmaya girmek için yazmadım ki,
yazdıklarından da bize iyi niyetle izah etmeye çalıştığın aşikar,
sadece tartıştığımız konuyu özetlemek istedim ama sanki tepkim sana gibi oldu.
tekrar özürdiliyorum..

Son düzenleme:
Kötü sonuçlarla geldim,inanılmaz kötüyüm ve kendimi bir türlü toparlayamıyorum,sanki dün hastane üstüme yıkıldı ve ben hala o enkazın altındayım...Doktor sperm bulamadı ve sperm hücresi bile yok dedi artık boşuna uğraşmayın,belki 4-5 sene sonra kök hücre gelir,çalışmaları devam ediyor,tek çareniz bu dedi...Ama benim kulaklarımda tek çınlayan ses^ anne olamayaksın^.İşyerini aradım bu hafta gelmiycem dedim,beni hastanede arayanlara bile cevap veremedim,sesim sanki elimden alınmış gibiydi...Ben bu sabah kalktığımda acıyla uyandım,beynimi,yüreğimi yakan bir acı vardı,anladımki rüya değildi v e ben hala o enkazın altındayım...Rabbimin bir bildiği vardır tabi ama gönlüne anlatamıyosunki....Ben nasıl atlatacağım bunu bilmiyorum,hiç bilmiyorum...Çok umutluydum hatta Ayşegül ve flazsk le telefonda akşam konuşurken söyledim içim çok rahat dedim...Ama olmayınca olmuyor işte..tEK istediğim şuan beni yakan bu acının hafiflemesi,Allahın acımı hafifletmesi için dua ediyorum.Bana dua edin Rabbim sabır versin.

Sizleri üzmek istemezdim ama hepiniz benim zor günümde yanımda olan canım arkadaşlarımsınız,bir süre giremem sanırım.Tedavide olan arkadaşlarımın Allah yardmcısı olsun,Rabbim evlat hasretiyle yananların dermanı olsun inşallah.

cnm benim allah sana büyük sabırlar versin
tez zamanda bu acın bu yangının geçsin inşlh
çok üzüldüm
Keşke elimizden gelen bişeyler olsa
yaşadıklarını bi çoğumuz yaşadık cnm
bende yaşadım 2 kez ne kadar zor acı olduğunu biliyorum
hepimizin içi yanıyor yüreği acıyor ama birbirimiz için dua etmekten başka elimizden gelen birşey olmuyor
Umudunu yitirme cnm
yeniden canlan kalk ayağa ve eskisinden daha güçlü ve azimli bir şekilde
bu kahrolası azo ile mücadele et
pes etmek yok cnm bu emeklerimizin karşılığını birgün mutlaka alacağız
inan içim param parça oldu ağlamak için bahane arıyordum sanki bende çok kötü oldum
allahımk sana ve eşine sabır güç kuvvet versin yeniden mücadele hevesi versin....

Son düzenleme:
Selincim hikayeni okudum Yeniyim bu sayfada. Baskalarinin hikayesini okuyunca ben de etkileniyorum, inan çok üzüldüm umarim kendini en kisa zamanda toplayabilirsin.. Allah yardimciniz olsun.. bizim kisi henüz belli degil.. Ilk doktorumuz pronozun kötü oldugunu soyledi, ikinci doktorumuz 5 % sans verdi. Suan TESE ameliyati için bekleme sürecindeyiz.. Allahtan umit kesilmez , bir umut iste bekliyor insan. Bir süre piskolojik açidan dinlenin, baska seyler düsünün (biliyorum çok aci ve çok zor) ve tekrar deneyin. Asla pes etmeyin. Duaciyim.. öpüyorum kocaman.

evet cnm öncekınde resmim vardı
dogru kişiyim vallaa bravo ıyı bildin :))
bu 2. denemem evet cnm.inşlh bu kez haberımı verırım
inşallah canım
bekliyoruz güzel haberlerini

canım Allah sabırlar versin ne desek acın hafiflemeyecek
acını dindirecek yalnız Rabbimdir
şunu da söyliyim
kimsenin anne olamayacaksın,boşuna uğraşmayın gibi sözler söylemeye hakkı kesinlikle yok
söylüyolarsa cahilliklerindendir
bunu yalnız Allah bilir O dilerse hiçbir şey dilediğine engel olamaz
acınızın hafiflemesini istiyorsanız yalnızca Rabbimin kudretini düşünün
bizleri nasıl yokken var etmesi Onun için zor olmadıysa
evlat vermesi de zor değil elbet
hakkımızda hayırlısı be canım
en doğru zaman ne zaman Rabbim bilir
Rabbim güç kuvvet versin inşallah.

Hatgök nickli arkadaşımız bugün sezeryanla kızına kavuştu çok sağlıklı bir bebekmiş ben akşam gidip görücem darısı inşallah hepinizin başına olsun

Hatgök nickli arkadaşımız bugün sezeryanla kızına kavuştu çok sağlıklı bir bebekmiş ben akşam gidip görücem darısı inşallah hepinizin başına olsun

Ne kadar güzel çok güzel bir duygu.rabbim hayırlı uğurlu etsin,analı babalı büyütsün inşallah.Bir azolu daha aramızdan ayrıldı çok mutluyum.Darısı bizlere olsun inşallah.

masaallah hayirli mubarek olsun ALLAH anali babali buyutsun amin.
bir huzunlu birde sevincli haber var.rabbim birdaha aci haber duyurmasin .
sen nasilsin yasemencim hamislik nasil?

dün ilk kez dr gittik.eşim de t azolu tabiki küçük yasta aldığı kemoterapi yüzünden, doktor kendnden cok emindi prof tu zaten ayrıca üroloji anabilim dalı başkanıymış.america da 2 yıl bu iş için bulunmuş.neyse gecelim bunu, bize armidex gibi testesteron arttrcı bir ilaç verdi.3 ay kullanmamız gerektğini söyledi.muayane de ise sperm hücrelerinin zarar görmüş olduğunu söyledi.bu ilacla testesteron arttırıp sperm oluşumu içinmiş.sonraki aşamanın iğne olduğunu ve son aşamanın microtese olduğunu söyledi.doğal yolla hamilelik imkansz dedi.ama dr çok pozitifti asla olamaz falan demedi hatta 3,4 seneye kadar kök hücrenin geleceğini söyledi.şuan şaşkınım gercekten sevinmeli mi üzülmeli mi anlamadım .... ALLAH yardmcmz olsun

insaallh sonu guzel olur umutla dualara devam edin canim.Allah yardimciniz olsun(imkansiz diye birsey yok)

canım yaaaa çok üzüldümmmm rabbim kolaylık versin en diyeyim bilemedimmm

Maaşallah ne güzell bi bebişimiz daha dünyaya gelmişşşşş
Allah analı babalı büyütsünn..
Hayırlı sağlıklı evlat olsun inş...:26::26:
darısı diğer hamişlerimiizin başınaaa
veeee sonrada bizim başımızaa inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…